Galéria
11.Versenyek | 430 kép
 
A sok éves hagyománnyal rendelkező Neszmély Trophy-terepjáróverseny 2019-ben egy gyorsasági futamból és egy közel 8 órás, 100 km-es kontrollpontkeresésből állt. Terepjárós különítményünk erőssége 12 éves navigátorunk volt, aki élete első bevetésén vett részt! A csapat  két, régi, offroad-menő mögött a harmadik helyen végzett!
 
Szabó Viktor, támogatott versenyzőnk az év első futamában leiskolázta a mezőnyt! A mutatvány, amit a quadon bemutatott, felért egy olimpiai tornagyakorlattal!
 
Hangulatos helyszínen, ideális terepen rendezték Béren a Mikulás Trophy terepjáró- és quadversenyt.Csapatunkkal elhoztuk a 4x4 kategória első és második helyét... 
Ez a verseny jó példa arra, hogyan fér meg egymás mellett a természet, a terepjárózás és a quadsport!
 
A somogybabodi arénában rendezék az idei Quadmaraton Bajnokság V.fordulóját. Csapatunkból Gévay Árpád 2x4-es gépével "abszolut" lehengerelte a teljes mezőnyt. 
 
Béren rendezte meg a Polaris Quad Club a 2013-as Quadmaraton bajnokság IV:fordulóját.
a 4x4 kategória versenye komoly küzdelmet hozott. A Kenda gumikkal versenyző Maqyar Noel került ki győztesen a futamból, míg támogatott versenyzőnk, Matkaicsek Zoltán végzett a második helyen.
2x4 kategóriában csapatunkból Gévay Árpád a második helyet csípte el.
Szinte már természetes, hogy mindkét kategória teljes élmezőnye Kenda abroncsokat használt a futam során. A helyenként sárral, kövekkel, porral tarkított, változatos pályán a Kenda legújabb fejlesztései messzemenően megfeleltek az elvárásoknak.

Nagy izgalmakat hozott a vasárnapi triálverseny, ahol végül csapatunkból Rózsavölgyi Tamás 4 másodperc előnnyel szerezte meg az első helyet Magyar Noel előtt.

Játékos, quados vetélkedőkkel lepte meg Polaris Viktor a quadtalálkozóra érkezőket, amely versenyszámokat szintén jutalmaztak a szervezők.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Közvetlenül a császártőltési verseny után rendezték a 9 fordulós Magyar Quadtrophy Bajnokság éves értékelését. A díjakat Göbricz Lajos a VORC vezetője adta át!
 
 
 
2007-08-25 Quadtrophy magyar bajnokság VI. forduló A 4x4 kategóriában úgy tűnik, ebben az évben kibéreltük a dobogó 3.fokát ....bronzérmünk most sem maradt el! A különbség az első 2 helyezettől a hajszálnál is vékonyabb!