Galéria
2.Celebprogramok, kiállítások | 186 kép
 
A Barátok közt sorozat jeleneteit forgatták törökbálinti parkunkban. A profi forgatáson komoly felhozatal volt technikusokból, kellékekből...  rendezők, maszkosok, kaszkadőrök... telepített kamerák, kamerabunkerek, mobilkamerák, drónok...

A quadosok írásos hozzájárulásával tehetjük közzé a felvételeket!

 
 
Majka új klipjének forgatásán a legnagyobb feladat az volt, hogy a szereplőket hogyan szedjük le quadjainkról a gyakorlások után! 
Egyszer bizonyosan születik majd egy "A kétezres években mindenki quadozott" kezdetű alkotás...!
 
...Nagykörös környéki tanyáról induló túránk célpontja a helyi motocross pálya volt. Rendesen összekoszoltuk és lefárasztottuk a celeb társaságot!
 
Helyszín: X-Treme Quad Park Törökbálint

A Festina Group óraforgalmazó cég Nagykövetei extrém körülmények közt is kipróbálhatták a legújabb óramodelleket. A fotózás egy új promóciós kampány bevezetése volt.
 
A Sztár TV-s interjút egy órás quadprogram előzte meg. A rendező ragaszkodott hozzá, hogy koszosan állítsuk a kamerák elé a Spoon21 együttes tagjait!
A programról és az interjúról készült video IDE kattintva tekinthető meg!
 
Egy látványos kiállítói standdal, a szabadterületen pedig három, ingyenesen kipróbálható felnőtt- és egy gyerekpályával szórakoztattuk a rendezvény látogatóit!
Aki kipróbálta a quadozást, biztosan viszontlátjuk valamely későbbi túraprogramunkon!
 
Mi mindere jó a quadozás?...Az Éjjel Nappal Budapest Sztárjai quados csapatunkkal forgattak...Kristóf próbálja egy pörgős, quados programmal elterelni Evelin figyelmét a drogokról...
 
Meglepetés...romantika...quadozás... Hogyan is illenek össze ezek a kifejezések?
Történetünket a TV2 is felvette.
 
X-Factor kontra X-treme Quad Tours...
 
A Celebeknek sem mehet minden elsőre!