Galéria
17.Csoportos programok | 1551 kép
 
60 fős DHL csapatnak szerveztünk izgalmas quadprogramot törökbálinti parkunkban. A cég munkatársai évről évre a quadozást választják csapatépítő összeállításaink közül. A programról egy rövid, videoösszeállítás IDE kattintva tekinthető meg.
 
Quadtanulás, quadtúra, vetélkedők, vendéglátás, tábortűz... Magyarország egyik legnagyobb, motoros cégének csapatprogramját szerveztük törökbálinti parkunkban.
 
Várgesztesi parkunkban szerveztük a Kész Zrt. Kollegáinak vetélkedővel és quadtúrával színesített cspatprogramját.
 
Velencén szálltak meg, Törökbálinti parkunkban quadtúráztak, vetélkedtek a Balatonfüredi Hatlépcsős étterem dolgozói!
Fergeteges programot és vendéglátást szerveztünk a csapatnak.
 
Egy igazi csapatprogram, ahol együtt tanultak, együtt vetélkedtek, együtt nevettek és a végén együtt örültek a jutalmaknak a csapattagok! A Megyeri Tengerszem közelében létesített pályáinkon veszteseknek és győzteseknek egyaránt felejthetetlen élmény volt az egész napos megmérettetés!
 
Ismét egy nagyszerű csapatprogram... ezúttal pikáns legénybúcsút szerveztünk a vidám társaságnak! Hogy mi volt a pikáns? Hát a feladatokhoz kapcsolódó sztorik...vagy a sztorikhoz kapcsolódó feladatok!
 
 
Egyesek belepirultak, amikor meglátták feladatokhoz szükséges kellékeket ( 18+ ) és amikor felolvasták a tematikus feladatleírások sztori részét!
Vidám lánycsapatunk oktatáson, quadtúrán és az azt követő, rendhagyó vetélkedőprogramon való részvétele biztosan örökre emlékezetes élmény lesz!
 
Vidám férficsapatunk nehezen kezdte a legénybúcsús programot, de aztán a nehezebb terepszakaszokat, akadályokat is bevállalták! Hatalmas, fekete szakállával próbálta álcázni magát a jövendőbeli férjjelölt... miidőben felismertük!
 
Kisebbek és nagyobbak egyaránt élvezték a quadtúrával- és vetélkedővel egybekötött szülinapi programot. Az évszaknak megfelelő hűvös időjárást is feledtette a különleges élmény és a sok, quados feladat.
 
15 fős KKV csoport kezdett szombaton, reggeli előtt törökbálinti parkunkban. Valószínűleg a másfél órás, korai kaland után mimdemkinek jobban esett a kiadós reggeli és a kávé!
 
Éppen megúszták az esőt... de azért sárból jutott bőven 12 fős csapatunknak, akik a Bányakaland programot egy igazi, terülj asztalkámmal fejelték meg! A neves, építőipari cég dolgozói a program miatt korábban kellett, hogy befejezzék a napi munkát, igy is kivilágított csarnokrészben fejezték be a pikniket! Ezúttal a Nagyi fasírtkülönlegességeit és egyéb nyalánkságokat kóstolhattak a Vendégek!
 
...extrém quadprogram... ízletes, disznótoros lakoma klassz társasággal egy borongós, őszi napon...
A groupamás kollegák igazán kellemes délutánt tölthettek együtt piknikes safariprogramunkon.
 
Baráti társaság pattant nyerekve várgesztesi, safari programunkon. Gyönyörű, napsütéses idő, ideális terep fogadta vendégeinket parkunkban.
 
Egy budapesti színjátszó csoport tagjai példásan szerepeltek törökbálinti quad parkunkban szervezett quados-, terepjárós vetélkedőprogramon.
 
Gyerektáborozóink a hét legizgalmasabb programját élték át törökbálinti quad parkunkban. Quad-tanulás, vetélkedőfeladatok, quadtúrák, ünnepélyes eredményhirdetés, jutalomtúra...
 
Változatos vetélkedőprogram, izgalmas quadtúrák és a végén egy Dino-Kart Flúgos Futam volt a szerdai menű a pénzszektorban dolgozó csapatnak várgesztesi parkunkban.
 
Máltai csapatnak szervezett, 4 órás quadtúránkon alaposan kifárasztottuk és összesároztuk piperkőc Vendégeinket! A program közben meglepetéspiknik, a végén egy igazi, disznótoros lakoma várta a megfáradt quadosokat.
 
Majd húsz fős angol különítmény vette ma birtokba Törökbálinti Quad Parkunkat,
Bányakaland quados program, közben izgalmas vetélkedő... mindez 1,5 órába sűrítve, fűszerezve febuárban igen ritka, gyönyörű, tavaszias időjárással....
Az ügyességi feladatok, a versengés, az ünnepélyes díjkiosztó, a pezsgőlocsolás különleges hangulatot varázsoltak az elhagyatott gyárépületek közé!
 
Szerecsére nem akadt túl sok dogunk... a Zúzmara futógála több ezer ember részvételével zajlott a Hungexpo és a Kincsem Lovaspark területén, illetve az Albertirsai úton kialakított pályákon. Néhány kisebb balesethez kellett mindössze kiszállítani az egészségügyi személyzetet quadjainkkal, illetve egy futót kellett a G épületben kialakított eü. bázisra beszállítanunk. Nem volt a területnek olyen része, ahova 2 percen belül nem értünk oda a kijelölt bázispontokról!
 
"Szállító" elnevezésű, tematikus, quados csapatprogramunkat ezúttal szokatlan vetélkedőfeladatokkal tüzdeltük...
Látni kellett volna a meglepett vendégeket, mikor megkapták a feladatleírásokat! Fertőzött tojásokat kellett elszállítani egy isten háta mögötti farmról, másfél köbméteres műanyagkonténereket-, kartondobozokat kellett nem egyszerű terepviszonyok közt szállítani egy gyűjtőraktárba, vagy részt kellett venni egy "illegális személyszállításban déli határunkon".
A végén persze minden csapat széles mosollyal, megfelelő stratégiát alkalmazva, sikerrel elvégezte feladatát és elégedetten nyugtázta: Nem olyan ördöngős dolog ez a szállítmányozás!
 
Immáron negyedik alkalommal választották quados programjaink valamelyikét éves összejövetelünkön az UBM dolgozói.
Pályaquadozás, quadtúrák, szabadprogram éjjel-nappal... illetve nappal, majd sötétedés után is. Aki vállalta, hogy a kissé hideg idő ellenére is quadra ült, az valószínűleg ezzel a kalanddal fogja kezdeni hétfői élménybeszámolóját a reggeli kávézás közben a kollegákkal!
 
Váltócipőre mindenképp szükség lesz!...és a ruhátok sem biztos, hogy tisztán marad...
Ezekkel a szavakkal kezdődött a meghívás a szombati, gyerekszülinapi bulira.

Izgalmakkal, várakozással teli időszak előzte meg a Nagy Napot...gyülekezés, terepjárós transzfer a quadozás helyszínére... oktatás, pályaquadozás, majd a várva várt vetélkedő... transzfer a bázisra, aztán a szülinapi parti, eredményhirdetés, köszöntés... A képek magukért beszélnek!
 
Hosszú programot vállaltak a neves, építőipari cég dolgozói várgesztesi csapatösszejövetelükön.
Quadozás körpályán... változatos, erdei quadtúra... vetélkedőfeladatok.. éjszakai kalandozás... 
Az élményről még sokáig fognak mesélni a tisztességesen összesározott vendégek!
 
A Várgezstesi Villapark csapata derekasan állta a sarat mai, quados programunkon! Pályaquadozás, túra, vetélkedő... volt a mai menü.
 
 
Tavaszias idő fogadta privát csoportunkat a Velencei Tó közelében szervezett quadtúránkon. Novemberben ritka szerencse, hogy ilyen kedvező körülmények fogdják a quadosainkat!
 
Végre, itt a rossz idő! Sár, agyagtenger, dagonya... Bányakaland quados program durvább verzió... Megmutattuk a svájci, legénybúcsús csapatnak, hogyan teljesíthetik a lehetetlent. Esős időben átkelni egy agyagbányán nem éppen a könnyű feladatok közé tartozik!
 
Valószínűleg a legemlékezetesebb szülinapi meglepetés volt a 12 éves Mirának, amikor majdnem a teljes vendégsereg quadra pattan... A nagyik-, dédnagyik terepjárónkból nézték a program elejét, aztán visszasiettek a konyhába az ünnepi ebédet készíteni...
 

Íróasztal mellől terepakadályok közé...A logisztikai cég kis csapata terepjárós-, és quados pályákon mérte össze tudását, bátorságát. Idősebbek és fiatalok, férfiak és hölgyek egyaránt derekasan helytálltak várgesztesi parkunkban rendezett csapatprogramukon.
A program részeként szervezett, erdei quadtúra előtt megígértük, senki nem lesz sáros az erdőkön-, bozótokon-, nádasokon keresztülhaladó útvonalon.... ígéretünket nem tartottuk be!
 
Gyönyörű környezet, változatos programhelyszínek, izgalmas quadtúrák várták az FX-Soft informatikai cég dolgozóit Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban és környékén.
A quados program végén rendezett Dino Kart, Flúgos Futam hatalmas szurkolótábora felhőtlen hangulatot biztosított a lovaskarám melletti arénában.
 
A korábbi évek sikeres rendezvényei után ismételten quados programjainkat választották az oroszlányi BorgWarner gyár munkatársai várgesztesi parkunkban.
 
A szlovákiai Karván szerveztük a Daikin Hungary Kft. csapatprogramjának quados részét.
Izgalmas vetélkedők, túraprogramok tették emlékezetessé a Vendégek számára ezt a derűs, októberi napot.
 
Törökbálinton, a Matók Lovastanyán rendezték meg a Budaörsi Önkormányzat csapatprogramját. Quados gyakorló- és ügyességi pályáinkon, valamint egyéb lovasprogramokon tehette próbára tudását minden vállalkozó kedvű résztvevő. Programunkat követően jöhetett a jól megérdemelt vendégség a tanyán.
 
A Komárom-Eszregom megyei Ferencmajorban tartotta a WIENERBERGER építóipari gyártó éves összejövetelét, amely záróprogramjaként választották komplex, quados összeállításunkat. Izgalmas quadtúrák, vetélkedőállomások tették színessé a csapat szombati napját. A vetélkedő ünnepélyes díjkiosztóval zárult a Tatai-tó melletti gálaebédet követően.
 
Az UNIQA biztosító vezetői kollegáikkal együttesen pattantak qadjainkra Várgesztesi parkunkban. Pályaquadozás és quadtúrák voltak ezúttal a "menüben". A programon részvevő vendégeknek annyira tetszett a kaland, hogy hosszabbítást is kértek a helyszínen.
 
Terepjárós transfer a frontvonalra... gyakorlópályák... piknik... háborús offenzíva csapatjáték... csapatok elvonulása...győzelmi lakoma... győztes csapatok kitüntetése... Egyenesen a kecskeméti Mercedes gyárból érkezett a Siemens 20 fős különítménye a bevetéshez.
 
Velencei Tó környéki túraútvonalainkon láttuk vendégül a Láng Autó népes vezetőségét. Nehéz feladat elé állítottuk a quadozásban java rész kezdő csapattagokat.
 
Az immáron 14 éves hagyományra visszatekintő Coop Rally fő atrakciója quados akadály- és vetélkedőpályáinkon rendezett versengés volt! Pályáinkat a Márka üdítőitalgyár telephelyén alakítottuk ki, építettük fel. Rövid gyakorlás után, mind a 100 résztvevő autó legénységéből egy főnek teljesítenie kellett a kitűzött feladatokat. A celebekkel, sajtósokkal körülvett mezőnynek sokszor komoly kihívást jelentett quadjaink terelgetése a rönkökből kialakított akadálypályákon.

Miután a mezőny végzett a nem mindennapi feladatokkal és tovább indult, következett a gyári dolgozók vetélkedője! 
 
Quados bányaprogramunkat élvezhették szeptember első napján egy angol, legénybúcsús csoport tagjai. Lesz mit mesélni otthon az élményekről...
 
Quadpályáinkkal hivatalosak voltunk a pécsi központú Tom Market üzletlánc "Családi nap és születésnapi parti" rendezvényére. A népszerű programon egész nap mentek quadjaink.
 
Visszatérő vendégünknek ezúttal Bányakaland programunk mellett rövid vetélkedőt és pikniket szerveztünk törökbálinti parkunkban.
 
Közös túrával fűszereztük a Telekom részlegvezetőinek csapatos vetélkedőprogramját!
Bányakalandunk felejthetetlen élményt nyújtott kezdő- és haladó quadosoknak egyaránt.
 
Egy áramszünet következménye...

Mivel áram nélkül úgysem tudtunk dolgozni, negyedikén csináltunk egy jó kis csapatprogramot! 
Piknik, quados ügyességi vetélkedő, kvíz, pincelátogatás... szerencsére mindenki élve maradt!
 
Velencei hosszútúra... kiindulópont a Kavics spa, cél a néhai, pázmándi crosspálya volt.
 
Húsvét utáni sokadalom Várgesztesen...
A Sagemcom népes csapatának szerveztünk extrém programot quados útvonalainkon.
 
 
Várgesztesi parkunk volt ma a Cothec kft. quados programjának színhelye. Pályaquadozás, quadtúra, vetélkedő, nyeremények...ez volt a mai "menü". Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, igy zavartalanul mehetett a program!
 
A T-Trans cég dolgozói quados csapatprogramunkat választották összejövetelükön ... ezúttal a szokásosnál keményebben meg kellett dolgozniuk az elismerésekért!
 
Várgesztes igazi, jó helyszínnek bizonyult a Mille Banktechnika élményprogramjához.
 
Sikerült ma besaraznunk várgesztesi quados csapatunkat! ...valószínűleg hétfőn, munkakezdéskor, az irodában mindenkinek az lesz a téma, ki, hogyan menekült meg a sár fogságából!
 
...aszfalt helyett hó és jég. Vetélkedővel, extrém túrával fűszerezett csapatprogramot szerveztünk a Magyar Aszfalt bevállalós különítményének. Többfordulós versengés, quadtúra, forraltboros piknik a "felhők felett", hatalmas bányakaland...konferencia, vacsora és díjkiosztó...végül a jól megérdemelt esti szórakozás...ez volt a napi menetrend.
 
...éjszaka? Nem akadály!
...hideg? Nem akadály!
...éhesek? Szomjasak? Bulihangulat? Megoldottuk!
...60 Fő? Nem akadály!
...quad túra? Vetélkedők? Akadálypályák? Nem akadály!
Bázisunkon, kivilágított pályákon ezeket a feladatokat oldottuk meg éjszakai, komplex vetélkedőprogramunkon!
 
Igazi, tanyasi környezetben zajló vetélkedő, quadtúrák, disznótoros lakoma és kecskesajtkóstoló a tanyán... élményekkel tele péntek délután volt a Groteszk Stúdió Kollegáinak.
 
Zsámbéki Quad Parkunkban szerveztük a mintegy 50 quadot folyamatosan mozgató rendezvényt, ahol extrém túrák, feladatok teljesítése közben kellett a résztvevő csoportoknak a megadott kódok alapján információkat gyűjteni!
A bázis legtávolabbi pontján magára hagyva a csapatot, a begyűjtött információk alapján tudták megtalálni a végső célt...egy repülőgéproncsokat tartalmazó hangárt...ahol mennyei vaddisznópörkölt és terített asztalok várták az illusztris cég Munkatársait!
 
Erdei túra, sajtkóstolók, vetélkedők és egy nagyszerű bográcsgulyás... ez volt a meglepetés csütörtök délután az IBM meghívott Vendégeinek!
 
Túraprogramot szerveztünk a Lego és a Decathlon munkatársainak zsámbéki quad parkunkban. Kezdő quadosoknak mindenképp komoly kihívást jelent a néhai, katonai bunkerek közti kalandozás!
 
Az NNG Marketing szakemberei ezúttal a "Szállító" nevű csapatjátékunk résztvevői voltak... a javarészt Hölgyekből álló csapatot zsámbéki quad parkunkban láttuk vendégül. A program végső megmérettetése egy Dino Kart Flúgos Futam igazi fej-fej melletti küzdelmeket hozott!
 
Extrém quadtúra, vetélkedő...és egy meglepetés-, éjszakai Flúgos Futam, amivel szórakoztattuk a Focus Computer munkatársait várgesztesi parkunkban. Ez a csapatprogram "egy kicsit más volt, mint a többi" . Valószínűleg az élmezőny másnapi izomláza nem marad el az éjszakai futamoknak köszönhetően!
 
Az ország legnagyobb főzőversenyét és vadgasztronómiai találkozóját szervezte szeptember 1-én a VADEX ZRT a Soponya melletti vadasparkban.
A rendezvényen felállított quadpályáinkon az 5-6 éves korosztálytól egészen a 15-18 éves "gyerekekig" mindenki kipróbálhatta a számára megfelelő méretű quadot. Rövid oktatás és gyakorlás után kezdődhetett a "terepen a száguldás".
 
Kérdezd meg gyerkőcöd, akar-e tereptáborba menni! A válasz biztosan IGEN lesz, ha elmondod neki, hogy quadozhat, terepjárózhat, Segway-ezhet...
Elindultak nyári gyerkőc-tereptáboraink, amire a válasz biztosan IGEN lesz!
Sport, szórakozás, stratégiai játékok, strandolás, tematikus foglalkozások...

Érdeklődni a következő emailcimen lehet: info@quadtours.hu
 
Levezető program....az utóbbi évek egyik legsikeresebb, Bazi Nagy Vásárát raktuk össze új csapatunkkal! A jól elvégzett munka után mindenkinek járt egy kis pihenés, szórakozás!
Legújabb programunkon Kollegáinkat láttuk vendégül.

Duna parti kalandozás... különleges helyszín, quadtúra és halkóstoló a helyi halászcsárdában...
 
A SAGEMCOM három napos, céges kikapcsolódásának fő atrakciói csoportos quadtúráink voltak. Gyakorlással kezdett a csapat várgesztesi parkunkban kialakított, új vonalvezetésű, meghosszabbított pályánkon. Ezt követően igazi, vadregényes környezetben vezettük quadtúráinkon a merészebb résztvevőket.
 
Hamisítatlan tanyasi környezetben zajló, többfordulós vetélkedő, quadtúrák és vendéglátás a tanyán...igazi csemege volt a városi környezethez szokott, az NNG német-, amerikai-, svéd-, francia- és magyar kirendeltségeiből érkező vendégeknek.
 
-aki ott volt, azóta is nyúzza a szülőket..."én is ilyet szeretnék!!!"
 
A MagiCom infokommunikációs vállalat családi napjának egyik főszereplője volt quados csapatunk a zsámbéki Driving Camp rendezvényközpontban!
 
...először egy közepesen kemény quadtúrával összepiszkoltuk vendégeinket, majd "kényelmes" terepjárókkal, úttalan utakon, vízmosásokon keresztül jutottunk patakparti piknikünk helyszínére.
 
Gyönyörű környezet, sok száz gyerek és közel ennyi, játékra vágyó szülő...EON családi nap, Pákozd-Sukoró Arborétum.
 
Angol felsővezetői csoportnak szerveztünk "háborús offenzívát" a zsámbéki katonai bázison. 
 
Az NNG Marketing szakemberei ezúttal a 'Szállító+ nevű csapatjátékunk résztvevői voltak... a javarészt Hölgyekből álló csapatot zsámbéki quad parkunkban láttuk vendégül. A program végső megmérettetése egy Dino Kart Flúgos Futam igazi fej-fej melletti küzdelmeket hozott!
 
"Háborús Offenzíva" elnevezésű, legújabb csapatjátékunk helyszíne ezúttal Várgesztes volt. A 300 fősre tervezett program harctérré változtatta a Villapark környékét!
Hídépíts, quados átkelés, lövészet, aknamező, roncsvontatás és ehhez hasonló harci feladatok tették rendkívül izgalmassá a kimondottan nagycsoportos feladatokat.
 
Velence-Nadap térségében, túrával színesített, komplex programmal tettük próbára a Lufthansa magyarországi Munkatársait.
 
 
A Lázár Lovasparkben rendezett, 200 fős, komplex csapatépítő program két legizgalmasabb állomása telepített quadpályánk volt! Központi regisztráció után fél óránként érkeztek a 20 Fős csoportok és próbára tehették képességeiket. Az egész napos programsorozatban legjobb eredményt elért csapatok értékes jutalmat kaptak a nap végén.
 
Quadtúrákkal és egy komplex programösszeállitással tettük felejthetetlenné a Vezetőség és Kollegák közös csapatépítő tréningét.
 
 
 
8 fős, angol gyerekcsoportnak 4 pályás vetélkedőt szerveztünk, ahol a nyertesek quados érmeket kaptak.
 
Szülestésnapi meglepetés-pikniket rendeztünk a természetben egy kicsoit másként csomagolva!
 
 
 
 
 
Szeptember első napján szerveztünk Bányakaland programot egy vidám, angol, legénybúcsús csapatnak. A bulibrigád nagy része még soha nem próbálta a quadozást...
 
12. Verda napok [18 kép]