Galéria
18.Quad Park programok | 898 kép
 
Az időjárás nagszerű, quad parkunk egyedülálló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
A legegyszerűbb terepszakaszoktól a keményebb offroad úvonalakig minden kipróbálható... a panoráma a felsőbb szintekről páratlan élményt nyújt.
 
Szuper idő, szuper terepviszonyok... gyerekek és idősebbek egyaránt élvezték szombati programnapunkat!
 
Végre kitavaszodott! Láthatóan jobb a quadosok kedve, ha nem kell a téli ruháikat felvenni a bevetéseken!
 
A csúszós, havas terepen egyes terepakadályok megmászása még komolyabb feledatot jelent! A hidegebb idő ellenére az igazán bevállalósak nem ilyednek meg az extrém kihívásoktól!
 
Tavaszias idő, kemény terep fogadta bányakaland programunk Résztvevőit. Programjaink folyamatosan mennek az év minden időszakában! Jelen helyzetre való tekintettel fokozottan ügyelünk a szükséges higiéniai követelmények betartására!
 
Az év utolsó napjain jó néhány Vendéget összekoszolhattunk törökbálinti parkunkban! Bányakalandjaink ezúttal kicsit nehezebb terepeken zajlottak!
 
Ismét egy fergeteges gyerekszülinapot tudhatunk magunk mögött.... a szokásos készülődés, izgalom, gyakorlás a quadpályán, aztán közös quadtúra. A gyerekeket szállítmányozó, várakozó apukák is kedvet kaptak a kalandhoz. Nyeregbe pattantak és nekivágtak a sáros terepnek!
 
Kalandos gyerekszülinap részesei lehettek programunk résztvevői. A kalandorok mind osztálytársak, akik együtt  töltik mindennapjaikat! A szabadtéren tartott quadtúra után ezért döntöttek úgy a szülők, hogy egy kis piknikkel, pizzázással, tortázással a csapat együtt ünnepli iker-gyermekeik születésnapját!
 
Igazi quados csemege-terep fogadta bevállalós Vendégeinket szombati programnapunkon. Láb nem maradt szárazon, az biztos!
 
Az őszi szünet sok kalandvágyó vendéget hozott várgesztesi parkunkba. A terep kitűnő, az időjárás ideális volt egy klassz, quados programhoz.
 
Őszi szünetet töltötték a Villaparkban: Gyerkőc, Szülők, Nagyszülők. Egy háromgenerációs quadtúra volt üdülésük záróprogramja, amelyet világosban kezdtünk, sötétben végeztünk. "Biztosan jövünk még", ez volt az egyhangú üzenet a program végén.
 
Őszi szünet, kiváló időjárási viszonyok... és egy kicsi sár. Gyrekek, Felnőttek egyaránt jól szórakoztak quados programjainkon!
 
Őszi szünet, jó idő, terep, sár... quadozás. Sok gyereknek és Felnőttnek eszébe jutott törökbálinti quadparkunkban, hogy végre lehet disznó módon kinézni! Egy-két vendégünknek sikerült is alaposan eláznia!
 
Quados gyakorlópálya, quadtúrák, vetélkedőfeladatok, érmek, piknik, pizza, torta... Mi lehetne ez, ha nem egy szuperprogramokkal  telepakolt gyerekszülinap... 8-10 éves Lurkóknak.
Hasonló programok után a foglalas kukac quadtours.hu címen érdeklődhetsz!
 
Amikor 12 gyerek nyeregbe pattan... quadtúra, vetélkedő, a környék legjobb pizzája, szupertorta... egy egész délutánon keresztül... na akkor tényleg extra gyerekszülinapról beszélhetünk!
 
Elindult a kalandos élet várgesztesi parkunkban. Új pálya, izgalmas túraútvonalak, egyedi élmények... programjaink bárki számára elérhetők!
 
Gyerekeknek, felnőtteknek, egyedi quadozóknak, családoknak, cégeknek... egyszóval mindenkinek, aki felejthetetlen kalandra vágyik!
 
A Bányakaland valóban egy igazi kaland minden kezdő- és gyakorlott gyerekquadosnak egyaránt!
Többször elhangzott a kérdés, hogy egy igazi, föld alatti bányába szervezünk quadozást.
A válasz a képeken jól látszik...
 
Családjának szervezett, születésnapi, meglepetésprogramot kedves Hölgyvendégünk! Laza kirándulásra készültek, helyette egy Bányakaland quados program és egy gyerekpezsgős piknik lett a nagy meglepetés!
Ezúttal az iskolás Családtagok kimaradtak az online matekórákról! 
 
Karantén a bányában...
Kivételként tekint az érvényben levő, kijárási korlátozás az efféle tevékenységre! Ezek szerint engedélyezett az "egyéni szabadidős sporttevékenység... külterületen...lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter
távolságot kell tartani!"

Fokozottan figyeltünk a biztonságra, betartottuk a szükséges higiéniai szabályokat, így élményprogramjaink nem jelentettek kockázatot quadosainknak!

Ennek megfelelően fogadtuk mai vendégeinket törökbálinti parkunkban.
 
Furcsa érzés lehetett mai Vendégeinknek, hogy programra történő érkezésüket követően "mini karanténba" tereltük Őket és hosszú perceken keresztül a felszerelések, quadok és környezetük fertőtlenítésével voltunk elfoglalva!
Rendkívül körültekintően, a szükséges higiéniai követelményeket betartva fogadtuk Quadosainkat, így élményprogramunk nem jelenthetett kockázatot! Programunk előtt és után is fertőtlenítettük a sisakokat, kesztyűket, ruhákat, valamint a quadok azon részeit, amelyet Vendégeinknek érinteniük kellett. A fogadóhelységet óránként fertőtlenítővel felmostuk, a tárgyakat, amelyet esetlegesen érinthetnek, folyamatosan tisztítottuk.
Programvezetőnk maszkban tájékoztatta és 2 méter távolságot betartva indította a gyakorlást és a túrát. Pénztárunkat üvegfallal választottuk el a vendégtértől, pénztárosunk csak gumikesztyűben érhetett mindenhez! A bankkártya-elfogadónkat és a pénztárgép tárolóját a fizetési tranzakció után fertőtlenítettük!

A legfontosabb részünkre, hogy a felhőtlen szórakozás mellett Vendégeink a maximális biztonságban érezzék magukat ebben a krízishelyzetben!
 
... ahol a szülők sem tudták megállni, hogy nyeregbe pattanjanak!
A bevállalósabbak kipróbálhatták az alkalomra felállított, mesterséges akadályainkat is.
 
Csütörtökönként sok feledhetetlen pillanatot szereztünk quados Vendéginknek Várgesztesen, a Vértes szívében.
Pár életképet mutatunk ezekből a kalandokból.
 
A tavasz első, igazi, quados programnapjait szerveztük várgesztesi parkunkban... Kifogástalan időjárás, nagyszerű terepviszonyok fogadták a rengeteg látogatót. ...
 
VÉGRE ITT A JÓ IDŐ!!!
A népes vendégseregnek köszönhetően az ünnepek alatt is folyamatosan mentek programjaink törökbálinti- és várgesztesi quad parkunkban!
 
Ideális a terep egy izgalmas, év végi quadozáshoz! Várgesztesi és érdi programhelyszíneinken részed lehet az év utolsó élményeinek egyikében.
 
Sok felnőtt, de még több gyerek élvezhette programjainkat a hosszú hétvégén Várgesztesen. Az időjárás kegyes volt hozzánk...a terep pedig ideális a quadozáshoz!
 
Augusztusi programnapok csütörtökönként Várgesztesi parkunkban és környékén... számtalan magyar-, holland-, belga- és német vendég élvezhette a Vértes járt és járatlan útjait quadjaink nyergében. (Természetesen csak az engedélyezett, folyamatosan használt útvonalakon, szervezett túrák keretén belül használhatták quadjainkat.)
 
"A tereppervezek elég közel állnak a szívünkhöz, ezért bővítettük az arzenált: a Törökbálinti Quadparkban már nem csak quadozásra, de terepjárózásra is lehetőség van! ...Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!"
 

AKI MÉG NEM PRÓBÁLTA, MOST MEGTEHETTE!
Május 29-én, Törökbálinton, a volt téglagyár területén levő bányában kialakítottunk két gyerekpályát és egy felnőtt, ügyességi pályát.
Mindenki ingyenesen mehetett néhány kört a méretének és tudásszintjének megfelelő quaddal!
Aki egy keményebb 'bányatúrát' is bevállalt, felejthetetlen élményben volt része!
 
17. Várgesztes [36 kép]
 
2016-ban várgesztesi quadparkunk és környező túraútvonalaink igazi csemegét jelentettek a kikapcsolódni vágyóknak, a csapatépítő programjaink résztvevőinek. Az év  legjobb képeiből csemegéztünk.
 
 
A hosszú hétvégén ismét sok embert szórakoztattunk programjainkkal. Ezúttal felállítottuk újdonsült gyerekpályánkat, amely a csemeték biztonságos quadtanulását hivatott szolgáltatni.
 
 
 
Augusztus huszadikát a Várgesztesi Villaparkban ünnepeltük. Egész nap változatos outdoor programjainkat élvezhették a Vendégek.
 
A következő fotók betekintést engednek várgesztesi quad parkunk 2017-es programjaiba.