Budapest, belvárosi hosszú túrák/ 2-3 óra
A LEGJOBB SEGWAY TÚRÁK BUDAPESTEN

Budapest látványosságiat leggyorsabban és legegyszerűbben SEGWAY-el lehet megnézni. Nem kell várni a buszra, a villamosra és nem is állsz autóval dugóban. Nem csak a legszebb helyekre jutsz el egyszerűen, de közben még jól is szórakozol. Hosszú túrán célpontjai közé tartozik a Budai Vár (1), a Citadella (2), a Hősök Tere (3), vagy a Margit Sziget (4) (csak a 3 órás túra esetén).

A belvárosi túráink videóösszefoglalóját IDE kattintva tekintheted meg!

Amit nyújtunk:
- megfelelő számú Segway biztosítása az ajánlott programokhoz...
- technikai vezetőnk segítségével megismerhetitek a túrázás alapjait, szépségét
- a Segway túra Budapest központjából indul és az alábbi útvonalakon halad: 
  1. Március 15. tér, Korzó, Széchenyi tér-Grasham palota, Lánchíd, Halászbástya-lentről,  Tóth Árpád sétány-budai panoráma, Mátyás templom, Halászbástya, Királyi Palota, majd vissza a kiindulóponba.
  2. Március 15. tér, Központi Vásárcsarnok, Szabadság híd, Gellért fürdő, (Kelenhegyi út-Szírtes út) , Citadella sétány, majd vissza a kiindulóponba.
  3. Március 15. tér, Duna Korzó, Vigadó, Vörösmarty tér, Andrássy út,  Hősök tere, Városliget-park / Vajdahunyad-vár, Jáki templom másolat, Szépművészeti Múzeum, Műcsarnok, Műjégpálya és csónakázó-tó, Nagycirkusz, Vidámpark, Állatkert, Gundel étterem, Széchenyi Gyógyfürdő, majd vissza a kiindulóponba.
  4. Március 15. tér, Duna Korzó, Vigadó, Vörösmarty tér, Széchenyi tér-Grasham palota, Bazilika, Szabadság tér, Parlament, Duna part,  zenélő-világító szökőkút, az óriás-platánok szegélyezte páratlan virágoskert, Palatinus strandfürdőt, a Hajós Alfréd sportuszoda, a Domonkos-rendi apácakolostor romjait, Szent Mihály Kápolna, Ferences Templom-rom, majd vissza a kiindulóponba.

Ingyenes szolgáltatások:
- védősisakokat, porszemüvegeket biztosítunk a résztvevőknek a kívánt méretben.
- gyakorlott vezetőnk segítséget nyújt a program zavartalan lebonyolításához.

Résztvevők javasolt létszáma:
- max.8 fő (egyidejű túra esetén)

Program javasolt helyszíne, időtartama:
- Budapest belváros
- túra hossza kb. 2 óra, a margitszigeti túra esetén 3 óra

Programvezetés és Segway bérlés költsége:
- 16.000 Ft+áfa/ fő, a margitszigeti túra esetén 20.000 Ft+áfa/ fő.


Szállítás:
- amennyiben nem felel meg a fenti helyszín, úgy előzetes egyeztetés alapján a felszereléseket, járműveket a megjelölt helyre szállítjuk
- szállítási költség: 120Ft+áfa/km, ami a szükséges Segwayek, a teljes felszerelés, valamint a technikai vezető járművének helyszínre történő szállítását tartalmazza (az oda-vissza út is számolandó)

További rendelhető szolgáltatások (külön ajánlat szerint):
- egyéb biztonsági felszerelések
- vendéglátás (lásd lent!)


30 perces programunk Résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki törökbálinti, várgesztesi, velencei, esetleg nógrádi programhelyszíneinket! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém terepekkel, látványos szakaszokkal tesszük emlékezetessé élményeiket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya....és még rengeteg látnivaló, amit nyújtunk Vendégeinknek.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön kívül kecskesajt-, vagy disznótoros kóstolót, BBQ különlegességeket, komplett, többfogásos menüt biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a quados útvonalon található tanyánkon, vagy lovastanyán, rusztikus környezetben, akár kandallótűz mellett szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsék meg honlapunk egyéb menűpontjait, tanulmányozzanak néhány programlehetőséget, hogy ötletet merítsenek, illetve a teljesség igénye nélkül nézzék meg referenciáinkat!

A leírtaktól eltérő programok, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk érdeklődésüket, további kérdéseiket az info@quadtours.hu emailcímen!......
 .........