Csoportos programösszeállítások
Sokan unalmasnak találjátok a megszokott csoportos programokat, céges, csapatépítőket?
Javasoljuk, hogy próbáljatok ki valami újat... valami egészen mást!

Quadtúrákkal, játékos, vagy extrém vetélkedőkkel, egy jó hangulatú piknikkel tegyétek felejthetetlenné a rendezvényt akár telephelyeteken, akár ajánlott programhelyszíneink valamelyikén!

Programajánlatok költsége:
- 2 órás 'Start' program 6-12 fő részére 60.000 Ft
- 3 órás 'Start plusz' program 6-12 fő részére 90.000 Ft
- 1 órás 'Kalandtúra' program 6 fő részére 80.000 Ft (további résztvevők 12.000 Ft/fő)
- 3 órás 'Vetélkedő' program 6-12 fő részére 99.000 Ft
- 3 órás 'Adrenalin' program váltott csoportokkal, 6 fő részére 130.000 Ft (további résztvevők 6.000 Ft/fő)
- 3 órás 'Adrenalin plusz' program együttes quadtúra esetén, 6 fő részére 140.000 Ft (további résztvevők 12.000 Ft/fő)
- vasárnap és kiemelt ünnepnapokon 20% felárat számolunk fel

- programjaink időtartama és összetétele szabadon változtatható (ezzel együtt a költségek is arányosan módosulnak)
- programjaink fizethetők várárlási utalványainkkal, quados ajándékkártyával! ( részletek ITT! )

Résztvevők javasolt létszáma:
- 6-12 fő (Igény szerint kisebb-, vagy nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni!)

Programleírások:
Megtanítjuk a résztvevőknek a quadozás alapjait, majd gyakorló pályáinkon, útvonalainkon oktatjuk az alaplépéseket... kipróbáljuk a terpakadályokat, a gyakorlott quadosoknak pedig ügyességi vetélkedőt szervezünk.
A legegyszerűbb, kanyargós földutaktól kezdve különböző gyakorlópályák, könnyebb- és nehezebb-... mi több, keményebb terepek is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maximumot hozhassa ki magából! 
Tudászintjünknek megfelelő terepszakaszokra visszük a vendégeket és felügyelet mellett bonyolítjuk a változatos programokat.

Quadtúrával bővített, kalandos programjainknál technikai vezetőnk segítségével megismerhetik a quadozók a régi téglagyár csarnokait, ahova ezúttal quaddal is bemerészkedünk.
A quados program közben, vagy azt követően a helyszínen felállított party sátor alatt kezdődhet a piknik, a zene, bulizás, ünneplés, köszöntés, tortázás, szülinapozás...
Egészen biztos, hogy a program végére felejthetetlen terepélményeken lesz túl kortól és nemtől függetlenül minden Vendég!

'Start' program:
(Quados szabadprogram)
Megfelelő oktatás, előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező,  6-12 fős csoport a táborhely közelében kialakított körpályán felváltva használja a rendelkezésre álló quadokat.
A szabadprogramhoz 2 quadot biztosítunk, 2 óra időtartamra. (6 fő feletti létszám esetén, külön díj ellenében további quad igénybevétele javasolt, melynek költsége 12.000 Ft/óra)
A quadozás közben lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, bulizni, szülinapozni! (A helyszínt, asztalokat, padokat és a zenét biztosítjuk! Catering és vendéglátás költsége lent látható.)

'Start plusz' program:
(Quados, bővített szabadprogram)
Megfelelő oktatás, előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező,  6-12 fős csoport a táborhely közelében kialakított körpályán felváltva használja a rendelkezésre álló quadokat. A gyakorlott vendégeket mini-quadtúrákra visszük.
A szabadprogramhoz 3 quadot biztosítunk, 2 óra időtartamra. (6 fő feletti létszám esetén, külön díj ellenében további quad igénybevétele javasolt, melynek költsége 12.000 Ft/óra)
A quadozás után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, bulizni, szülinapozni! (A helyszínt, asztalokat, padokat és a zenét biztosítjuk! Catering és vendéglátás költsége lent látható.)

'Kalandtúra'  program:
(Quados túraprogram) 
Változatos terepakadályokon, árkokon átvezető hidakon, bozótokon keresztül vezetnek választható útvonalaink. 
A legegyszerűbb, kanyargós földutaktól kezdve különböző gyakorlópályák, könnyebb- és nehezebb... sőt kemény terepek is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maximumot hozhassa ki magából.
Nedves időben szinte leküzdhetetlen sárrengeteg vár az izgalmakat kedvelő résztvevőkre.  
A bányarendszer magasabb részein haladva felülről láthatjuk a helyi "tengerszemet", a körülötte levő számtalan, quaddal is bejárható területet, óriási-, hullámokkal tarkított offroadpályáinkat, illetve a régi gyárcsarnok-komplexumot.
Ha időnk engedi, felkapaszkodunk quadjainkkal a bányakatlan legfelső peremére, ahonnan a budai hegyek festői panorámája tárul elénk.
Technikai vezetőnk segítségével megismerhetitek a régi téglagyár csarnokait, ahova ezúttal quaddal is bemerészkedünk.

'Vetélkedő' program:
(Quados vetélkedőprogram)
Megfelelő oktatás,  előkészületek és gyakorlás után a  quados területre érkező,  6-12 fős csoportot  kisebb csapatokra osztjuk, amelyek pontos beosztás szerint ügyességi pályákon teljesíti a kitűzött  feladatokat. Az állomásokon  váltják egymást a csapatok, így mindenki, minden pályán sorra kerül. A vetélkedőprogramhoz 2 quadot biztosítunk 2 óra időtartamra. (6 fő feletti létszám esetén, külön díj ellenében további quad igénybevétele javasolt, melynek költsége 12.000 Ft/óra)
A quadozás után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, bulizni, szülinapozni! (A helyszínt, asztalokat, padokat és a zenét biztosítjuk! Catering és vendéglátás költsége lent látható.)
A program végén ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és a helyezetteknek quados érmeket osztunk.

'Adrenalin' program:
(Quados vetélkedő és túraprogram osztott csoporttal)
Megfelelő oktatás, előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező,  6-12 fős csoportot  két,  kisebb csapatra osztjuk. 3-6 fő vezetett quadtúrára indul,  a maradék  csapat  pontos  beosztás szerint ügyességi pályákon teljesíti a kitűzött feladatokat. A fél idő elteltével az állomásokon cserélik egymást a csapatok, így mindenki sorra kerül  a quadtúrán és az ügyességi pályákon egyaránt. 
6 fős létszám esetén a túrákhoz 3 quadot biztosítunk 2 óra időtartamra, a vetélkedőhöz 1 quadot biztosítunk 2 óra időtartamra (6 fő feletti létszám esetén 6.000 Ft/ fő díjat kell fizetni minden további résztvevőnek!)
A quadozás után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, bulizni, szülinapozni! (A helyszínt, asztalokat, padokat és a zenét biztosítjuk! Catering és vendéglátás költsége lent látható.)
A program végén ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és a helyezetteknek quados érmeket osztunk.

'Adrenalin plusz'  program:
(Quados vetélkedő és közös túraprogram) 
Megfelelő oktatás,  előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező, 6-12 fős csoport együttes, vezetett quadtúrára indul. A túra végeztével  a vendégek felváltva, ügyességi pályákon teljesítik a kitűzött feladatokat. 
6 fős létszám esetén a túrákhoz 6 quadot biztosítunk 1 óra időtartamra, a vetélkedőhöz 2 quadot biztosítunk 1 óra időtartamra (6 fő feletti létszám esetén 12.000 Ft/ fő díjat kell fizetni minden további résztvevőnek!)
A quadozás után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, bulizni, szülinapozni! (A helyszínt, asztalokat, padokat és a zenét biztosítjuk! Catering és vendéglátás költsége lent látható.)
A program végén ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és a helyezetteknek quados érmeket osztunk.


Program helyszíne:
- Quad Park Törökbálint 
- Quad Park Várgesztes
- vagy a megrendelő által választott egyéb helyszínen
Időpontfoglalás:
IDE KATTINTVA FOGLALHATSZ
- email- és telefonos elérhetőségeink ITT találhatók

Amit nyújtunk:
- megfelelő számú quadot, illetve piknikhelyszínt biztosítunk az ajánlott programokhoz...
- oktatás, a quadok használatának bemutatása, gyakorlás, szintfelmérés a legfontosabb kezdőlépések közé tartozik
- minden résztvevőt a tudásának-, bátorságának megfelelő nehézségű terepen visszük
- a megrendelő által megjelölt helyszínen előre meghatározott nehézségi fokú ügyességi és akadálypályákat építünk*
- mesterséges akadályainkat farönkökkel borítottuk, így izgalmas természeti képződmény hatását keltik. Leküzdésük egyenként is komoly kihívás elé állítja a résztvevőket (opcionális lehetőség)*
- feladatokat állítottunk össze, amelyeket járműveink segítségével, különböző, kijelölt pályákon kell a résztvevőknek teljesíteni*
- Trénereink lebonyolítják, majd egyéni értékelési rendszerünk alapján értékelik a teljesített feladatokat*
- minitúrákat, közepes- és hosszabb quadtúrákat szervezünk a résztvevőknek (Kivéve a 'Start' és 'Vetélkedő' programnál!)
- igény szerint partisátrat, asztalokat, padokat és zenét biztosítunk a bulizós csapatnak
- ételt, italt, süteményeket lehet hozni a rendezvényre
(*csak a 'Vetélkedő', 'Adrenalin' és 'Adrenalin plusz' programoknál biztosított szolgáltatások)

Ingyenes szolgáltatások:
-védősisakokat, védőoverallokat, porszemüvegeket biztosítunk a résztvevőknek a kívánt méretben
-gyakorlott programvezetőnk segítséget nyújt a program zavartalan lebonyolításához

Szállítás:
-Törökbálint és Várgesztes helyszíneken kívül, előzetes egyeztetés alapján a felszereléseket, járműveket az általad megjelölt helyre szállítjuk. A szállítási költséget az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza! (Szállítási költség: 150Ft/km, oda-vissza út számolandó)

További programlehetőségek (külön díjazás ellenében):
- quados szafariprogramok
- catering a természetben (lásd lent)
- Dino Kart Flúgos futam
- Segway túrák
- terepjáróts oktatás vezetés, betétprogram

További rendelhető eszközök, szolgáltatások:
-egyéb biztonsági felszerelések
-vendéglátás, catering (lásd lent!)

Cateringlehetőségek:
- bográcsgulyás,  péksütemény, hűsítő ital igény szerint 2.800 Ft/ fő (de minimum 10.000 Ft)
- hidegtálas piknik, magyaros kóstolók, vagy egytálétel ( pl. gulyás ), péksütemény, gyümölcsök, hűsítő ital igény szerint 4.000 Ft/ fő (de minimum 15.000 Ft)
- hideg- és melegtálas piknik ( pl. disznótoros kóstolók ),  péksütemény, gyümölcsök, hűsítők, italok igény szerint 7.000 Ft/ fő (de minimum 20.000 Ft)
- hostess a bekészítéshez és a felszolgáláshoz 10.000 Ft/ alkalom (egyéni megállapodás alapján szükséges)
- táborhely, rendezvényhelyszín, kellékek, partisátor kialakítás vendégek által hozott catering esetén 10.000 Ft


Programunk résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki hosszabb programjainkat, esetleg komplett quados-, terepjárós napunkat! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém szakaszokkal, viziátkelésekkel, dagonyákkal tesszük emlékezetessé élményeiteket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya….és még rengeteg, helyszíntől függő látnivaló, amit nyújtunk ez alatt az 1 nap alatt.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön bográcspartyt, igény szerint komplett, többfogásos lakomát biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a quados útvonalon található tanyánkon, rusztikus környezetben szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsétek meg honlapunk egyéb menűpontjait, referenciáinkat! Tanulmányozzátok galériánkat, hogy újabb ötletet merítsetek tervezett programjaitokhoz!

A leírtaktól eltérő verziók, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk az érdeklődést, további kérdéseiteket ERRE a linkre kattintva!.........