Quados dagonyázás saras terepen / 2 óra
Kétórás túraajánlatunk alkalmával egy újabb "extrém sporttal" ismerkedhetsz meg, amely minden bizonnyal valamennyi Résztvevő kedvenc programjává válik.

Amit nyújtunk:
- megfelelő számú quad biztosítása az ajánlott programokhoz...
- technikai vezetőnk segítségével mindenki megismerheti a quadozás alapjait, saras, csúszós terepen történő haladás technikáját.
- erdei utakon, csapásokon vezet javasolt túraútvonalunk. Résztvevőink kipróbálhatnak egy terepjárópályát, a gyakorlottabbak még egy mocsaras átkelést is vállalhatnak…

Ingyenes szolgáltatások:
- védősisakokat, védőoverallokat, porszemüvegeket biztosítunk a résztvevőknek a kívánt méretben.
- gyakorlott vezetőnk segítséget nyújt a program zavartalan lebonyolításához.
- üdítőitalokat szolgálunk fel a túra alatt, amennyiben megszomjaztál.

Résztvevők javasolt létszáma:
- 2-6 fő

Program helyszíne, időtartama:
- Törökbálint-Érd-Sóskút térsége
- fél óra előkészület, két óra dagonyázás, quadozás

Programajánlat és quadbérlés költsége:
- 24.000/ quad
- programjaink fizethetők quados utalványainkkal, vagy feltölthető ajándékkártyával! ( részletek ITT! )

Szállítás:
- amennyiben nem felel meg a fenti helyszín, úgy előzetes egyeztetés alapján a felszereléseket, járműveket az általad megjelölt helyre szállítjuk. Ez esetben a szállítási költséget az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza.
- szállítási költség: 120Ft+áfa/km, ami max. 11 db quad, a teljes felszerelés, valamint a technikai vezető quadjának helyszínre történő szállítását tartalmazza. (az oda-vissza út is számolandó)

További rendelhető szolgáltatások (külön ajánlat szerint):
- egyéb biztonsági felszerelések.
- vendéglátás (lásd lent!)
- a lovasklub területén lehetőség van a lovaglás kipróbálására, különböző lovas programok és egyéb összejövetelek szervezésére.

2 órás programunk Résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki hosszabb programjainkat, esetleg nógrádi komplett, quados hétvégénket! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém szakaszokkal, vízi átkelésekkel, dagonyákkal tesszük emlékezetessé élményeiteket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya....és még rengeteg látnivaló, amit nyújtunk ez alatt a 2 nap alatt.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön kívül kecskesajt-, vagy disznótoros kóstolót, komplett, többfogásos menüt biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a quados útvonalon található tanyánkon, vagy lovastanyán, rusztikus környezetben, akár kandallótűz mellett szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsék meg honlapunk egyéb menűpontjait, tanulmányozzanak néhány programötletet, hogy ötletet merítsenek, illetve a teljesség igénye nélkül nézzék meg referenciáinkat!

A leírtaktól eltérő programok, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk érdeklődésüket, további kérdéseiket az info@quadtours.hu emailcímen! ...