Segway túraajánlat terepen/ 2 óra
2 órás túraajánlatunkat legfőképpen azoknak a látogatóknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a Segway-tereptúrák felejthetetlen élményével és a továbbiakban akár más, hasonló programjainkon is részt kívánnak venni.

Amit nyújtunk:
- megfelelő számú Segway biztosítása az ajánlott programokhoz...
- technikai vezetőnk segítségével megismerhetitek a túrázás alapjait, szépségét. Erdei utakon, tavak mellett vezet ajánlott útvonalunk. A Résztvevők különböző nehézségű terepszakaszokat próbálhatnak ki…
Bányakaland nevű programunk résztvevői megismerhetitek a régi téglagyár csarnokait, ahova ezúttal Segway-val is bemerészkedünk. Feltérképezzük a bánya, tó körüli, teraszos, járható részeit.
Aki kíváncsi egy régi, katonai lokátor- és rakétabázis titkos bunkereire, rejtett útvonalaira, ezek bejárására is lehetőséget biztosítunk.*

Ingyenes szolgáltatások:
- védősisakokat, porszemüvegeket biztosítunk a résztvevőknek a kívánt méretben.
- gyakorlott vezetőnk segítséget nyújt a program zavartalan lebonyolításához.

Résztvevők javasolt létszáma:
- minimum 2 fő esetén indítjuk a programot
- max. 8 fő (egyidejű túra esetén)

Program javasolt helyszíne, időtartama:
-Törökbálint-Érd-Sóskút, vagy Várgsztes térsége
-2 óra Segway-túrázás

Programvezetés és Segway bérlés költsége:
- 26.000 Ft/ fő

Szállítás:
- amennyiben nem felel meg a fenti helyszín, úgy előzetes egyeztetés alapján a felszereléseket, járműveket a megjelölt helyre szállítjuk. A szállítási költséget az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza.
- szállítási költség: 150Ft/ km, ami a szükséges Segwayek, a teljes felszerelés, valamint a technikai vezető járművének helyszínre történő szállítását tartalmazza. (az oda-vissza út is számolandó)

További rendelhető szolgáltatások (külön ajánlat szerint):
- egyéb biztonsági felszerelések.
- vendéglátás (lásd lent!)

2 órás programunk Résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki várgesztesi, velencei, esetleg nógrádi programhelyszíneinket! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém terepekkel, látványos szakaszokkal tesszük emlékezetessé élményeiket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya....és még rengeteg látnivaló, amit nyújtunk Vendégeinknek.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön kívül kecskesajt-, vagy disznótoros kóstolót, BBQ különlegességeket, komplett, többfogásos menüt biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a quados útvonalon található tanyánkon, vagy lovastanyán, rusztikus környezetben, akár kandallótűz mellett szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsék meg honlapunk egyéb menűpontjait, tanulmányozzanak néhány programlehetőséget, hogy ötletet merítsenek, illetve a teljesség igénye nélkül nézzék meg referenciáinkat!

A leírtaktól eltérő programok, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk érdeklődésüket, további kérdéseiket az info@quadtours.hu emailcímen!...

*Különböző programhelyszíneinken különböző látnivalók megtekintését tudjuk biztosítani....