Tematikus programötletek
Tematikus programötleteinkkel még színesebbé, érdekesebbé tehetjük komplex összeállításainkat!
Az egyéneknek, a quados csapatoknak különböző, számukra nem megszokott élethelyzetekben kell helytállniuk, teljesíteniük a kitűzött feladatokat! A közös munka, a csoportos feladatvégzés során egyértelműen kiderül, ki az igazi csapatjátékos.
 

Tematikus programötletek:

Háborús Offenzíva csapatjáték

Hadviselés egy igazi, katonai területen... korabeli, honvédségi létesítmények, néhai radarálomás és rakétabázis... kit ne hoznának lázba ezek a kifejezések?
Új programösszeállításunk a „Háborús Offenzíva” elnevezésű csapatjáték, amely feladatait részben kisebb, részben kimondottan nagy létszámú csoportok részére állítottuk össze.
Az offenzívában résztvevő csapatoknak, illetve a belőlük kialakított, feladatorientált bevetési egységeknek úgy kell megoldani a kitűzött küldetéseket, hogy egy jól átgondolt haditerv alapján mind a frontvonalon történő előrejutást, mind pedig az éles bevetést a leghatékonyabban és a legkevesebb veszteséggel hajtsák végre!
A csapatok visszavonulása, a harcok utáni, szervezett akadálymentesítéssel, sebesültszállítással kapcsolatos feladatok elvégzése, valamint a háborús övezetben lerombolt építmények újjáépítése szintén igen nagy jelentőséggel bíró feladat a résztvevők számára.
A csapatszervezettség, az összehangolt feladatvégzés, a különböző egyéni készségek nélkülözhetetlenek a győzelemhez és rendkívüli szerepet játszanak egy-egy közösség sikerességében!
 
Az offenzívában  normál- és kisebb méretű quadok, terepjáró, valamint jelentős fizikai erőnlétet igénylő Dino Kartok  lesznek a katonai járművek, amelyek kezelése nehezíti a feladat végrehajtását!
Az egyes feladatok elvégzéséhez, pontos időbeosztások alapján, a csapatoknak önállóan kell a frontvonal egyes állomásain jelentkezni! Az offenzíva minden feladatához részletes haditervet készítünk, amely egyértelműen meghatározza a feladatokat és azok szakszerű értékelését!
Állomásonként Programvezetők és technikai Kollegák segítik a csapatok mozgását, ellenőrzik és összegzik teljesítményüket.
A program előtt regisztrációra, illetve a csoportok összeállítására, a csapatok megjelölésére van szükség!
 
„Háborús Offenzíva” csapatjáték  válsztható állomásai::
 
Quados csapatátkelés
Villámtámadás
Gránátdobás, célbalövés
Aknaszedés, telepítés, stratégiailag fontos eszközök eljuttatása a tiltott zónába
Éjszakai bevetés
Atomreaktor hatástalanítás
Aknamező, menekülés a frontvonalról
Csapatok visszavonulása
Sérültek elszállítása a frontvonalról
A fertőzött területek vízellátása
A frontvonalon fekvő terület akadálymentesítése
Az offenzívában megsérült harci járművek elvontatása
Építőanyagszállítás, a háborús zónában fekvő területek újjáépítése

További részletekről kérjen információt az info kukac quadtours.hu cimen, vagy hívja a titkosított, +36 20 9338424 katonai vonalat!
 ...

Parasztolimpia (élet a tanyán):

Tanyasi-, vagy falusi helyszínhez köthető programösszeállításunk a „Parasztolimpia” elnevezésű csapatjáték, amely feladatait egy gazdaságban előforduló munkálatok és élethelyzetek alapján állítottuk össze.
A versengésben résztvevő csapatoknak rövid stratégiai tervezés után minél gyorsabban és lehetőleg minél pontosabban kell megoldani a meghatározott feladatokat!

Az újdonsült gazdáknak, napszámosoknak számtalan munkafolyamatot kell elvégezni a szántóföldeken, a gyümölcsöskertben, az erdőkben, a gazdaság körül, az istállóban... dolgoznak puszta kézzel, vagy a mezőgazdaságban használatos eszközökkel, gépekkel… A korábbi vihar következményei további, különleges feladatokat jelenthetnek a tanyalakóknak. Természetesen napi munkáik elvégzése után a közeli kocsma okozta viszontagságos hazatérés sem maradhat ki a témakörök közül!
A csapatszervezettség, az összehangolt feladatvégzés, a különböző egyéni készségek nélkülözhetetlenek a győzelemhez és rendkívüli szerepet játszanak egy-egy tanyasi közösség sikerében!
 
A parasztolimpián  normál- és kisebb méretű quadok, terepjáró, valamint jelentős fizikai erőnlétet igénylő Dino Kartok  lehetnek a használatos járművek, amelyek kezelése nehezíti a feladatok végrehajtását!
Az egyes feladatok elvégzéséhez pontos időbeosztások alapján, a csapatoknak önállóan kell a gazdaság egyes állomásain jelentkezni! Az olimpia minden feladatához részletes leírást készítünk, amely egyértelműen meghatározza a feladatokat és azok szakszerű értékelését!
A program előtt regisztrációra, illetve a csoportok összeállítására, a csapatok megjelölésére van szükség!
Állomásonként Programvezetők és technikai kollegák segítik a csapatok mozgását, ellenőrzik és értékelik teljesítményüket.


A„Parasztolimpia” csapatjáték  választható állomásai:

Feladatok a gazdaság körül:
Gyakorlópálya, fakivágás
Farönkök vontatása az erdőből
Szétszéledt állatok felkutatása
Az éjszakai viharban elkeveredett eszközök begyűjtése
Vakon-, traktorvezetés
Szántás-vetés
Vadászat, célbalövés
Rekesz- és gyümölcsszállítás
Tojásszállítás
Állatok itatása
Állatok elszállítása a helyi vásárra
Üzemképtelen járművek vontatása

Benti programok:
Átkelés egy trágyamezőn
Elszökött malacok mentése a mocsárból
Tanyasi épület újjáépítése
Bivalyfejés
Tőrpárbaj
Eszközfelismerés, tanyakvíz
Kolbásztöltő verseny

További részletekről kérjen információt az info kukac quadtours.hu cimen, vagy hívja a gazdaság intézőjének közvetlen vonalát: +36 20 9338424 !...