Terepjárós szafariprogram
Izgalmas kiindulópontja törökbálinti bázisunk. A várost elhagyva vendégeink ülnek a kormányhoz és végre megízlelhetik, milyen nehéz "járhatatlan" utakon el lehet menni egy kissé átalakított terepjáróval.
Bejárunk egy terepjárópályát, valamint útbaejthetünk Budapest védelmi gyűrűjéhez tartozó, korabeli, katonai területeket, rakétabázist. A  Habsburg kastély feletti fennsíkról, illetve a Kálváriadomb tetejéről lehetőség van megcsodálni a környék gyönyőrű panorámáját. 
Változatos terepen vezet ajánlott útvonalunk a sóskúti Benta patakon átívelő, öreg kőhíd melletti, patakparti tisztásra.

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- 1 órás program 15.000 Ft/ terepjáró (max. 3 fő/ terepjáró)
- 1,5 órás program 20.000 Ft/ terepjáró 
- 2 órás program 25.000 Ft/ terepjáró 
- programjaink fizethetők várárlási utalványainkkal, quados ajándékkártyával! ( részletek ITT! )

Amit nyújtunk:
- terepjárók biztosítása az ajánlott programokhoz...
- oktatás, gyakorlás, kezdő- és nehezebb terepszakaszok
- technikai vezetőnk segítségével a nehéz helyzetekben is Vendégeink vezetik a terepjáróinkat
- automata terepjárónkat felügyelet mellett gyerekek is vezethetik

Résztvevők maximális létszáma:
- 6 fő/ 2 db terepjáró (Igény szerint nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni!)

Program javasolt helyszíne:
- Törökbálint-Érd-Sóskút-Pusztazámor térsége 
- az ország bármely részén, ahol érdekes célpontokat lehet felfedezni (kiszállási díj ellenében)
Időpontfoglalás:
- emailben: foglalas kukac quadtours.hu
- munkaidőben, telefonon: +36 20 3899802 , vagy +36 23 336261

Szállítás:
- amennyiben nem felel meg a fenti helyszín, úgy előzetes egyeztetés alapján a  járműveket a megjelölt helyre szállítjuk. A szállítási költséget az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza.
- szállítási költség: 150Ft/ km, ami a szükséges terepjáró helyszínre történő szállítását tartalmazza. (az oda-vissza út is számolandó)

További rendelhető szolgáltatások (külön ajánlat szerint):
- vendéglátás, catering (lásd lent!)


Terepjárós programunk Résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki várgesztesi, velencei, neszmélyi, esetleg nógrádi programhelyszíneinket! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém terepekkel, látványos szakaszokkal tesszük emlékezetessé élményeiket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya....és még rengeteg látnivaló, amit nyújtunk Vendégeinknek.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön kívül kecskesajt-, vagy disznótoros kóstolót, BBQ különlegességeket, komplett, többfogásos menüt biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a terpjáró-útvonalon található tanyánkon, vagy lovastanyán, rusztikus környezetben szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsék meg honlapunk egyéb menűpontjait, tanulmányozzanak néhány programlehetőséget, hogy ötletet merítsenek, illetve a teljesség igénye nélkül nézzék meg referenciáinkat!

A leírtaktól eltérő programok, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk érdeklődésüket, további kérdéseiket az info@quadtours.hu emailcímen!......