Terepjárótúrák különleges helyszínekre
Az offroad élményen kívül különleges helyszíneket, érdekességeket mutatunk meg vendégeinknek, amelyeket most nem a szokványos utakon közelítünk meg! Navigációnk segítségével kiválasztjuk a legrosszabb, legnehezebben járható kerülőutat, amely egyenesen célunkhoz vezet. Egész más lesz így, erdőkön, vízmosásokon, járatlan utakon keresztül megközelíteni a célpontot... ha egyáltalán eljutunk odáig!

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- 1 órás program 15.000 Ft/ terepjáró (max. 3 fő/ terepjáró)
- 1,5 órás program 20.000 Ft/ terepjáró 
- 2 órás program 25.000 Ft/ terepjáró 
- programjaink fizethetők várárlási utalványainkkal, quados ajándékkártyával! ( részletek ITT! )
- nevezetességek látogatása ( a túra közben) nem számít bele a járműbérlésidőtartamába
- belépőjegyek és fakultatív étkezés a majpusztai tó partján külön fizetendő

Ötletek különböző célpontokhoz:

Kamalduli Remeteség (indulás a Várgesztesi Villaparkból)
A Vértes hegységben megbújó Majkpusztán találjuk a hazánkban páratlan, egykori kamalduli remeteség barokk épületcsoportját. Az idilli környezetben, egy halastótól nem messze, gyönyörű park közepén épült rendház a templommal és a 17 remetelakkal népszerű kirándulóhely. Terepjárótúránkkal ezt a műemlékcsoportot mutatjuk meg Vendégeinknek.

Bányamúzeum, Majkpuszta (indulás a Várgesztesi Villaparkból)
Világon egyedülálló látványosság, az oroszlányi szénbányák utolsók közt bezárt, múzeummá alakított, aknája és hozzá tartozó kiszolgálóépületei. Ez a komplexum terepjárós túránk célpontja. Az érzés olyan, mintha hazamentek volna a bányászok és másnap ismét kezdenék majd a munkát. A bányában és környezetében dolgozó bányászok életéről, munkájukról, a rájuk leselkedő veszélyekről néhai munkatáruk mesél, ami még jobban fokozza a tárlat hitelességét.

Néhai, katonai rakétabázis
Igazi kaland, felfedezés... járatlan útszakaszok, vízmosások ... ahol néhány évtizede még katonák vonultak, gyakorlatoztak, éleslövészettől zengett a környék...
Útbaejtjük Budapest védelmi gyűrűjéhez tartozó, korabeli, katonai területet, rakétabázist. A  Habsburg kastély feletti fennsíkról, illetve a Kálváriadomb tetejéről lehetőség van megcsodálni a környék gyönyőrű panorámáját. 
Változatos terepen vezet ajánlott útvonalunk a sóskúti Benta patakon átívelő, öreg kőhíd melletti, patakparti tisztásra.

Amit nyújtunk:
- terepjárók biztosítása az ajánlott programokhoz...
- a terepszakaszokon végig Vendégeink vezetik terepjáróinkat
- a Vendégeket tapasztalt túravezetők navigálják a célpontokhoz
- technikai vezetőnk segítségével a Vendégek vezetik terepjáróinkat
- automata terepjárónkat felügyelet mellett gyerekek is vezethetik
- fakultatív piknik, vendéglátás a majkpusztai tóparton, vagy bárhol, a természetben rögtönzött táborhelyünkön

Résztvevők maximális létszáma:
- 6 fő/ 2 db terepjáró (Igény szerint nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni!)

Program helyszíne:
- Törökbálint
- Várgesztes
- az ország bármely részén, ahol érdekes célpontokat lehet felfedezni (kiszállási díj ellenében)
Időpontfoglalás:
- emailben: foglalas kukac quadtours.hu
- munkaidőben, telefonon: +36 20 3899802 , vagy +36 23 336261

Szállítás:
- amennyiben nem felel meg a fenti helyszín, úgy előzetes egyeztetés alapján a  járműveket a megjelölt helyre szállítjuk. A szállítási költséget az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza.
- szállítási költség: 150Ft/ km, ami a szükséges terepjáró helyszínre történő szállítását tartalmazza. (az oda-vissza út is számolandó)

További rendelhető szolgáltatások (külön ajánlat szerint):
- vendéglátás, catering (lásd lent!)

További fotók IDE kattintva tekinthetők meg!
Panoráma felvételt ERRE a linkre kattintva tekinthetsz meg!


A majkpusztai, Kamalduli Remeteség rövid leírása:

Majkpuszta egykori kamalduli kolostora régóta különleges vonzerővel rendelkezik. A mesterien tájba illesztett épületegyüttest számos titok és legenda övezi, talán azért is, mert eredeti rendeltetését csupán pár évtizedig tölthette be, a további századokban pedig sorsa igen változatosan alakult.
A Vértes hegységben megbújó Majkpusztán találjuk a hazánkban páratlan, egykori kamalduli remeteség barokk épületcsoportját. Az idilli környezetben, egy halastótól nem messze, gyönyörű park közepén épült rendház a templommal és a 17 remetelakkal népszerű kirándulóhely.
Majk Közép-Európában azon kevés kamalduli remeteségek egyike, amelyeknek épülete és környezete építészetileg eredeti formájában maradt fenn. A remeteséghez 17 cellaház tartozik, közülük hét apartmanházként működik és rendszeresen fogad látogatókat.Terepjárós programunk Résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki várgesztesi, velencei, neszmélyi, esetleg nógrádi programhelyszíneinket! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém terepekkel, látványos szakaszokkal tesszük emlékezetessé élményeiket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya....és még rengeteg látnivaló, amit nyújtunk Vendégeinknek.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön kívül disznótoros kóstolót, BBQ különlegességeket, komplett, többfogásos menüt biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a terpjáró-útvonalon található tanyánkon, vagy lovastanyán, rusztikus környezetben, akár kandallótűz mellett szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsék meg honlapunk egyéb menűpontjait, tanulmányozzanak néhány programlehetőséget, hogy ötletet merítsenek, illetve a teljesség igénye nélkül nézzék meg referenciáinkat!

A leírtaktól eltérő programok, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk érdeklődésüket, további kérdéseiket az info@quadtours.hu email címen!............