Programok
Rendezés:
____Terepjárós programok | 5 cikk
 
Izgalmas kiindulópontja törökbálinti bázisunk. A várost elhagyva vendégeink ülnek a kormányhoz és végre megízlelhetik, milyen nehéz "járhatatlan" utakon el lehet menni egy kissé átalakított terepjáróval.
Bejárunk egy terepjárópályát, valamint útbaejthetünk Budapest védelmi gyűrűjéhez tartozó, korabeli, katonai területeket, rakétabázist. A  Habsburg kastély feletti fennsíkról, illetve a Kálváriadomb tetejéről lehetőség van megcsodálni a környék gyönyőrű panorámáját...
 
Izgalmas túránkat törökbálinti offroad parkunkban szervezzük!
Úttalan utak, elhagyatott csarnokok, ismeretlen agyagbányarendszer, nem mindennapi panoráma... nem is gondolnánk, milyen kalandokat rejt egy néhai, elhagyatott gyárkomplexum! Terepjárónkkal a legeldugottabb zugokat is bejárjuk.

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- negyed órás program 4.000 Ft/ terepjáró
- fél órás program 8.000 Ft/ terepjáró
- egy órás program 15.000...
 
Az offroad élményen kívül különleges helyszíneket, érdekességeket mutatunk meg vendégeinknek, amelyeket most nem a szokványos utakon közelítünk meg! Navigációnk segítségével kiválasztjuk a legrosszabb, legnehezebben járható kerülőutat, amely egyenesen célunkhoz vezet. Egész más lesz így, erdőkön, vízmosásokon, járatlan utakon keresztül megközelíteni a célpontot... ha egyáltalán eljutunk odáig!

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- 1 órás program 15....
 

Változatos program, vetélkedők, quadozás, terepjárózás egy egész napon keresztül! Rengeteg látnivaló, különböző nehézségi fokú terepek extrém szakaszok, viziátkelések, dagonyák… ezekkel tesszük feledhetetlenné élményeiteket. Vidéki tanya, csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya, klasszikus falusi környezet (UNESCO), 300 éves remeteség, bányamúzeum és még sok egyéb látnivaló (helyszíntől függően), ami vár rátok szervezett programunkon.

Programajánlat, qu...
 
Extrém terepjárókaland romantikus vacsorával...

Párunkkal, vagy Barátainkkal töltött program új színt hoz a szürke hétköznapokba. Hogy ebből ízléses, kedves gesztus vagy giccsparádé lesz-e, csak rajtunk múlik. Jó úton járunk, ha valami jelképes ajándékkal, egy szál virággal, egy közös extrém élménnyel és romantikus vacsorával lepjük meg szeretteinket. Ne feledjük azonban, hogy pár szép szó, az odafigyelés és egy élményajándék többet érhet minden pénzért kapható tárgynál!