Galéria
13.Catering, vendéglátás | 101 kép
 
Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus, patakparton felállított táborhelyen. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenünk is egyedülálló meglepetést jelent Vendégeinknek.
Az alap, party menünkön kívül kecskesajt-, vagy disznótoros kóstolót, Texas BBQ-t, bográcsételeket, komplett, többfogásos ételkavalkádot ajánlunk a különlegességeket kedvelő quadosoknak!
Természetben felállított táborhelyünkön, quados útvonalon található tanyánkon, vagy a szomszédos lovastanyán, rusztikus környezetben, akár kandallótűz mellett szolgáljuk fel finomságainkat! Éttermet kedvelő vendégeinknek ajánljuk a közelben található, hangulatos étterem-pizzéria választékát, amely maximálisan programjainkhoz igazítja nyitvatartását.
 
Úttalan utak, quadozás a természetben, utánozhatatlan panoráma…igazi, tanyasi hangulat, disznótoros kóstoló, kecskesajtkóstoló... nem mindennapi program különleges élményt kedvelő csoportoknak!
 
Bármely programunkhoz csatolható egy tordasi kiruccanás...terített asztal egy csárdában, egy grill teraszon, vagy akár egy romantikus, tóparton... Vendégeink szabadon választhatnak a csárda menűlapjáról ( ÉTLAP )

A csárda és élménypark quados-, terepjárós útvonalon megközelíthető, akár nagyobb létszámú csoport fogadására is alkalmas. Az élménypark akár programjaink kiindulópontja is lehet!
 
Ha az időjárás nem engedi a szabadtéri pikniket, vagy egyszerűen csak egy kultúrált, ruszkikus hangulatú éttermet, házias konyhát, vagy a klasszikusnak ismert Giuseppe pizzát keresik Vendégeink, akkor a Szikla étterem nagyszerű választás. Quados kiindulópontunktól néhány perc sétára található...és be lehet menni sáros cipővel!
 
...gurul a keményfával fűtött grillmozdony, amelyben a titkos fűszerekkel száraz pácolt marhaszegyek sülnek-főnek 110 fokon, 20 órán keresztül. Elképzelni sem tudja az, aki még nem kóstolta, hogy mennyire finom.
 
Közvetlen várgesztesi quadparkunk mellett található a Villapark étterem. Várjuk mind szállóvendégeket, mind azokat a vendégeket, akik csak a kulináris élvezetek, vagy quados programjaink miatt látogatnak el hozzánk!

A Villapark konyhájának nemzetközi és mediterrán jellege mellett hangsúlyosak a házias, magyaros ízek. Gondolva legkisebb vendégekre, gyerekmenüt is tartalmaz a kínálat: az ismerős, kedvelt fogásokkal ők is úgy érezhetik magukat, mintha csak otthon lennének. Figyelnek azokra is, akik bármilyen ételre érzékenyek, vagy a vegetáriánus étrendet részesítik előnyben. A céges vagy családi rendezvények esetében rugalmasak vagyunk az egyéni kívánságokra, megoldásokra.
 
 
Amennyiben exkluzív, igazi négycsillagos környezetre és kiszolgálásra vágynak, nagyszerű választás a velencei Kavics SPA Klub & Hotel. 
Változatos quadtúrák, terepjáróprogramok, esetleg egy jó pincelátogatás után következhet az elegáns kényeztetés.
Új ízek, új élmények, új helyen: a Kavics Grill Étteremben hagyományos és trendi gasztronómiai élményekkel, grill és kemencés vacsorakölteményekkel várjuk Vendégeinket.