Pár szó rólunk
Felgyorsult életünkben sokminden megváltozott körülöttünk. A természetjárás egyedülálló élménye, a túrázás, környezetünk megismerése manapság egyre fontosabb szerepet kap napjainkban..., tehetjük ezt gyalogosan, vagy valamilyen járművel. Na de félre a tréfát!

Csapatunk elkötelezett híve a motorizációnak, de emellett kiemelten fontos környezetünk védelme is! Az általunk felügyelt túrákon éppen ezért minden írt és íratlan szabályt kötelezőnek érzünk magunkra nézve, melyet környezetünk megkövetel tőlünk.

Ki ne szeretne egyszer úgy haladni előre, hogy ne a biztonsági övre, a traffipaxra és a közlekedés többi őrült résztvevőére kelljen koncentrálnia? Mennyivel jobb érzés, hogy a kihívást nem a puszta életben maradás, hanem az élvezet jelentse? Ilyenkor mindenki elfelejti a hétköznapok problémáit, hiszen nincs más feladatunk, mint nyeregben maradni, uralni a masinát, átkelni az előttünk lévő akadályokon, haladni eddig ismeretlen terepeken.

Csapatunk kellő hozzáértéssel, kreativitással és szenvedéllyel segíti hozzá Önt az új élményhez! Legfontosabb számunkra a programokon résztvevő vendégek fizikai és pszichikai biztonsága, hogy a velünk töltött idő örök, jó emlék maradjon! Céges ügyfeleink részére ajánljuk csapatépítő vagy outdoor tréningeken szervezett programjainkat. Egy idő után unalmassá válhatnak a fejtágítások, borospincékben eltöltött délutánok, a különböző éttermekben "végigzabált" éjszakák. A Dino-Kart programok és a quadozás akár a pályán, akár túra formájában igazi alternatívát jelent.

Tetszőleges helyszínen, igény szerinti nehézségi fokú akadálypályánkat 3 óra alatt felépítjük. Az általunk kidolgozott értékelési rendszer alapján díjazzuk ügyességi vetélkedőink résztvevőit. Természetesen a négykerekűek hajtása jelent némi fizikai igénybevételt, így mi sem természetesebb, hogy ajánlatainkban szerepel a vendéglátás lehetősége is, hiszen egy kellemesen fárasztó túra után semmi nem eshet jobban néhány hűsítő üdítőnél, egy hideg sörnél, forró teánál, forraltbornál, vagy a természetben elfogyasztott friss péksüteménynél, gyümölcsnél, esetleg jó gulyásnál... Nem szeretnénk itt könyvet írni a quadtúrák és a Quadtúráinkon eltöltött idő alatt megszerezhető élményekről és magunkat sem tömjénezzük tovább, böngéssze át honlapunkat, vagy keressen meg bennünket személyesen, hogy Ön is átélhesse az Xtreme Quadozás élményét!