Várgesztesi quados- és terepjárós programok
Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét és üdülését színesebbé teheti akár egy izgalmas quadozással, terepjárózással, esetleg egy extrém, hosszabb, szervezett túrával. 125 különálló, akár medencés, szaunás ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek és természetesen az X-Treme Quad Tours quadpálya, valamint parkon kívüli quad- és terepjárós túraútvonalaink biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.

Ismerd meg a quadozás, terepjárózás felejthetetlen élményét!

Információk:
Gyerek-és felnőtt quadok, terepjárók, helyben kialakított pályák, kezdő- és extrém pályaszakaszok állnak a vállalkozó kedvű vendégek rendelkezésére.
Quad- és terepjárós túralehetőség, komplex programok, amatőr quad trophy verseny (csoportoknak előzetes bejelentkezés alapján) szintén szerepel különleges ajánlataink közt.
Quadpálya a Park Centrum épület melletti szabadterületen található. Információ, jelentkezés a recepción.

Program 1.
 
Quadtúraajánlat a Várgesztesi Villaparkból

Rövid leírás:
Túraajánlatunkat legfőképpen azoknak a látogatóknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a quadozás felejthetetlen élményével. Erdei utakon, erdők, patakok mellett vezet ajánlott túraútvonalunk. A Résztvevők tudásszintjük függvényében extrém terep- és pályaszakaszokat is kipróbálhatnak.
Csütörtökönként szervezzük kötöttpályás- és túraprogramjainkat a Várgesztesi Villapark területén kialakított pályánkon, illetve a Villapark körüli, engedélyezett területeken. Innen indított túráinkon a résztvevők az általuk választott időtartamban quadozhatnak. A Villapark recepcióján, előzetesen megvásárolt karszalaggal vehetnek részt a programon.
 
Programok költsége:
7.000 Ft/ 20 perc / fő
12.000 Ft/ 50 perc / fő
 

Időintervallum a foglaláshoz:
Julius és augusztus hónapokban, csütörtökönként folyamatosan mennek a programjaink, a vendégek a foglalás sorrendjében vehetnek rész a quadozáson.
Szezonon kívüli időszakokban előzetes jelentkezés esetén tartjuk meg a programokat. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a recepción, vagy a lenti elérhetőségek valamelyikén!


Program 2.
 
Extrém, quados hétvége  a Várgesztesi Villaparkban

Rövid leírás:
Komplex, quados hétvégi programunkat  azoknak a látogatóknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a quadozás felejthetetlen élményével . Erdei utakon, erdők, patakok mellett vezet nappali- és éjszakai túraútvonalunk. A Résztvevők tudásszintjük függvényében extrém terep- és pályaszakaszokat is kipróbálhatnak.
Vetélkedőkkel, testreszabott, megoldandó feladatokkal tesszük teljessé hétvégi programját.
Speciális, ügyességi és akadálypályákat állítunk össze, amelyek elvégzését értékeljük és jutalmazzuk!
 
A komplex program 3,5 óra quadozást foglal magába! A szállás és vendéglátás költsége külön térítendő!
A szállásfoglalásról és a Villaparkpark további szolgáltatásairól IDE kattintva találhat bővebb információt.
A Villapark recepcióján, előzetesen megvásárolt karszalaggal vehetnek részt a programon.
 
Program költsége:
40.000 Ft/ fő
 
Időintervallum a foglaláshoz:
Egész évben, előzetes jelentkezés esetén tartjuk meg a programokat. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a recepción, vagy a lenti elérhetőségek valamelyikén!

 
Program 3.

Terepjárós programok a Várgesztesi Villaparkban


Rövid leírás:
Izgalmas terepjáróprogramjaink kiindulópontja a Villapark melletti szabad terület, Egy jól felkészített terepjáró számára nincs akadály! Ezt az élményt mutatjuk meg Vendégeinknek... szó szerint árkon-bokron keresztül. A túrák a Vértes erdeiben vezetnek, közben akár érinthetünk egy-egy környékbeli nevezetességet, vagy piknikelhetünk egy romantikus, tóparti étterem teraszán!
Világon egyedülálló látványosság, a nem régiben még működő, múzeummá alakított, oroszlányi szénbánya, vagy a Majkpusztán található, hazánkban páratlan, egykori kamalduli remeteség barokk épületcsoportja...., amelyek az utóbbi időszak kedvenc célpontjai voltak.
A Villapark recepcióján, előzetesen megvásárolt karszalaggal vehetnek részt a programon.

Résztvevők maximális létszáma:
- 2*3 fő (2 terepjáróval)

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- 18.000 Ft/ autó (max. 3 fő/ terepjáró)/ 1 óra terepjárózás
- belépőjegyek a múzeumokba és a tóparti, fakultatív étkezés külön fizetendő
                                                                                .
Julius és augusztus hónapokban, csütörtökönként folyamatosan mennek a programjaink, a vendégek a foglalás sorrendjében vehetnek rész a terepjárózáson.
Szezonon kívüli időszakokban előzetes jelentkezés esetén tartjuk meg a programokat. Kérjük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a recepción, vagy a lenti elérhetőségek valamelyikén!


Ajánlat:

Résztvevőinek javasoljuk, hogy próbálják ki hosszabb programjainkat, esetleg teljes napos, komplett, quados- terepjárós extrém napunkat. Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém szakaszokkal, vízi átkelésekkel, dagonyákkal tesszük emlékezetessé élményeiteket! Csárda, tanyasi környezet, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya....és még rengeteg látnivaló, amit nyújtunk ez alatt a nap alatt.
 
Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön kívül kecskesajt-, vagy disznótoros kóstolót, komplett, többfogásos menüt biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a quados útvonalon található tanyánkon, vagy lovastanyán, rusztikus környezetben, akár kandallótűz mellett szolgáljuk fel finomságainkat!
 
Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
 
 
Info:

Személyes quadozással kapcsolatban előzetesen érdeklődjön a következő elérhetőségek valamelyikén:
Tel: 00 36 34 494 494
Mobil: 00 36 30 682 8481
Fax: 00 36 34 593 200
e-mail:foglalas@villapark.hu
 
Csoportos rendezvényekkel kapcsolatosan a következő elérhetőségeken kaphat tájékoztatást:
Tel.: 00 36 30 841 4839
e-mail: sales@villapark.hu...

A szállásfoglalásról és a park további szolgáltatásairól IDE kattintva találhat bővebb információt.