Quados szülinapi parti gyerekeknek
Igazi menő program egy quados gyerekszülinap! 
A suliban, másnap mindenki erről fog beszélni! 
Megtanítjuk a lurkóknak a quadozás alapjait..., kipróbáljuk a terpakadályokat, a gyakorlott quadosoknak pedig ügyességi vetélkedőt szervezünk.

A program után után jöhet a mini-piknik, pizza-piknik, a zene és az ünneplés!

Programajánlatok költsége:
- 2 órás 'Kisegér' program 6-12 fő részére 60.000 Ft
- 3 órás 'Mókus' program 6-12 fő részére 90.000 Ft
- 3 órás 'Zebra' program 6-12 fő részére 110.000 Ft
- 3 órás 'Tigris' program 6 fő részére 130.000 Ft (további résztvevők 12.000 Ft/fő)
- 3 órás 'Oroszlán' program 6 fő részére 130.000 Ft (további résztvevők 12.000 Ft/fő)
- vasárnap és kiemelt ünnepnapokon 20% felárat számolunk fel

- programjaink időtartama és összetétele szabadon változtatható (ezzel együtt a költségek is arányosan módosulnak)
- programjaink fizethetők várárlási utalványainkkal, quados ajándékkártyával! ( részletek ITT! )

Résztvevők javasolt létszáma:
- 6-12 fő (Igény szerint nagyobb létszámú csoportokat is tudunk fogadni!)

Résztvevők javasolt életkora:
- 6-12 éves korú, megfelelően fejlett gyerekek már többnyire tudják használni különböző méretű quadjainkat
- a gyerekquadokat maximum 145 cm, 45 kg súlyú gyerekek használhatják

Programleírások:
Megtanítjuk a lurkóknak a quadozás alapjait, majd gyakorló pályáinkon, útvonalainkon oktatjuk az alaplépéseket.
A legegyszerűbb, kanyargós földutaktól kezdve különböző gyakorlópályák, könnyebb- és nehezebb-... mi több, keményebb terepek is rendelkezésre állnak, hogy mindenki a maximumot hozhassa ki magából. 
Tudászintjünknek megfelelő, kalandos terepszakaszokra visszük a gyerekeket és szigorú felügyelet mellett bonyolítjuk a változatos, kalandos programokat.

Quadtúrával bővített programjainknál technikai vezetőnk segítségével megismerhetik a gyerekek a régi téglagyár csarnokait, ahova ezúttal quaddal is bemerészkedünk.
A quados program közben, vagy azt követően a helyszínen felállított party sátor alatt kezdődhet a mini piknik, a pizza-piknik, a zene, az ünneplés, köszöntés, sütizés, tortázás, ajándékozás...
Egészen biztos, hogy a program végére felejthetetlen terepélményeken lesz túl, kortól és nemtől függetlenül minden gyerek!

'Kisegér' program:
(Quados szabadprogram, mini piknik)
Megfelelő oktatás, előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező,  6-12 fős csoport a táborhely közelében kialakított körpályán felváltva használja a rendelkezésre álló quadokat.
A szabadprogramhoz 2 gyerekquadot biztosítunk 2 óra időtartamra. (6 fő feletti létszám esetén, külön díj ellenében további quad igénybevétele javasolt! Gyerekquad költsége 10.000 Ft/óra)
A quadozás, a terepélmények közben lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, szülinapozni! (A parti kellékeket, ételeket, italokat a vendégek hozzák magukkal! Mi ásványvizet, almát és ropit, valamint a sátrat, asztalokat, padokat és a zenét biztosítjuk!))

'Mókus' program:
(Quados szabadprogram, pizza-piknik)
Megfelelő oktatás, előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező,  6-12 fős csoport a táborhely közelében kialakított körpályán felváltva használja a rendelkezésre álló quadokat. A gyakorlott vendégeket mini-quadtúrákra visszük.
A szabadprogramhoz 3 gyerekquadot biztosítunk 2 óra időtartamra. (6 fő feletti létszám esetén, külön díj ellenében további quad igénybevétele javasolt! Gyerekquad költsége 10.000 Ft/óra)
A quadozás, a terepélmények után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, pizzázni, szülinapozni!


'Zebra' program:
(Quados vetélkedőprogram, pizza-piknik)
Megfelelő oktatás,  előkészületek és gyakorlás után a  quados területre érkező,  6-12 fős csoportot  kisebb csapatokra osztjuk, amelyek pontos beosztás szerint ügyességi pályákon teljesíti a kitűzött  feladatokat. Az állomásokon  váltják egymást a csapatok, így mindenki, minden pályán sorra kerül. A vetélkedőprogramhoz 3 gyerekquadot biztosítunk 2 óra időtartamra. (6 fő feletti létszám esetén, külön díj ellenében további quad igénybevétele javasolt! Gyerekquad költsége 10.000 Ft/óra)
A quadozás, a terepélmények után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, pizzázni, szülinapozni!
A program végén ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és a helyezetteknek quados érmeket osztunk.


Tigris' program:
(Quados vetélkedő és túraprogram osztott csoporttal, pizza-piknik)
Megfelelő oktatás, előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező,  6-12 fős csoportot  két,  kisebb csapatra osztjuk. 3-6 fő vezetett, kalandos quadtúrára indul,  a maradék  csapat  pontos  beosztás szerint ügyességi pályákon teljesíti a kitűzött feladatokat. A fél idő elteltével az állomásokon cserélik egymást a csapatok, így mindenki sorra kerül  a quadtúrán és az ügyességi pályákon egyaránt. 
6 fős létszám esetén a túrákhoz 3 gyerekquadot biztosítunk 2 óra időtartamra, a vetélkedőhöz 1 gyerekquadot biztosítunk 2 óra időtartamra (6 fő feletti létszám esetén 7.000 Ft/ fő díjat kell fizetni minden további résztvevőnek!)
A quadozás, a terepélmények után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, pizzázni, szülinapozni!
A program végén ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és a helyezetteknek quados érmeket osztunk.


'Oroszlán'  program:
(Quados vetélkedő és közös túraprogram, pizza-piknik) 
Megfelelő oktatás,  előkészületek és gyakorlás után a  quados  területre érkező, 6-12 fős csoport együttes, vezetett, kalandos quadtúrára indul. A túra végeztével  a gyerekek felváltva, ügyességi pályákon teljesítik a kitűzött feladatokat. 
6 fős létszám esetén a túrákhoz 6 gyerekquadot biztosítunk 1 óra időtartamra, a vetélkedőhöz 2 gyerekquadot biztosítunk 1 óra időtartamra (6 fő feletti létszám esetén 12.000 Ft/ fő díjat kell fizetni minden további résztvevőnek!)
A quadozás, a terepélmények után lesz lehetőség a helyben kialakított, fedett helyszínen pihenni, pizzázni, szülinapozni!
A program végén ünnepélyes eredményhirdetést tartunk és a helyezetteknek quados érmeket osztunk.


Program helyszíne:
- Quad Park Törökbálint
- Quad Park Várgesztes
...vagy bármely olyan helyszín, ahol quadozásra alkalmas terep található!
Időpontfoglalás:
IDE KATTINTVA FOGLALHATSZ
- email- és telefonos elérhetőségeink ITT találhatók

Amit nyújtunk:
- quadozás, terepélmények, nem mindennapi kalandok
- megfelelő számú quadot, illetve piknikhelyszínt biztosítunk az ajánlott programokhoz...
- oktatás, a quadok használatának bemutatása, gyakorlás, szintfelmérés a legfontosabb kezdőlépések közé tartozik
- minden résztvevőt a tudásának-, bátorságának megfelelő nehézségű terepen visszük
- pályaquadozás, a 'Zebra', 'Tigris' és 'Oroszlán' programoknál ügyességi pályák, vetélkedőfeladatok, ünnepélyes eredményhirdetés, quados éremjutalmak a helyezetteknek
- minitúrákat, közepes- és hosszabb quadtúrákat szervezünk a gyerekeknek (Kivéve a 'Kisegér' programnál!)
- partisátrat, asztalokat, padokat és zenét biztosítunk a bulizós csapatnak
- hűsítő italokat (szörpök, ásványvizek, almalé), ropogtatnivalót és pizzát kapnak a résztvevő gyerekek (Kivéve a 'Kisegér' programnál, ahol ásványvizet, almát, ropit biztosítunk, de a résztvevőknek kell az egyéb ételt, italt és kellékeket magukkal hozni! Pizzarendelésre van lehetőség!)
- tortát, vagy egyéb italt, süteményt lehet hozni a rendezvényre

Ingyenes szolgáltatások:
-védősisakokat, védőoverallokat, porszemüvegeket biztosítunk a résztvevőknek a kívánt méretben
-gyakorlott programvezetőnk segítséget nyújt a program zavartalan lebonyolításához

Szállítás:
-Törökbálint és Várgesztes helyszíneken kívül, előzetes egyeztetés alapján a felszereléseket, járműveket az általad megjelölt helyre szállítjuk.
A szállítási költséget az ajánlatban szereplő díj nem tartalmazza! (Szállítási költség: 200 Ft/km, oda-vissza út számolandó)

További programlehetőségek (külön díjazás ellenében):
- quados szafariprogramok- catering a természetben (lásd lent)
- Dino Kart Flúgos futam
- Segway túrák
- terepjáróts oktatás vezetés a gyerekeknek

További rendelhető eszközök, szolgáltatások:
-egyéb biztonsági felszerelések
-vendéglátás, catering (lásd lent!)


Programunk résztvevőinek javasoljuk, hogy szüleikkel együtt próbálják ki hosszabb programjainkat, esetleg komplett quados-, terepjárós napunkat! Igazi vadregényes környezetben változatos csillagtúrákat szervezünk. Extrém szakaszokkal, vjziátkelésekkel, dagonyákkal tesszük emlékezetessé élményeiteket! Csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya….és még rengeteg, helyszíntől függő látnivaló, amit nyújtunk ez alatt az 1 nap alatt.

Bármely programunkhoz tudunk biztosítani cateringet a természetben, akár egy romantikus patakparton felállított táborhelyünkön. Party falatokból, friss gyümölcsökből változatos üdítőitalokból álló alap-piknikmenűnkön bográcspartyt, igény szerint komplett, többfogásos lakomát biztosítunk Vendégeinknek! A felállított táborhelyünkön kívül a quados útvonalon található tanyánkon, rusztikus környezetben szolgáljuk fel finomságainkat!

Természetesen, egyéb elképzeléseket is megvalósítunk, bármilyen program összeállitásában partnerek vagyunk!
Kérem, tekintsétek meg honlapunk egyéb menűpontjait, referenciáinkat! Tanulmányozzátok galériánkat, hogy újabb ötletet merítsetek tervezett programjaitokhoz!

A leírtaktól eltérő verziók, vendéglátás pontos árajánlatait a feladatoktól és a létszámtól függően, egyénileg alakítjuk ki!
Várjuk az érdeklődést, további kérdéseiteket ERRE a linkre kattintva!......