Programok
Rendezés:
____Terepjárós programok | 7 cikk
 
Izgalmas kiindulópontja törökbálinti bázisunk. A várost elhagyva vendégeink ülnek a kormányhoz és végre megízlelhetik, milyen nehéz "járhatatlan" utakon el lehet menni egy kissé átalakított terepjáróval.
Bejárunk egy terepjárópályát, valamint útbaejthetünk Budapest védelmi gyűrűjéhez tartozó, korabeli, katonai területeket, rakétabázist. A  Habsburg kastély feletti fennsíkról, illetve az óriási bányarendszer feletti magaslatról lehetőség van megcsodálni a környék gyönyő...
 
Izgalmas túránkat törökbálinti offroad parkunkban szervezzük!
Úttalan utak, elhagyatott csarnokok, ismeretlen agyagbányarendszer, nem mindennapi panoráma... nem is gondolnánk, milyen kalandokat rejt egy néhai, elhagyatott gyárkomplexum! Terepjárónkkal a legeldugottabb zugokat is bejárjuk.

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- negyed órás program 6.000 Ft/ terepjáró
- fél órás program 10.000 Ft/ terepjáró
- egy órás program 18.00...
 
Offroad kalandunk kiindulópontja törökbálinti bázisunk. Rövidebb programjaink helyszíne a volt téglagyári bányákban kialakított, offroad útvonalak bejárása, helyi-, olykor elég hajmeresztő akadályok leküzdése.
Meglepő, hogy egy kissé átépített Suzuki Jimny terepjáró milyen lehetetlen helyeken el tud menni!

Hosszabb, családi programunkon a bányaterület bejárása után, a várost elhagyva végre megízlelhetik Vendégeink, milyen nehéz "járhatatlan" utakon el lehet menni ...
 
Az offroad élményen kívül különleges helyszíneket, érdekességeket mutatunk meg vendégeinknek, amelyeket most nem a szokványos utakon közelítünk meg! Navigációnk segítségével kiválasztjuk a legrosszabb, legnehezebben járható kerülőutat, amely egyenesen célunkhoz vezet. Egész más lesz így, erdőkön, vízmosásokon, járatlan utakon keresztül megközelíteni a célpontot... ha egyáltalán eljutunk odáig!

Programvezetés és terepjáróbérlés költsége:
- 1 órás program 18....
 
Extrém terepjárókaland romantikus vacsorával...

Párunkkal, vagy Barátainkkal töltött program új színt hoz a szürke hétköznapokba. Hogy ebből ízléses, kedves gesztus vagy giccsparádé lesz-e, csak rajtunk múlik. Jó úton járunk, ha valami jelképes ajándékkal, egy szál virággal, egy közös extrém élménnyel és romantikus vacsorával lepjük meg szeretteinket. Ne feledjük azonban, hogy pár szép szó, az odafigyelés és egy élményajándék többet érhet minden pénzért kapható tárgynál!
 

Változatos program, vetélkedők, quadozás, terepjárózás egy egész napon keresztül! Rengeteg látnivaló, különböző nehézségi fokú terepek extrém szakaszok, viziátkelések, dagonyák… ezekkel tesszük feledhetetlenné élményeiteket. Vidéki tanya, csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya, klasszikus falusi környezet (UNESCO), 300 éves remeteség, bányamúzeum és még sok egyéb látnivaló (helyszíntől függően), ami vár rátok szervezett programunkon.

Programajánlat, qu...
 
Ez az igazi extrém sport, terepélmény, amelyet most megismertetünk veled... megtanítjuk az alapokat, a Segway-ek, quadok használatát, a terepjáróvezetés fortélyait, a különböző terepakadályok leküzdését... úttalan utak, járatlan bozótok, vízmosások, természeti akadályok leküzdése … kit ne hoznának lázba ezek a szavak?
Próbáld ki Te is változatos terepélményeinket és találd meg a határaidat! 

Programajánlat és járműbérlés költsége:
- 1,5 órás, oktatás és S...