Programok
Rendezés:
__Komplex összeállítások | 4 cikk
 
Tisztelt Cégvezetők, Csoportok!
 
Tudjuk, mennyire fontos minden eredmény orientált szervezetnek a csapatépítés. Nap mint nap tapasztaljuk, hogy milyen pozitív hatással van a közösségre egy jól megszervezett tréning, vagy egy közösen eltöltött, élményekkel teli családi nap, sportnap.
A közös célok együttes megvalósításának egyik nagyon hatékony eszköze az egyedi élményprogramokkal fűszerezett csapatépítés, ezért cégünk erre a területre specializálódott. Igyekszünk ü...
 
Tematikus programötleteinkkel még színesebbé, érdekesebbé tehetjük komplex összeállításainkat!
Az egyéneknek, a quados csapatoknak különböző, számukra nem megszokott élethelyzetekben kell helytállniuk, teljesíteniük a kitűzött feladatokat! A közös munka, a csoportos feladatvégzés során egyértelműen kiderül, ki az igazi csapatjátékos.
 

Tematikus programötletek:

Háborús Offenzíva csapatjáték

Hadviselés egy iga...
 
TEREPTÁBOR

Elindultak nyári gyerkőc-tereptáboraink.
Kérdezd meg gyerkőcöd, akar-e tereptáborba menni!
Ha elmondod neki, hogy quadozhat, terepjárózhat, Segway-ezhet...kipróbálhatja a Dino Kart flúgos futamot... a válasz biztosan "IGEN" lesz!

Sport, szórakozás, stratégiai játékok, strandolás, tematikus foglalkozások...

Fotógalériát IDE kattintva tekinthetsz meg!

 
Változatos program, vetélkedők, quadozás, terepjárózás egy egész napon keresztül! Rengeteg látnivaló, különböző nehézségi fokú terepek extrém szakaszok, viziátkelések, dagonyák… ezekkel tesszük feledhetetlenné élményeiteket. Vidéki tanya, csárda, állatpark, várrom, kálvária, kőbánya, klasszikus falusi környezet (UNESCO), 300 éves remeteség, bányamúzeum és még sok egyéb látnivaló (helyszíntől függően), ami vár rátok szervezett programunkon.

Programajánlat, quad- és terepjáró...