Hírek
2019 Jún.
11.
Bazi Nagy RMC Vásár és quadteszt
Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk!

Kérem tisztelettel, a mai gyorsan változó korban is lándzsát törünk a hagyományok értékei mentén: junius 21-23 között ismét Bazi Nagy RMC Vásár lesz Törökbálinton!

Quadparkunk ajánlata:
Dupla annyit kapsz, mint amiért fizetni kell!
Jelentkezz fél órás, quados programunkra és mehetsz egy órát!
Időpontfoglalás: foglalas@quadtours.hu
PegPérego e-quadjainkat és terepjáróinkat már 3 éves kortól kipróbálhatják a bátor kis lurkók!

 
2019 Ápr.
19.
A 2-8 éves korosztálynak is készültünk valamivel!
2-8 éves korosztály számára új meglepetéssel készültünk!
PegPerego terepjáróink, quadjaink és a hozzájuk tartozó izgalmas, telepithető pálya bárhol, felejthetetlen élményt nyújt az extrém kikapcsolódásra vágyó Csemetéknek...
Első bevetés 04.20-án Várgesztesi Quad Parkunkban. A pályaterepezésen kívül, 7 járművel, igazi terepen vezetett, komoly túrákat is tervezünk!
A programról készült fotók IDE kattintva tekinthetők meg.
2019 Feb.
12.
Extrém romantika Valentinnapra
Extrém romantika VALENTINNAPRA... Gondolj bele, hogy terepjáróval, járatlan utakon-, erdőkön-mezőkön keresztül eljuthattok a környék egyik legromantikusabb gyöngyszemébe, egy falusi környezetben levő, autentikus kisvendéglőbe...ahol az ország egyik legjobb Séfje kápráztat el benneteket különlegességeivel...

Ha kevésbé elegáns, de különleges helyszínre vágytok, a terepjárótúra célpontja lehet egy igazi tanyasi környezetben történő vendéglátás, vagy egy romantikus, patakparti piknik...

Romantikus környezet, különleges gasztronómiai élmény... a vendégfogadóról ITT tudhatsz meg további részleteket!
További piknikötletekért KATT IDE!

A program ajándékkártya formájában is elérhető:
KATT IDE!

Bármilyen részletet egyeztethetsz az info kukac quadtours.hu címen!
2019 Jan.
20.
HAVAS QUADOS
Motorizált téli sport téliesített motorosoknak … de azért nem motoros szán, az idei tél nem erről szól! Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a havas határ és quadozni kell egy jót!...
Most, így 2019 elején bízvást számíthattunk arra, hogy kezdődik a "tél". Mármost, mit tehet a motoros ember, ha tél ide, tél oda, egy kicsit benzingőzt szagolna és csapatna egyet? Nyilvánvaló, hogy ebben az időszakban a kétkerekű túlélőtúrák legfeljebb arra jók, hogy kipipáljuk: már ilyen körülmények között is pilinckáztunk, jó téma este a forralt bor mellé, de motoros élménynek azért nem nevezném.

Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a havas határ és quadozni kell egy jót! Az nem kifogás, hogy nincs quadod, meg nem is próbáltad még, uszodája sincs mindenkinek, aztán mégis sokan tudnak úszni. A megoldás tehát a következő:
Fogod magad, meg még 5 hasonlóképpen begőzölt sorstársadat, bejelentkezel, aztán eljöttök Törökbálintra, ha elég hideg van, amúgy meg valahova Érd-Törökbálint környékére.
Mi már ott leszünk a gépekkel esetleg egy welcome gázfröccsel. Kaptok védőruhát, sisakot, porszemüveget, mindenki abban a méretben, ami a kicsi testére csinosan passzol.

A gyakorlott túravezetőnk egy rövidke 10 perc keretében beavat a quadozás alapfogásaiba, egy kicsit megkóstoljátok, milyen az, amikor nem kettő, hanem négy kerék csúszik meg alattatok kissé - ahogy a művelt francia kocsis mondaná - srévizavé, aztán irány az erdő-mező (hómező) egy egy-kétórás csavargásra. A túravezetőnk minden tekintetben vigyáz a csapatra, megitat, ha útközben megszomjaznál, de egyéb testi szolgáltatások csak tizennyolc éves, legalább kontinentális szépségkirálynők esetében jöhetnek szóba.
És ha még kicsit tovább színeznéd a dolgokat, és máshol ejtenéd meg ezt a nemes megpróbáltatást, hát elvisszük Neked az egész vándorcirkuszt bárhová. Nagyjából 120 Ft+ÁFA/km költséggel kell számolni a részvételi díj fölött, ha esetleg ki kell lépni Európa területéről, pár nappal előre szólj. De egyéb cifrázás is lehetséges, tudunk biztosítani további egyéni védőfelszereléseket, beiktathatunk a túrába egy jó kis bográcsozást, de találkozhatunk lovastanyán, ha a quadozás mellett lovagolnál, kocsiznál vagy disznyót ölnél. Illetve bármilyen egyéb rendezvényhez is tudunk csatlakozni, ha a csapatépítést (vagy leépítést…) egy kiadós közös dagonyázás pszichésen is meg tudná támogatni.
Ja...a quad helyett lehetnek terepjárók is, ha ez jobban tetszik!

Bármilyen kérésed, ötleted, elképzelésed van, nyitottak vagyunk rá, keress minket elérhetőségeink valamelyikén és megbeszéljük!
2018 Dec.
12.
Az AJÁNDÉKOZÁS szabadságát kínáljuk!

Mire lehet szüksége egy kalandvágyó embernek?
Ugyan kézzel a klasszikus értelemben nem fogható, de egy felejthetetlen élményajándékra mindenki emlékezni fog! Tekintsd meg quados- és terepjárós programjainkat, amelyeket utalvány, vagy ajándékkártya formájában tudsz ajándékozni!

Kedves kedvesek/feleségek/szülők/ ángyikák: az ajándékozásra itt a megoldás, az RMC Motor Ajándékkártyakollekció!
Nem lehet mellényúlni, megvan az ajándék is, a drága lélek meg majd kiválasztja azt, amit a legszívesebben kipróbálna, aminek a legjobban örül! (Mert hogy a különböző kártyák értékegyeztetéssel felhasználhatók más programjainkhoz is!)

Kártyatípusaink a következők:

Quadtúra árkon-bokron át/ 1 fő, 1 óra
Quadtúra árkon-bokron át/ 2 fő, 1 óra, vagy 1 fő, 2 óra
Bányakaland quados program/ 2 fő, 1 óra
Apa-Fia quados program/ 2 fő, 1 óra
Quados-, gyerek-születésnapi piknik/ 8-10 fő, 3 óra
Quados piknik/ 2 fő, 1 óra+ piknik
Terepjárótúra/ 3 fő, 1 óra
Terepjárós piknik/ 3 fő, 1 óra+ piknik
Segway-túra terepen/ 2 fő, 2 óra
Segway-túra a fővárosban/ 2 fő, 1 óra

Kártyáinkat a következő webshopban rendelheted meg:  RMC MOTOR WEBÁRUHÁZ ITT!

Jó szórakozást mindenkinek!

X-Treme Quad Tours
 
2018 Nov.
25.
Csatlakozz új, facebook csoportunkhoz!
Tisztelt Követőink!

A mai naptól az adatokat, infókat önálló facebook oldalunkra töltjük.
Kedveljétek az oldalt és legyetek továbbra is velünk!
Köszönjük az eddigi és jövőbeni támogatást!

X-Treme Quad Tours 
Facebook csoportunk IDE kattintva található!
 
2018 Okt.
26.
Kiemelt programnapok Várgesztesi Quad Parkunkban
Amikor biztosan ott vagyunk....10.29-én 10-től 17 óráig, 11.02-én 10-től 17 óráig.
Akár gyerek, akár felnőtt vagy...az sem baj, ha sokan vagytok...kipróbálhatjátok új vonalvezetésű quadpályáinkat, nevezhettek erdei túráinkra!
A legjobb, hogy ingyenesen végigfotózzuk a kalandokat, hogy büszkén mutogathassátok barátaitoknak!
Biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek!

További részleteket az info@quadtours.hu cimen tudhattok meg!
2018 Sep.
05.
Tudományosan fejlesztett játék a céges problémák megoldására
Új, indoor Trénerünk specialitása a LEGO Serious Play® módszer.

Mind a változatos terepen szervezett outdoor-, mind pedig indoor programjaink teljesen új környezetet, szituációt teremtenek az egyének-, szervezetek számára, amelyek még hatékonyabban segítik megtalálni a közös választ egy adott helyzetre, kérdésre a résztvevők teljes körének bevonásával.

Rengeteg lehetőség ismert a produktivitás, a kreativitás vagy az együttműködés növelésére a szervezeten belül, azonban mindig van hova fejlődni. Emlékszünk még, milyen jó volt gyermekként az építőkockáinkból színes várat építeni? Milyen jó érzés volt látni, hogy amit korábban elképzeltünk, a rendelkezésünkre álló elemekből, a két kezünkkel a valóságban is felépíthettük! Az úgynevezett Lego Serious Play módszer többek között erre a kellemes érzésre helyezi a hangsúlyt a felnőtteknél. Hogyan vihetünk színt a munkahelyi fejlesztésbe a játékon keresztül? Hogyan segíti a módszer a kreativitás és inspiráció komoly keretek között való alkalmazását? Játékra fel!  
Több metodológia is alkalmaz kis figurákat, bábukat, de akár homokot, vizet is. Az ilyen eljárások esetében a vizsgálatvezető szakember többértelmű ingerekkel dolgozik: az egyének nagy szabadságot kapnak személyiségük, érzelmeik, belső állapotuk kifejezésére, az instrukciók értelmezésére. Nyitott kérdéseket, rengeteg színt, amorf ábrákat és olyan képeket alkalmaznak, amelyekhez rengeteg gondolat kapcsolódhat. Ahány ember, annyi reakció és értelmezés.

Hogyan kapcsolódik mindez a Lego Serious Play-hez?

A LEGO Group 2010-ben megalkotott módszere – amelyet kutatók, business tanácsadók és gyakorló üzletemberek közösen fejlesztettek ki – szervezetek számára nyújt egy egészen új lehetőséget a csapatépítésre. A kis építőelemek használata egy projektív felületet biztosít, melynek segítségével új tapasztalatokra tehetünk szert a munkatársainkkal és a szervezettel kapcsolatban. A foglalkozás során a résztvevőknek lehetőségük adódik egy irányító segítségével végighaladni egy forgatókönyvön. A csapat facilitátora kérdéseket tesz fel, a „játékosok” pedig válaszként felépítik a saját három dimenziós figuráikat kis Lego elemek használatával.

Konstruktivizmus és konstrukcionizmus – a Serious Play alapjai

A kreatív, „alkotó képzelet” segítségével stratégiákat hozhatunk létre, megoldási terveket készíthetünk. A Lego Serious Play és az ahhoz hasonló módszerek segítenek minket az úgynevezett „out of the box” gondolkodás fejlesztésére: kereteket átlépve, más nézőpontokat, lehetőségeket végiggondolva. Amellett, hogy

AZ  „ALKOTÓ KÉPZELET” KÉZ A KÉZBEN JÁR AZ INNOVÁCIÓVAL,

ne felejtsük el, milyen boldogok a gyermekek játék közben! Milyen nagyszerű lenne, ha munkahelyeinken is hasonló lelkesedéssel alkothatnánk!

Részletek: http://www.quadtours.hu/szolgaltatas/lego_serious_play_modszer_jatek_a_szervezetfejlesztesert

(Forrás: MindSet)
2018 Júl.
13.
Tereptáborok gyerekeknek a nyári időszakban
TEREPTÁBOR

Kérdezd meg gyerkőcöd, akar-e tereptáborba menni! Ha elmondod neki, hogy quadozhat, terepjárózhat, Segway-ezhet...
Elindultak nyári gyerkőc-tereptáboraink, amire a válasz biztosan "IGEN" lesz!
Sport, szórakozás, stratégiai játékok, strandolás, tematikus foglalkozások...

Fotógalériát IDE kattintva tekinthetsz meg!

Részletekről érdeklődhetsz az info@quadtours.hu emailcímen!..
2018 Jún.
20.
Bazi Nagy Vásár 2018
Bazi Nagy Vásár, 2018 junius 22-23-24. Ismét jövünk...!
Vagy te pattansz életed párjára, vagy ő rád, vagy mit tudom én, de hét végén legyetek a hamarosan, Törökbálinton következő, a rég hagyománnyá nemesedett BAZI NAGY VÁSÁRON!
Kezdés pénteken!

A helyszínen kedvezményesen elérhetők "Bányakaland" quados programjaink!

Részletekről IDE kattintva tájékozódhatsz!
2018 Jún.
03.
MagiCom családi nap a Driving Camp-ben
A MagiCom infokommunikációs vállalat családi napjának egyik főszereplője volt quados csapatunk a zsámbéki Driving Camp rendezvényközpontban! 
Gyerekpályáinkon kezdték fiatalabb vendégeink a quadozás alapjainak elsajátítását. A bátrabbak a külső, offroad pályán élvezhették quadtúráinkat.
Fotók az eseményről IDE kattintva tekinthetők meg.
2018 Máj.
13.
CSAJOK figyelem! MARIS is kipróbálta!
Sokan azt gondolják, hogy a quadozás csak fiúbuli....vagy gyerkbuli...
Nos, nem régiben "MARIS is kipróbálta" és nagyon tetszett Neki!

Most nézzétek meg a következő videót és....
CSAJOK, GYERTEK QUADOZNI!
KATT IDE!
 
 
2018 Máj.
12.
Összekoszoltuk a Spoon21 együttes tagjait.
A Sztár TV-s interjút egy órás quadprogram előzte meg. A rendező ragaszkodott hozzá, hogy koszosan állítsuk a kamerák elé a Spoon21 együttes tagjait!
Hamarosan találkozhatunk a vágott fotó- és videoanyaggal a Sztár csatornán és a YouTube-on egyaránt!

Addig egy kis fotóízelítő IDE kattintva tekinthető meg!
A programról készült összefoglaló video IDE kattintva látható!
 
2018 Már.
25.
Eilndultak új, Segway programjaink
Budapest látványosságiat leggyorsabban és legegyszerűbben SEGWAY-el lehet megnézni. Nem kell várni a buszra, a villamosra és nem is állsz autóval dugóban. Nem csak a legszebb helyekre jutsz el egyszerűen, de közben még jól is szórakozol. Rövidebb és hosszabb túráink célpontjai közé tartozik Budapest belváros nevezetes részei, a Budai Vár (1), Citadella (2), a Hősök Tere (3), vagy a Margit Sziget (4) (csak a 3 órás túra esetén).
Ha a természetben szeretnél kalandozni, választhatod tereptúránkat!
Erdei utakon, tavak mellett vezet ajánlott útvonalunk. A Résztvevők különböző nehézségű terepszakaszokat próbálhatnak ki…
Bányakaland nevű programunk résztvevői megismerhetitek a régi téglagyár csarnokait, ahova ezúttal Segway-val is bemerészkedünk. Feltérképezzük a bánya, tó körüli, teraszos, járható részeit.
Aki kíváncsi egy régi, katonai lokátor- és rakétabázis titkos bunkereire, rejtett útvonalaira, ezek bejárására is lehetőséget biztosítunk.
Eredeti Segway-flotta áll rendelkezésünkre a programok bonyolításához!
Foglalás és információk: info@quadtours.hu .

Részleteket IDE kattintva tekinthetsz meg.
2017 Nov.
05.
Már az sem baj, ha korábban sötétedik!
Legújabb fejlesztésünk, a mobil pályavilágítás kitűnőre vizsgázott várgesztesi quadparkunkban.
Ezek után az sem baj, ha besötétedik....körülbelül 20 perc alatt bárhol fel tudjuk szerelni fényvetőinket és be tudjuk világítani kialakított pályáinkat. Nem okoz problémát, ha nincs áram a környéken! A rendszerhez szükséges agregátor természetesen rendelkezésünkre áll!
.
Különleges élmény az esti pályaquadozás, még nagyszerűbb az éjszakai quadtúra....
Parkunkról néhány fotót IDE kattintva tekinthetsz meg.
2017 Okt.
16.
A kolbász és a quadozás... de ez most nem mese!
Ha 21-én, szombaton eljössz a kolbásztöltő versenyre (részletek ITT) , a helyben kialakított pályáinkon ingyenesen * kipróbálhatod gyerek- és felnőtt quadjainkat!
A helyszínen jelentős kedvezménnyel nevezhetsz quadtúráinkra, vagy egy későbbi, extrém, terepjárós bevetésre!
Röviden ennyi...ha a további programok érdekelnek, a fenti linken tájékozódhatsz!

Dátum/időpont: 2017.10.21./10.00-16.00
Helyszín: Törökbálint, IDA MAJOR ( TÉRKÉP ITT )

*a próba feltétele a rendezvényen való részvétel
2017 Sep.
07.
Lecsó vagy QUAD...vagy TEREPJÁRÓ ?

Nem kell választanod!

Ha szombaton eljössz a LECSÓ FESZTIVÁLRA (részletek ITT) , a helyben kialakított pályáinkon ingyenesen * kipróbálhatod gyerek- és felnőtt quadjainkat!
A helyszínen jelentős kedvezménnyel nevezhetsz quadtúráinkra, vagy egy extrém, terepjárós bevetésre!
Röviden ennyi...ha a további programok érdekelnek, a fenti linken tájékozódhatsz!

Dátum/időpont: 2017.09.09./10.00-18.00
Helyszín: Törökbálint, IDA MAJOR ( TÉRKÉP ITT )

*a próba feltétele a rendezvényen való részvétel
2017 Aug.
23.
Quad Park Törökbálint, bemutatkozó
QUADPÁLYÁINKAT MINDENKI KIPRÓBÁLHATTA Törökbálint eddigi legnagyobb rendezvényén a Kinizsi Réten!

Ott voltunk quadjainkkal 08.19-én, az Omega koncert előtti, 08.20-án pedig a Bon-Bon koncert előtti délutánokon Törökbálint város tizedik évfordulóját ünneplő fesztiválon. Mindössze annyi volt a quadozás feltétele, hogy egy kupont kellett megvásárolni, amelyet később bármely quados, vagy terepjárós programunkon ismételten fel lehet használni!
Rengetegen jöttek, ezúton is köszönjük mindenkinek az érdeklődést....de azért ne fedjétek, a 10 perces program nem hasonlítható egy szervezett quad-, vagy terepjárótúrához! 

Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!

Viszlát a terepen!
X-Treme Quad Tours


A Törökbálinti Quad Park programajánlatai  IDE kattintva találhatók.

Quados túraprogramötletek  IDE kattintva találhatók.

Terepjárós programötletek  IDE kattintva találhatók.

 
2017 Júl.
12.
TEREPPERVERZEKNEK .......... (új quadparkunk a helyi bányában)
A kifejezés nem ugyanaz, mint a perverzek terepe! ...de fiziológiás értelemben akár dupla örömet is szerzünk...
A perverzek terepébe most ne menjünk bele, tekintettel arra, hogy testületileg nem tudunk azonosulni vele (hogy egészen finoman fogalmazzunk), és nem utolsó sorban az már hatósági jogkörbe tartozik!

Ellenben a tereppervezek elég közel állnak a szívünkhöz, ezért bővítettük az arzenált: a Törökbálinti Quadparkban már nem csak quadozásra, de terepjárózásra is lehetőség van!

Mert vagyunk egy páran úgy, hogy a négy keréken zötyögés, hogy is mondjam csak... szóval fiziológiás értelemben is örömet, még ha talpig mocskos is lesz utána az ember (vagy pont azért...)

És persze vannak, akik ezt nem értik, de mindig vannak, akik nem veszik azt, ami jó. Mármost, ha nyitott vagy az új élményekre, hát gyere el, lehet, hogy Téged is beránt a szekta!

Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!

Ja...és egyes hétköznapokon (hétfőn, kedden, szerdán) olcsóbb!

Kérj ajánlatot az info@quadtours.hu cimen, vagy foglalj a foglalas@quadtours.hu cimen!
2017 Jún.
13.
Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk
Bazi Nagy RMC Vásár...ahogy szoktuk. (Junius 16-17-18.)

A hagyomány tehát folytatódik, de lassan már akár örökségről is beszélhetünk, hiszen maholnap érettségizik az a generáció, amely az első rendezvényeken a dzsindzsás mélyén készült...
És ha már ennyire családcentrikus hangulatba ringattuk magunkat, hát meghirdetjük a Bazi Nagy Apák Napját is: aki igazolja, hogy apa, az különleges bánásmódban részesül!
...és kipróbálhatod nem rég avatott quad-parkunkat! Jelentős kedvezménnyel mehetsz quaddal, terepjáróval a régi, törökbálinti téglagyárban és bányában (túráink a helyszínről indulnak)

Részletek ITT !