Hírek
2019 Okt.
21.
​Íróasztal mellől terepakadályok közé...
Az Agility kft., logisztikai cég kis csapata terepjárós-, és quados pályákon mérte össze tudását, bátorságát. Idősebbek és fiatalok, férfiak és hölgyek egyaránt derekasan helytálltak várgesztesi parkunkban rendezett csapatprogramukon.
Terepjárós vakvezetés, valamint egy offroad pálya teljesítése újdonságnak számított komplex programunkban.
A program részeként szervezett, erdei quadtúra előtt megígértük, senki nem lesz sáros az erdőkön-, bozótokon-, nádasokon keresztülhaladó útvonalon.... ígéretünket nem tartottuk be!
A programról készült fotók ERRE a linkre kattintva tekinthetők meg.
2019 Okt.
17.
Hamarosan megszálljuk a Dunaszentmiklós és Neszmély közti lokátorbázist
Legújabb komplex csapatprogramunk színhelye a Dunaszentmiklós melletti lokátorbázis.
Új feladatok, új kihívások várnak a Saab márkaszervíz Munkatársaira október végi programunkon a néhai, katonai területen.
A programban szerepel majd különleges pontok quadokkal történő felkutatása a bázison; néhai, harci járművek által használt területeken kialakított pályáink, akadályaink teljesítése; valamint egy izgalmas, quados túra járt- és járatlan utakon, elhagyatott területeken, bozótokban... 
2019 Okt.
02.
Új programhelyszín Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban
Gyönyörű környezet, változatos programhelyszínek, izgalmas quadtúrák várták az FX-Soft informatikai cég dolgozóit Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban és környékén.
A quados program végén rendezett Dino Kart Flúgos Futam hatalmas szurkolótábora felhőtlen hangulatot biztosított a lovaskarám melletti arénában.

A rendezvény fotói IDE kattintva láthatók!
 
2019 Sep.
10.
Coop Rally quados betétprogram
Az immáron 14 éves hagyományra visszatekintő Coop Rally fő atrakciója quados akadály- és vetélkedőpályáinkon rendezett versengés volt! Pályáinkat a Márka üdítőitalgyár telephelyén alakítottuk ki, építettük fel. Rövid gyakorlás után, mind a 100 résztvevő autó legénységéből egy főnek teljesítenie kellett a kitűzött feladatokat. A celebekkel, sajtósokkal körülvett mezőnynek sokszor komoly kihívást jelentett quadjaink terelgetése rönkökből kialakított akadálypályákon.

Miután a mezőny végzett a nem mindennapi feladatokkal és tovább indult, következett a gyári dolgozók vetélkedője! 

A rendezvényről készült fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg!
2019 Júl.
28.
Túra a Velencei Tó felett
Szombaton élesben is kipróbáltuk új, Velencei Tó feletti túraútvonalainkat! Járatlan bozótok, néhai, erdei ösvények, dűlőutak, amelyeket ismét járhatóvá tettünk... és egy páratlan kilátással rendelkező hegytető, ahova feljutunk quadjainkkal... és ahol a lábunk előtt fekszik a Velencei Tó!
 
2019 Júl.
16.
Legújabb, túraútvonalunk kissé keményre sikeredett!
Kicsit nehezebb, de segítséggel teljesíthető! A nehezebb részeken egymást támogatták a bevállalós quadosok! 
Új, Törökbálint környéki túraútvonalainkat teszteltük a hét végén!

Izgalmas feladat volt a csapatnak!

Részletek: info@quadtours.hu
2019 Júl.
16.
Új terepszakaszok Várgesztesen
Holdbéli táj... új terepszakasszal egészült ki Várgesztesi Quad Parkunk járható túraútvonala.
Csütörtöki programnapjainkon bárki kipróbálhatja!

A legkisebbeknek, akár már 3 éves kortól ajánljuk PegPérego elektromos terepjáróinkat, quadjainkat... 6 éves kortól pályaquadozás, quadtúra gyerekeknek (mint a nagyok...) ... és a nagyoknak negyed-, fél-, vagy egy órás bevetés!

Részletek: info@quadtours.hu
2019 Júl.
16.
Ismét elindultak gyerektáboraink(!
Ebben az évben megint kérdezd meg gyerkőcöd, akar-e táborba menni! Ha elmondod neki, hogy quadozhat, terepjárózhat, Segway-ezhet...szerinted mi lesz a válasz?
Elindultak nyári táboraink, ahol választhatsz a fenti programok közül!
Sport, szórakozás, stratégiai játékok, strandolás, tematikus foglalkozások... No és a terepjárányok...

Részletekről érdeklődhetsz az info@quadtours.hu emailcímen!..
2019 Jún.
29.
Új túraútvonalak Budapest közvetlen közelében
Korábbi újdonságunk, törökbálinti parkunk közeléből induló quadtúránk célpontja egy, a közelben található motocrosspálya bejárása és tesztelése után itt a folytatás...

Legújabb programhelyszínünk több napos terepbejárás, munka után végre használhatóvá vált.
Ma teszteltük új túraútvonalunkat... kicsit keményre sikeredett!
Fotók a mai bevetésről IDE kattintva tekinthetők meg.

Jelentkezz 2 órás programjainkra a foglalas kukac quadtours.hu címen!
2019 Jún.
11.
Bazi Nagy RMC Vásár és quadteszt
Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk!

Kérem tisztelettel, a mai gyorsan változó korban is lándzsát törünk a hagyományok értékei mentén: junius 21-23 között ismét Bazi Nagy RMC Vásár lesz Törökbálinton!

Quadparkunk ajánlata:
Dupla annyit kapsz, mint amiért fizetni kell!
Jelentkezz fél órás, quados programunkra és mehetsz egy órát!
Időpontfoglalás: foglalas@quadtours.hu
PegPérego e-quadjainkat és terepjáróinkat már 3 éves kortól kipróbálhatják a bátor kis lurkók!

 
2019 Ápr.
19.
A 2-8 éves korosztálynak is készültünk valamivel!
2-8 éves korosztály számára új meglepetéssel készültünk!
PegPerego terepjáróink, quadjaink és a hozzájuk tartozó izgalmas, telepithető pálya bárhol, felejthetetlen élményt nyújt az extrém kikapcsolódásra vágyó Csemetéknek...
Első bevetés 04.20-án Várgesztesi Quad Parkunkban. A pályaterepezésen kívül, 7 járművel, igazi terepen vezetett, komoly túrákat is tervezünk!
A programról készült fotók IDE kattintva tekinthetők meg.
2019 Feb.
12.
Extrém romantika Valentinnapra
Extrém romantika VALENTINNAPRA... Gondolj bele, hogy terepjáróval, járatlan utakon-, erdőkön-mezőkön keresztül eljuthattok a környék egyik legromantikusabb gyöngyszemébe, egy falusi környezetben levő, autentikus kisvendéglőbe...ahol az ország egyik legjobb Séfje kápráztat el benneteket különlegességeivel...

Ha kevésbé elegáns, de különleges helyszínre vágytok, a terepjárótúra célpontja lehet egy igazi tanyasi környezetben történő vendéglátás, vagy egy romantikus, patakparti piknik...

Romantikus környezet, különleges gasztronómiai élmény... a vendégfogadóról ITT tudhatsz meg további részleteket!
További piknikötletekért KATT IDE!

A program ajándékkártya formájában is elérhető:
KATT IDE!

Bármilyen részletet egyeztethetsz az info kukac quadtours.hu címen!
2019 Jan.
20.
HAVAS QUADOS
Motorizált téli sport téliesített motorosoknak … de azért nem motoros szán, az idei tél nem erről szól! Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a havas határ és quadozni kell egy jót!...
Most, így 2019 elején bízvást számíthattunk arra, hogy kezdődik a "tél". Mármost, mit tehet a motoros ember, ha tél ide, tél oda, egy kicsit benzingőzt szagolna és csapatna egyet? Nyilvánvaló, hogy ebben az időszakban a kétkerekű túlélőtúrák legfeljebb arra jók, hogy kipipáljuk: már ilyen körülmények között is pilinckáztunk, jó téma este a forralt bor mellé, de motoros élménynek azért nem nevezném.

Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a havas határ és quadozni kell egy jót! Az nem kifogás, hogy nincs quadod, meg nem is próbáltad még, uszodája sincs mindenkinek, aztán mégis sokan tudnak úszni. A megoldás tehát a következő:
Fogod magad, meg még 5 hasonlóképpen begőzölt sorstársadat, bejelentkezel, aztán eljöttök Törökbálintra, ha elég hideg van, amúgy meg valahova Érd-Törökbálint környékére.
Mi már ott leszünk a gépekkel esetleg egy welcome gázfröccsel. Kaptok védőruhát, sisakot, porszemüveget, mindenki abban a méretben, ami a kicsi testére csinosan passzol.

A gyakorlott túravezetőnk egy rövidke 10 perc keretében beavat a quadozás alapfogásaiba, egy kicsit megkóstoljátok, milyen az, amikor nem kettő, hanem négy kerék csúszik meg alattatok kissé - ahogy a művelt francia kocsis mondaná - srévizavé, aztán irány az erdő-mező (hómező) egy egy-kétórás csavargásra. A túravezetőnk minden tekintetben vigyáz a csapatra, megitat, ha útközben megszomjaznál, de egyéb testi szolgáltatások csak tizennyolc éves, legalább kontinentális szépségkirálynők esetében jöhetnek szóba.
És ha még kicsit tovább színeznéd a dolgokat, és máshol ejtenéd meg ezt a nemes megpróbáltatást, hát elvisszük Neked az egész vándorcirkuszt bárhová. Nagyjából 120 Ft+ÁFA/km költséggel kell számolni a részvételi díj fölött, ha esetleg ki kell lépni Európa területéről, pár nappal előre szólj. De egyéb cifrázás is lehetséges, tudunk biztosítani további egyéni védőfelszereléseket, beiktathatunk a túrába egy jó kis bográcsozást, de találkozhatunk lovastanyán, ha a quadozás mellett lovagolnál, kocsiznál vagy disznyót ölnél. Illetve bármilyen egyéb rendezvényhez is tudunk csatlakozni, ha a csapatépítést (vagy leépítést…) egy kiadós közös dagonyázás pszichésen is meg tudná támogatni.
Ja...a quad helyett lehetnek terepjárók is, ha ez jobban tetszik!

Bármilyen kérésed, ötleted, elképzelésed van, nyitottak vagyunk rá, keress minket elérhetőségeink valamelyikén és megbeszéljük!
2018 Dec.
12.
Az AJÁNDÉKOZÁS szabadságát kínáljuk!

Mire lehet szüksége egy kalandvágyó embernek?
Ugyan kézzel a klasszikus értelemben nem fogható, de egy felejthetetlen élményajándékra mindenki emlékezni fog! Tekintsd meg quados- és terepjárós programjainkat, amelyeket utalvány, vagy ajándékkártya formájában tudsz ajándékozni!

Kedves kedvesek/feleségek/szülők/ ángyikák: az ajándékozásra itt a megoldás, az RMC Motor Ajándékkártyakollekció!
Nem lehet mellényúlni, megvan az ajándék is, a drága lélek meg majd kiválasztja azt, amit a legszívesebben kipróbálna, aminek a legjobban örül! (Mert hogy a különböző kártyák értékegyeztetéssel felhasználhatók más programjainkhoz is!)

Kártyatípusaink a következők:

Quadtúra árkon-bokron át/ 1 fő, 1 óra
Quadtúra árkon-bokron át/ 2 fő, 1 óra, vagy 1 fő, 2 óra
Bányakaland quados program/ 2 fő, 1 óra
Apa-Fia quados program/ 2 fő, 1 óra
Quados-, gyerek-születésnapi piknik/ 8-10 fő, 3 óra
Quados piknik/ 2 fő, 1 óra+ piknik
Terepjárótúra/ 3 fő, 1 óra
Terepjárós piknik/ 3 fő, 1 óra+ piknik
Segway-túra terepen/ 2 fő, 2 óra
Segway-túra a fővárosban/ 2 fő, 1 óra

Kártyáinkat a következő webshopban rendelheted meg:  RMC MOTOR WEBÁRUHÁZ ITT!

Jó szórakozást mindenkinek!

X-Treme Quad Tours
 
2018 Nov.
25.
Csatlakozz új, facebook csoportunkhoz!
Tisztelt Követőink!

A mai naptól az adatokat, infókat önálló facebook oldalunkra töltjük.
Kedveljétek az oldalt és legyetek továbbra is velünk!
Köszönjük az eddigi és jövőbeni támogatást!

X-Treme Quad Tours 
Facebook csoportunk IDE kattintva található!
 
2018 Okt.
26.
Kiemelt programnapok Várgesztesi Quad Parkunkban
Amikor biztosan ott vagyunk....10.29-én 10-től 17 óráig, 11.02-én 10-től 17 óráig.
Akár gyerek, akár felnőtt vagy...az sem baj, ha sokan vagytok...kipróbálhatjátok új vonalvezetésű quadpályáinkat, nevezhettek erdei túráinkra!
A legjobb, hogy ingyenesen végigfotózzuk a kalandokat, hogy büszkén mutogathassátok barátaitoknak!
Biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek!

További részleteket az info@quadtours.hu cimen tudhattok meg!
2018 Sep.
05.
Tudományosan fejlesztett játék a céges problémák megoldására
Új, indoor Trénerünk specialitása a LEGO Serious Play® módszer.

Mind a változatos terepen szervezett outdoor-, mind pedig indoor programjaink teljesen új környezetet, szituációt teremtenek az egyének-, szervezetek számára, amelyek még hatékonyabban segítik megtalálni a közös választ egy adott helyzetre, kérdésre a résztvevők teljes körének bevonásával.

Rengeteg lehetőség ismert a produktivitás, a kreativitás vagy az együttműködés növelésére a szervezeten belül, azonban mindig van hova fejlődni. Emlékszünk még, milyen jó volt gyermekként az építőkockáinkból színes várat építeni? Milyen jó érzés volt látni, hogy amit korábban elképzeltünk, a rendelkezésünkre álló elemekből, a két kezünkkel a valóságban is felépíthettük! Az úgynevezett Lego Serious Play módszer többek között erre a kellemes érzésre helyezi a hangsúlyt a felnőtteknél. Hogyan vihetünk színt a munkahelyi fejlesztésbe a játékon keresztül? Hogyan segíti a módszer a kreativitás és inspiráció komoly keretek között való alkalmazását? Játékra fel!  
Több metodológia is alkalmaz kis figurákat, bábukat, de akár homokot, vizet is. Az ilyen eljárások esetében a vizsgálatvezető szakember többértelmű ingerekkel dolgozik: az egyének nagy szabadságot kapnak személyiségük, érzelmeik, belső állapotuk kifejezésére, az instrukciók értelmezésére. Nyitott kérdéseket, rengeteg színt, amorf ábrákat és olyan képeket alkalmaznak, amelyekhez rengeteg gondolat kapcsolódhat. Ahány ember, annyi reakció és értelmezés.

Hogyan kapcsolódik mindez a Lego Serious Play-hez?

A LEGO Group 2010-ben megalkotott módszere – amelyet kutatók, business tanácsadók és gyakorló üzletemberek közösen fejlesztettek ki – szervezetek számára nyújt egy egészen új lehetőséget a csapatépítésre. A kis építőelemek használata egy projektív felületet biztosít, melynek segítségével új tapasztalatokra tehetünk szert a munkatársainkkal és a szervezettel kapcsolatban. A foglalkozás során a résztvevőknek lehetőségük adódik egy irányító segítségével végighaladni egy forgatókönyvön. A csapat facilitátora kérdéseket tesz fel, a „játékosok” pedig válaszként felépítik a saját három dimenziós figuráikat kis Lego elemek használatával.

Konstruktivizmus és konstrukcionizmus – a Serious Play alapjai

A kreatív, „alkotó képzelet” segítségével stratégiákat hozhatunk létre, megoldási terveket készíthetünk. A Lego Serious Play és az ahhoz hasonló módszerek segítenek minket az úgynevezett „out of the box” gondolkodás fejlesztésére: kereteket átlépve, más nézőpontokat, lehetőségeket végiggondolva. Amellett, hogy

AZ  „ALKOTÓ KÉPZELET” KÉZ A KÉZBEN JÁR AZ INNOVÁCIÓVAL,

ne felejtsük el, milyen boldogok a gyermekek játék közben! Milyen nagyszerű lenne, ha munkahelyeinken is hasonló lelkesedéssel alkothatnánk!

Részletek: http://www.quadtours.hu/szolgaltatas/lego_serious_play_modszer_jatek_a_szervezetfejlesztesert

(Forrás: MindSet)
2018 Júl.
13.
Tereptáborok gyerekeknek a nyári időszakban
TEREPTÁBOR

Kérdezd meg gyerkőcöd, akar-e tereptáborba menni! Ha elmondod neki, hogy quadozhat, terepjárózhat, Segway-ezhet...
Elindultak nyári gyerkőc-tereptáboraink, amire a válasz biztosan "IGEN" lesz!
Sport, szórakozás, stratégiai játékok, strandolás, tematikus foglalkozások...

Fotógalériát IDE kattintva tekinthetsz meg!

Részletekről érdeklődhetsz az info@quadtours.hu emailcímen!..
2018 Jún.
20.
Bazi Nagy Vásár 2018
Bazi Nagy Vásár, 2018 junius 22-23-24. Ismét jövünk...!
Vagy te pattansz életed párjára, vagy ő rád, vagy mit tudom én, de hét végén legyetek a hamarosan, Törökbálinton következő, a rég hagyománnyá nemesedett BAZI NAGY VÁSÁRON!
Kezdés pénteken!

A helyszínen kedvezményesen elérhetők "Bányakaland" quados programjaink!

Részletekről IDE kattintva tájékozódhatsz!
2018 Jún.
03.
MagiCom családi nap a Driving Camp-ben
A MagiCom infokommunikációs vállalat családi napjának egyik főszereplője volt quados csapatunk a zsámbéki Driving Camp rendezvényközpontban! 
Gyerekpályáinkon kezdték fiatalabb vendégeink a quadozás alapjainak elsajátítását. A bátrabbak a külső, offroad pályán élvezhették quadtúráinkat.
Fotók az eseményről IDE kattintva tekinthetők meg.