Hírek
2020 Sep.
08.
BAZI NAGY RMC VÁSÁR 2020

Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk!
A hagyomány tehát folytatódik!

Kérem tisztelettel, a mai gyorsan változó korban is lándzsát törünk a hagyományok értékei mentén: szeptember 19-20 között ismét Bazi Nagy RMC Vásár lesz Törökbálinton!
Vásárlásaitok mellé quados utalványt adunk ajándékba! (részletek ITT! )

Quadparkunk ajánlata:
Jelentkezz fél órás, quados programunkra és ajándékba 50 százalék plusz programidőt biztosítunk!
Időpont: foglalas kukac quadtours.hu

A mostani helyzetben természetesen kiemelten figyelünk a higiéniai követelmények betartására... például, ha túl sokan akarnak bemenni az üzletbe, az érkezőket egyenesen a söntéspulthoz irányítjuk és az előírt csodaszerek mellett némi alkoholtartalmú folyadékkal próbáljuk fertőtleníteni! Ezt maszkban viszonylag nehéz elvégezni, ezért az italozó- és étkező helyek környékén maszkmentes zónát létesítünk!
 
2020 Ápr.
08.
Fél óra QUADOZÁS AJÁNDÉKBA! Vigyázunk Rátok, vigyázunk magunkra...!
Tisztelt Terepimádók!

Továbbra is azt mondjuk, ne szűnjön meg minden jó az életünkben!
Gyertek quadozni, ha különleges kalandot szeretnétek!
Most fél óra quadozást adunk ajándékba*, amennyiben minimum 1 órás programot foglaltok legújabb ajánlataink közül!
Gyerekeknek, felnőtteknek, kisebb, privát csoportoknak nem mindennapi sportélmény, szórakozás… a természetben, egymástól biztonságos távolságra, természetesen a legszigorúbb higiéniai követelmények betartásával, más vendégektől elkülönítve szervezzük programjainkat!

Programlehetőségek:
1. Törökbálinti parkunkban nevezhetsz „Bányakaland” túránkra! Úttalan utak, elhagyatott csarnokok, ismeretlen agyagbányarendszer… változatos nehézségű terep, utánozhatatlan panoráma vár a bevállalós quadosokra... nem is gondolnánk, milyen kalandokat rejt egy néhai, elhagyatott, külszíni bányaóriás és egy néhai gyárkomplexum.
2. Legizgalmasabb programjaink közét tartozik egy igazi Quad Safari a szabadban. Természeti akadályok leküzdése, kalandozás az ismeretlenben… kit ne hoznának lázba ezek a szavak? Erdei utakon, járatlan ösvényeken, elhagyatott bozótokban, tavak-, patakok mellett, vízmosásokon keresztül vezetnek javasolt túraútvonalaink. …

A 2020 március 27-én megjelent 71/2020. (III. 27), kijárási korlátozást taglaló kormányrendelet. Az 5.paragrafus szerint kivételként tekint szórakozásunkra! Ezek szerint engedélyezett az "egyéni szabadidős sporttevékenység... külterületen... lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani!"
Fokozottan figyelünk biztonságotokra, betartjuk a szükséges higiéniai szabályokat, így élményprogramjaink nem jelentenek kockázatot quadosainknak!
Gyertek hétköznap, hét végén… kalandozzatok, foglaljatok időpontot!

Elérhetőségeink:
Tel.: munkaidőben/06 23 336261, 06 20 3899802
Időpont: foglalas@quadtours.hu
Részletek: info@quadtours.hu

*Az ajánlat 2020.04.30-ig érvényes, minimum egy órás program foglalása esetén úgy, hogy az időtartamot fél óra programidővel megtoldjuk! Az ajánlat programjainkat tartalmazó, bármely, érvényes élménykártya beváltása esetén is érvényes, amennyiben a quados program időtartama eléri az egy órát! Amennyiben rövidebb programra szóló élménykártyával rendelkezel, úgy azt ki kell egészíteni egy órás programra a különbözet megfizetésével! Az ajánlat aktiválásához végső elszámoláskor bekell mondani a "Fél óra QUADOZÁS AJÁNDÉKBA! Vigyázunk Rátok!" jelmondatot!

Kalandra fel, várunk benneteket!

X-Treme Quad Tours
web: www.quadtours.hu
www.quadprogramok.hu
2020 Már.
28.
Továbbra is azt mondjuk, ne szűnjön meg minden jó az életünkben!
Tisztelt Terepimádók!

Gyertek quadozni, ha különleges élményt szeretnétek!

A 2020 március 27-én megjelent 71/2020. (III. 27), kijárási korlátozást taglaló kormányrendelet. Az 5.paragrafus kivételként tekint quados programjainkra, mint aktív tevékenységre! Ezek szerint engedélyezett az "egyéni szabadidős sporttevékenység... külterületen...lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani!"

Fokozottan figyelünk biztonságotokra, betartjuk a szükséges higiéniai szabályokat, így élményprogramjaink nem jelentenek kockázatot quadosainknak!

Gyertek, kalandozzatok, foglaljatok időpontot!

Elérhetőségeink:

Tel.: munkaidőben/06 23 336261, 06 20 3899802
Időpont: foglalas@quadtours.hu
Részletek: info@quadtours.hu

További részletek: ITT !
2020 Már.
17.
X-Treme Quad Park... hogy lesz most? Működésről, nyitvatartásról...
Mindenkinek savanyú a citrom, de néhány alapinformációt mindenképp közölnünk kell a következő időszakot illetően!

Tisztelt Partnereink, Vendégeink!
Először is a legfontosabb hírünk, hogy mindannyian egészségesek vagyunk!
Bizonyára sokan aggódva olvassátok a napi híreket. Nos, az RMC Motoros Boltban, szervízünkben és X-Treme Quad Parkjainkban egyelőre csak hírből ismerjük a krízishelyzetet!

Nyilván kíváncsiak vagytok, hogyan alakulnak dolgaink a közeljövőben!

X-Treme Quad Park Törökbálint:
Ne szűnjön meg minden jó az életünkben!
Előzetes bejelentkezés alapján fogadunk egymástól elkülönített csoportokat, egyéni vendégeket.
Rendkívül körültekintően kezeljük a szükséges, higiéniai követelményeket, így élményprogramjaink nem jelentenek kockázatot quadosainknak! Programunk előtt és után is fertőtlenítjük a sisakokat, kesztyűket, ruhákat, valamint a quadok azon részeit, amelyet Vendégeinknek érinteniük kell. Elkülönítve fogadjuk a quadosokat, a fogadóhelységet óránként fertőtlenítővel felmossuk, a tárgyakat, amelyet esetlegesen érinthetnek, folyamatosan tisztítjuk. Programvezetőink maszkban fogadják és 2 méter távolságból igazítják el quadosainkat. Pénztárunkat üvegfallal választottuk el és pénztárosunk gumikesztyűben érhet mindenhez! A bankkártyaelfogadónkat és a pénztárgép tárolóját minden tranzakció után fertőtlenítjük!

A legfontosabb részünkre, hogy a felhőtlen szórakozás mellett Vendégeink a legnagyobb biztonságban érezzék magukat ebben a krízishelyzetben!

További részletek, elérhetőségek IDE kattintva láthatók!
 
2020 Már.
16.
​Egy program, ahol biztonságban vagy és biztosan felejthetetlen élményben lesz részed!
Akár egyénileg, akár csoportosan, de mindenképp több, mint egy méterre egymástól...
Felnőtteknek, gyerekeknek...
Fejvédő, kesztyű, fertőtlenítés... természetesen!
Vigyázunk rátok!

Információ: info kukac quadtours.hu ...
Időpontfoglalás: foglalas kukac quadtours.hu ...
2020 Jan.
08.
´Szállító´ elnevezésű csapatjátékunk meglepő feladatokkal bővült

"Szállító" elnevezésű, tematikus, quados csapatprogramunkat szokatlan vetélkedőfeladatokkal tüzdeltük.
Fertőzött tojásokat kellett elszállítani egy isten háta mögötti farmról... másfél köbméteres műanyagkonténereket, kartondobozokat kellett 
bonyolult terepviszonyok közt szállítani egy gyűjtőraktárba, vagy részt kellett venni egy "illegális személyszállításban déli határunkon".
A végén persze minden csapattag széles mosollyal, megfelelő stratégiát alkalmazva, sikerrel elvégezte feladatát és elégedetten nyugtázta: Nem olyan ördöngős dolog ez a szállítmányozás!
Fotók az új feladatokról a EZEN A LINKEN keresztül érhetők el.
2019 Okt.
21.
​Íróasztal mellől terepakadályok közé...
Az Agility kft., logisztikai cég kis csapata terepjárós-, és quados pályákon mérte össze tudását, bátorságát. Idősebbek és fiatalok, férfiak és hölgyek egyaránt derekasan helytálltak várgesztesi parkunkban rendezett csapatprogramukon.
Terepjárós vakvezetés, valamint egy offroad pálya teljesítése újdonságnak számított komplex programunkban.
A program részeként szervezett, erdei quadtúra előtt megígértük, senki nem lesz sáros az erdőkön-, bozótokon-, nádasokon keresztülhaladó útvonalon.... ígéretünket nem tartottuk be!
A programról készült fotók ERRE a linkre kattintva tekinthetők meg.
2019 Okt.
17.
Hamarosan megszálljuk a Dunaszentmiklós és Neszmély közti lokátorbázist
Legújabb komplex csapatprogramunk színhelye a Dunaszentmiklós melletti lokátorbázis.
Új feladatok, új kihívások várnak a Saab márkaszervíz Munkatársaira október végi programunkon a néhai, katonai területen.
A programban szerepel majd különleges pontok quadokkal történő felkutatása a bázison; néhai, harci járművek által használt területeken kialakított pályáink, akadályaink teljesítése; valamint egy izgalmas, quados túra járt- és járatlan utakon, elhagyatott területeken, bozótokban... 
2019 Okt.
02.
Új programhelyszín Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban
Gyönyörű környezet, változatos programhelyszínek, izgalmas quadtúrák várták az FX-Soft informatikai cég dolgozóit Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban és környékén.
A quados program végén rendezett Dino Kart Flúgos Futam hatalmas szurkolótábora felhőtlen hangulatot biztosított a lovaskarám melletti arénában.

A rendezvény fotói IDE kattintva láthatók!
 
2019 Sep.
10.
Coop Rally quados betétprogram
Az immáron 14 éves hagyományra visszatekintő Coop Rally fő atrakciója quados akadály- és vetélkedőpályáinkon rendezett versengés volt! Pályáinkat a Márka üdítőitalgyár telephelyén alakítottuk ki, építettük fel. Rövid gyakorlás után, mind a 100 résztvevő autó legénységéből egy főnek teljesítenie kellett a kitűzött feladatokat. A celebekkel, sajtósokkal körülvett mezőnynek sokszor komoly kihívást jelentett quadjaink terelgetése rönkökből kialakított akadálypályákon.

Miután a mezőny végzett a nem mindennapi feladatokkal és tovább indult, következett a gyári dolgozók vetélkedője! 

A rendezvényről készült fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg!
2019 Júl.
28.
Túra a Velencei Tó felett
Szombaton élesben is kipróbáltuk új, Velencei Tó feletti túraútvonalainkat! Járatlan bozótok, néhai, erdei ösvények, dűlőutak, amelyeket ismét járhatóvá tettünk... és egy páratlan kilátással rendelkező hegytető, ahova feljutunk quadjainkkal... és ahol a lábunk előtt fekszik a Velencei Tó!
 
2019 Júl.
16.
Legújabb, túraútvonalunk kissé keményre sikeredett!
Kicsit nehezebb, de segítséggel teljesíthető! A nehezebb részeken egymást támogatták a bevállalós quadosok! 
Új, Törökbálint környéki túraútvonalainkat teszteltük a hét végén!

Izgalmas feladat volt a csapatnak!

Részletek: info@quadtours.hu
2019 Júl.
16.
Új terepszakaszok Várgesztesen
Holdbéli táj... új terepszakasszal egészült ki Várgesztesi Quad Parkunk járható túraútvonala.
Csütörtöki programnapjainkon bárki kipróbálhatja!

A legkisebbeknek, akár már 3 éves kortól ajánljuk PegPérego elektromos terepjáróinkat, quadjainkat... 6 éves kortól pályaquadozás, quadtúra gyerekeknek (mint a nagyok...) ... és a nagyoknak negyed-, fél-, vagy egy órás bevetés!

Részletek: info@quadtours.hu
2019 Júl.
16.
Ismét elindultak gyerektáboraink(!
Ebben az évben megint kérdezd meg gyerkőcöd, akar-e táborba menni! Ha elmondod neki, hogy quadozhat, terepjárózhat, Segway-ezhet...szerinted mi lesz a válasz?
Elindultak nyári táboraink, ahol választhatsz a fenti programok közül!
Sport, szórakozás, stratégiai játékok, strandolás, tematikus foglalkozások... No és a terepjárányok...

Részletekről érdeklődhetsz az info@quadtours.hu emailcímen!..
2019 Jún.
29.
Új túraútvonalak Budapest közvetlen közelében
Korábbi újdonságunk, törökbálinti parkunk közeléből induló quadtúránk célpontja egy, a közelben található motocrosspálya bejárása és tesztelése után itt a folytatás...

Legújabb programhelyszínünk több napos terepbejárás, munka után végre használhatóvá vált.
Ma teszteltük új túraútvonalunkat... kicsit keményre sikeredett!
Fotók a mai bevetésről IDE kattintva tekinthetők meg.

Jelentkezz 2 órás programjainkra a foglalas kukac quadtours.hu címen!
2019 Jún.
11.
Bazi Nagy RMC Vásár és quadteszt
Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk!

Kérem tisztelettel, a mai gyorsan változó korban is lándzsát törünk a hagyományok értékei mentén: junius 21-23 között ismét Bazi Nagy RMC Vásár lesz Törökbálinton!

Quadparkunk ajánlata:
Dupla annyit kapsz, mint amiért fizetni kell!
Jelentkezz fél órás, quados programunkra és mehetsz egy órát!
Időpontfoglalás: foglalas@quadtours.hu
PegPérego e-quadjainkat és terepjáróinkat már 3 éves kortól kipróbálhatják a bátor kis lurkók!

 
2019 Ápr.
19.
A 2-8 éves korosztálynak is készültünk valamivel!
2-8 éves korosztály számára új meglepetéssel készültünk!
PegPerego terepjáróink, quadjaink és a hozzájuk tartozó izgalmas, telepithető pálya bárhol, felejthetetlen élményt nyújt az extrém kikapcsolódásra vágyó Csemetéknek...
Első bevetés 04.20-án Várgesztesi Quad Parkunkban. A pályaterepezésen kívül, 7 járművel, igazi terepen vezetett, komoly túrákat is tervezünk!
A programról készült fotók IDE kattintva tekinthetők meg.
2019 Feb.
12.
Extrém romantika Valentinnapra
Extrém romantika VALENTINNAPRA... Gondolj bele, hogy terepjáróval, járatlan utakon-, erdőkön-mezőkön keresztül eljuthattok a környék egyik legromantikusabb gyöngyszemébe, egy falusi környezetben levő, autentikus kisvendéglőbe...ahol az ország egyik legjobb Séfje kápráztat el benneteket különlegességeivel...

Ha kevésbé elegáns, de különleges helyszínre vágytok, a terepjárótúra célpontja lehet egy igazi tanyasi környezetben történő vendéglátás, vagy egy romantikus, patakparti piknik...

Romantikus környezet, különleges gasztronómiai élmény... a vendégfogadóról ITT tudhatsz meg további részleteket!
További piknikötletekért KATT IDE!

A program ajándékkártya formájában is elérhető:
KATT IDE!

Bármilyen részletet egyeztethetsz az info kukac quadtours.hu címen!
2019 Jan.
20.
HAVAS QUADOS
Motorizált téli sport téliesített motorosoknak … de azért nem motoros szán, az idei tél nem erről szól! Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a havas határ és quadozni kell egy jót!...
Most, így 2019 elején bízvást számíthattunk arra, hogy kezdődik a "tél". Mármost, mit tehet a motoros ember, ha tél ide, tél oda, egy kicsit benzingőzt szagolna és csapatna egyet? Nyilvánvaló, hogy ebben az időszakban a kétkerekű túlélőtúrák legfeljebb arra jók, hogy kipipáljuk: már ilyen körülmények között is pilinckáztunk, jó téma este a forralt bor mellé, de motoros élménynek azért nem nevezném.

Ha tehát az adrenalinról sem mondanál le, irány a havas határ és quadozni kell egy jót! Az nem kifogás, hogy nincs quadod, meg nem is próbáltad még, uszodája sincs mindenkinek, aztán mégis sokan tudnak úszni. A megoldás tehát a következő:
Fogod magad, meg még 5 hasonlóképpen begőzölt sorstársadat, bejelentkezel, aztán eljöttök Törökbálintra, ha elég hideg van, amúgy meg valahova Érd-Törökbálint környékére.
Mi már ott leszünk a gépekkel esetleg egy welcome gázfröccsel. Kaptok védőruhát, sisakot, porszemüveget, mindenki abban a méretben, ami a kicsi testére csinosan passzol.

A gyakorlott túravezetőnk egy rövidke 10 perc keretében beavat a quadozás alapfogásaiba, egy kicsit megkóstoljátok, milyen az, amikor nem kettő, hanem négy kerék csúszik meg alattatok kissé - ahogy a művelt francia kocsis mondaná - srévizavé, aztán irány az erdő-mező (hómező) egy egy-kétórás csavargásra. A túravezetőnk minden tekintetben vigyáz a csapatra, megitat, ha útközben megszomjaznál, de egyéb testi szolgáltatások csak tizennyolc éves, legalább kontinentális szépségkirálynők esetében jöhetnek szóba.
És ha még kicsit tovább színeznéd a dolgokat, és máshol ejtenéd meg ezt a nemes megpróbáltatást, hát elvisszük Neked az egész vándorcirkuszt bárhová. Nagyjából 120 Ft+ÁFA/km költséggel kell számolni a részvételi díj fölött, ha esetleg ki kell lépni Európa területéről, pár nappal előre szólj. De egyéb cifrázás is lehetséges, tudunk biztosítani további egyéni védőfelszereléseket, beiktathatunk a túrába egy jó kis bográcsozást, de találkozhatunk lovastanyán, ha a quadozás mellett lovagolnál, kocsiznál vagy disznyót ölnél. Illetve bármilyen egyéb rendezvényhez is tudunk csatlakozni, ha a csapatépítést (vagy leépítést…) egy kiadós közös dagonyázás pszichésen is meg tudná támogatni.
Ja...a quad helyett lehetnek terepjárók is, ha ez jobban tetszik!

Bármilyen kérésed, ötleted, elképzelésed van, nyitottak vagyunk rá, keress minket elérhetőségeink valamelyikén és megbeszéljük!
2018 Dec.
12.
Az AJÁNDÉKOZÁS szabadságát kínáljuk!

Mire lehet szüksége egy kalandvágyó embernek?
Ugyan kézzel a klasszikus értelemben nem fogható, de egy felejthetetlen élményajándékra mindenki emlékezni fog! Tekintsd meg quados- és terepjárós programjainkat, amelyeket utalvány, vagy ajándékkártya formájában tudsz ajándékozni!

Kedves kedvesek/feleségek/szülők/ ángyikák: az ajándékozásra itt a megoldás, az RMC Motor Ajándékkártyakollekció!
Nem lehet mellényúlni, megvan az ajándék is, a drága lélek meg majd kiválasztja azt, amit a legszívesebben kipróbálna, aminek a legjobban örül! (Mert hogy a különböző kártyák értékegyeztetéssel felhasználhatók más programjainkhoz is!)

Kártyatípusaink a következők:

Quadtúra árkon-bokron át/ 1 fő, 1 óra
Quadtúra árkon-bokron át/ 2 fő, 1 óra, vagy 1 fő, 2 óra
Bányakaland quados program/ 2 fő, 1 óra
Apa-Fia quados program/ 2 fő, 1 óra
Quados-, gyerek-születésnapi piknik/ 8-10 fő, 3 óra
Quados piknik/ 2 fő, 1 óra+ piknik
Terepjárótúra/ 3 fő, 1 óra
Terepjárós piknik/ 3 fő, 1 óra+ piknik
Segway-túra terepen/ 2 fő, 2 óra
Segway-túra a fővárosban/ 2 fő, 1 óra

Kártyáinkat a következő webshopban rendelheted meg:  RMC MOTOR WEBÁRUHÁZ ITT!

Jó szórakozást mindenkinek!

X-Treme Quad Tours