Hírek
2021 Már.
22.
QUADOS SZAFARIPROGRAM- NYEREMÉNYJÁTÉK
Játssz és Nyerj egy páros Quad-túrátl!
Mit kell tenned?
1. Kövesd, szeresd a Facebook oldalunkat!
2. Taggeld be annak a nevét a megfelelő kommentben, akivel szeretnél jönni quadozni!

A megosztásokat külön köszönjük! : Sorsolás április 8-án, délben!

Facebook oldalunkon IDE KATTINTVA láthatod a részleteket!
2021 Már.
05.
Fokozott óvatossággal fogadjuk Vendégeinket!
Quad Park Törökbálint (engedélyezett, szabadtéri sporttevékenység):

A lenti kormányrendelet értelmében quad parkunkban és túraútvonalainkon továbbra is folytatható az egyéni spporttevékenység, illetve azonos háztartásban élő, vagy összetartozó közösség sporttevékenysége. A maszkviselés, távolságtartás és fokozott higiéniai szabályok betartása mellett lehet járműveket bérelni és quadozni!

Időpontegyeztetés: foglalas kukac quadtours.hu

Online érdeklődés: info kukac quadtours.hu

Telefonos tájékoztatás: 06 23 336261

Telefonos tájékoztatás, időpontegyeztetés: 06 20 3899802

..

Az ide vonatkozó kormányrendelet 2. pont, 3.§, 1.bekezdése alapján:

1) A kijárási tilalmon kívüli időben az egyéni szabadidős sporttevékenységkülterületen, valamint a települések belterületén - lehetőség szerint zöldterületeken - egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.

Valamint az ide vonatkozó kormányrendelet 5.pont, 6.§, 7.bekezdése alapján:

18) a jármű, a gép- és immateriális javak kölcsönzési szolgáltatását és..
2021 Feb.
07.
2021 első nyereményjátéka: QUADOS SZAFARIRANDIT nyerhetsz!

NYERJ egy felejthetetlen, extrém, QUADOS SZAFARIRANDIT a Valentin napi hét végére! 😍
Más dolgod nincs, csak facebook oldalunkon keresd meg a játékot hirdető posztot, lájkold a videót, oszd meg üzenőfaladon és figyeld az oldalunkat! A lájkolók és megosztók közt február 12-én kisorsolunk egy 26ezer Ft értékű, páros SZAFARIRANDI programot!
Másnap már kezdődhet is a nagy kaland... és még lesz egy meglepetésünk is a túra közben!
Hasonló programokkal kapcsolatban az info kukac quadtours.hu címen érdeklődhetsz!

A játékot csak facebook oldalunkon keresztül tudod indítani!
A facebook oldalunkat IDE kattintva érheted el!

A nyereménytúra 2021.02.13-án vehető igénybe! Rendkívül rossz időjárás estén terepjárós programmal helyettesítjük a quados szafarit! Kizárólag szerelmes pároknak szervezzük a programot. A sorsolás után privát üzenetben vesszük fel a nyertessel a kapcsolatot és egyeztetjük a program időpontját.
2020 Dec.
31.
Nyitva tartás az ünnepek környékén
December 28-tól 30-ig: 10 órától 18 óráig tartunk nyitva. ... December 31-től 2021. január 3-ig: ZÁRVA ... Csoportos igény esetén 2021 január 2-án lehetőség van programok szervezésére! Jelentkezés az info kukac quadtours.hu címen. ... 2021 Január 4-től rendes nyitvatartási időben várunk Benneteket! ... Amint elmúlik az ünnepek körüli rohangálás, kívánunk mindenkinek korlátlan bejglizabálást, forralt bor vedelést!... utána sok-sok boldog percet Szeretteitek körében! Leljétek örömötöket az ünnepekben és akár a legkisebb, kedves ajándékban is!
2020 Dec.
21.
Ötletek a karácsonyi ajándékozáshoz
...néhány nap múlva Karácsony! Jó reggelt, motoros barátunk itt, az ünnepek előtti káoszban! ...ha idén sem gondoskodtál még ajándékokról, akkor nagy pácban vagy! Néhány tuti ötlettel segítünk Neked!

Törökbálinti boltjunkból ajánlunk neked kiváló ajándék ötleteket. Ugyan, tedd már meg, hogy tüzetesen átnézed webshopunk választékát... vagy kiballagsz hozzánk és körülnézel, találsz-e valami kedvedre valót!
Részletes hírünket IDE kattintva tekintheted meg!

Nem tudsz eljönni érte? Online küldhető élményajándék-vouchereinket még az utolsó pillanatban is megrendelheted!
Ezzel nem lehet mellényúlni!
Élménykártyaválasztékunkat ERRE a linkre kattintva bogarászhatod!

A mennyiben az ünnepek előtti csomagküldés már bizonytalan, Kollegáim felveszik Veled a kapcsolatot!

Boldog Ünnepeket!
 
2020 Nov.
12.
Quados programjaink a megfelelő követelmények betartása mellett folyamatosan mennek!

2020.11.11., szerda hajnaltól léptek érvénybe a kormány legutóbbi szigorításai, amelyek erőteljesen érintik a csoportosulás lehetőségét és a szabadidős sportok gyakorlását is.
A rendelet kifejezetten a quadozást sehol sem tiltja, így a Quados Csapatunk továbbra is fogadja a vendégeket.
Ahogy várni lehetett az új szabályozás részleteiben nem tér ki a motorsportra, így megpróbáltuk értelmezni a rendelkezéseket.

A szabadidős létesítmények közül TILOS az edző- és fitnesztermek, az uszodák, a közfürdők, a jégpályák, az állatkertek, a vadasparkok, a kalandparkok, a vidámparkok, és a játszóházak látogatása!

Az egyéni szabadtéri sportok gyakorlása engedélyezett. Közterületen, nyilvános helyen, illetve szabadtéri sportpályákon az egyéni szabadidős tevékenység - különösen futás, gyaloglás... és kerékpározás - gyakorlása megengedett.
A vendégek egyesével ülhetnek fel és elkülönitve indulhatnak a quadokkal a quadparkunk-, vagy safariprogramunk útvonalainak bejárására!


A rendelet értelmezése bennünket is dilemma elé állított. A jogszabályok elolvasása és értelmezése után úgy döntöttünk, hogy szigorított higiéniai követelmények betartása mellett folytatjuk a quadoztatást.

Kijelölt pályáink biztonságos működtetése érdekében a rendeletben foglaltakon felül javasoljuk az alábbi óvintézkedések betartását:

-a túravezetőinknek és vendégeinknek a programok alatt kötelező a maszkviselés
-folyamatosan figyelemmel kell lenni a túravezető és vendég közötti, valamint a vendégek/quadosok egymás közötti megfelelő távolságok betartására az egész programidő alatt
-a felszerelések átadása és felvétele a szabadtéren történik,
-a vendégek kizárólag csak a mosdó használata miatt mehetnek be a zárt térbe,
-a különböző családi csoportok túráit egymástól távolabb vezetjük
-fertőtlenítési lehetőség biztosított
-gondoskodunk a járművek és kölcsönzött felszerelések rendszeres fertőtlenítéséről

FIGYELEM: Törökbálinton a Polgármester rendelkezése alapján minden közterületen kötelező a maszkviselés!
2020 Okt.
28.
Terepperverzek! Eljött a Ti időtök!
Végre sár van... végre jó a terep... végre quadra-, terepjáróba pattanhattok!

A tereppervezek még mindíg közel állnak a szívünkhöz, ezért bővítettük az arzenált: a Törökbálinti Quadparkban és túraútvonalainkon nem csak quadozásra, de terepjárózásra is lehetőség van!
Mert vagyunk egy páran úgy, hogy a négy keréken zötyögés fiziológiás értelemben is örömet okoz, még ha talpig mocskos is lesz utána az ember (vagy pont azért...)!
És persze vannak, akik ezt nem értik, de mindig vannak, akik nem veszik azt, ami jó. Mármost, ha nyitott vagy az új élményekre, hát gyere el, lehet, hogy Téged is beránt a szekta!
Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!

Legfrissebb fotóinkat IDE KATTINTVA tekintheted meg!

Időpontot a foglalas kukac quadtours.hu cimen egyeztethetsz!
2020 Okt.
26.
Terepperverzek! Eljött a Ti időtök!
Végre sár van... végre jó a terep... végre quadra-, terepjáróba pattanhattok!

A tereppervezek még mindíg közel állnak a szívünkhöz, ezért bővítettük az arzenált: a Törökbálinti Quadparkban és túraútvonalainkon nem csak quadozásra, de terepjárózásra is lehetőség van!
Mert vagyunk egy páran úgy, hogy a négy keréken zötyögés fiziológiás értelemben is örömet okoz, még ha talpig mocskos is lesz utána az ember (vagy pont azért...)!
És persze vannak, akik ezt nem értik, de mindig vannak, akik nem veszik azt, ami jó. Mármost, ha nyitott vagy az új élményekre, hát gyere el, lehet, hogy Téged is beránt a szekta!
Jöhettek egyesével, családdal, gyerekekkel, haverokkal, haverinákkal, céges csapatépíteni, bármikor, bármilyen alkalomból, akárhányan! Mi csak annyit tudunk garantálni, hogy jó lesz....!

Legfrissebb fotóinkat IDE KATTINTVA tekintheted meg!

Időpontot a foglalas kukac quadtours.hu cimen egyeztethetsz!
2020 Sep.
08.
BAZI NAGY RMC VÁSÁR 2020

Bazi Nagy Vásár...ahogy szoktuk!
A hagyomány tehát folytatódik!

Kérem tisztelettel, a mai gyorsan változó korban is lándzsát törünk a hagyományok értékei mentén: szeptember 19-20 között ismét Bazi Nagy RMC Vásár lesz Törökbálinton!
Vásárlásaitok mellé quados utalványt adunk ajándékba! (részletek ITT! )

Quadparkunk ajánlata:
Jelentkezz fél órás, quados programunkra és ajándékba 50 százalék plusz programidőt biztosítunk!
Időpont: foglalas kukac quadtours.hu

A mostani helyzetben természetesen kiemelten figyelünk a higiéniai követelmények betartására... például, ha túl sokan akarnak bemenni az üzletbe, az érkezőket egyenesen a söntéspulthoz irányítjuk és az előírt csodaszerek mellett némi alkoholtartalmú folyadékkal próbáljuk fertőtleníteni! Ezt maszkban viszonylag nehéz elvégezni, ezért az italozó- és étkező helyek környékén maszkmentes zónát létesítünk!
 
2020 Ápr.
08.
Fél óra QUADOZÁS AJÁNDÉKBA! Vigyázunk Rátok, vigyázunk magunkra...!
Tisztelt Terepimádók!

Továbbra is azt mondjuk, ne szűnjön meg minden jó az életünkben!
Gyertek quadozni, ha különleges kalandot szeretnétek!
Most fél óra quadozást adunk ajándékba*, amennyiben minimum 1 órás programot foglaltok legújabb ajánlataink közül!
Gyerekeknek, felnőtteknek, kisebb, privát csoportoknak nem mindennapi sportélmény, szórakozás… a természetben, egymástól biztonságos távolságra, természetesen a legszigorúbb higiéniai követelmények betartásával, más vendégektől elkülönítve szervezzük programjainkat!

Programlehetőségek:
1. Törökbálinti parkunkban nevezhetsz „Bányakaland” túránkra! Úttalan utak, elhagyatott csarnokok, ismeretlen agyagbányarendszer… változatos nehézségű terep, utánozhatatlan panoráma vár a bevállalós quadosokra... nem is gondolnánk, milyen kalandokat rejt egy néhai, elhagyatott, külszíni bányaóriás és egy néhai gyárkomplexum.
2. Legizgalmasabb programjaink közét tartozik egy igazi Quad Safari a szabadban. Természeti akadályok leküzdése, kalandozás az ismeretlenben… kit ne hoznának lázba ezek a szavak? Erdei utakon, járatlan ösvényeken, elhagyatott bozótokban, tavak-, patakok mellett, vízmosásokon keresztül vezetnek javasolt túraútvonalaink. …

A 2020 március 27-én megjelent 71/2020. (III. 27), kijárási korlátozást taglaló kormányrendelet. Az 5.paragrafus szerint kivételként tekint szórakozásunkra! Ezek szerint engedélyezett az "egyéni szabadidős sporttevékenység... külterületen... lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani!"
Fokozottan figyelünk biztonságotokra, betartjuk a szükséges higiéniai szabályokat, így élményprogramjaink nem jelentenek kockázatot quadosainknak!
Gyertek hétköznap, hét végén… kalandozzatok, foglaljatok időpontot!

Elérhetőségeink:
Tel.: munkaidőben/06 23 336261, 06 20 3899802
Időpont: foglalas@quadtours.hu
Részletek: info@quadtours.hu

*Az ajánlat 2020.04.30-ig érvényes, minimum egy órás program foglalása esetén úgy, hogy az időtartamot fél óra programidővel megtoldjuk! Az ajánlat programjainkat tartalmazó, bármely, érvényes élménykártya beváltása esetén is érvényes, amennyiben a quados program időtartama eléri az egy órát! Amennyiben rövidebb programra szóló élménykártyával rendelkezel, úgy azt ki kell egészíteni egy órás programra a különbözet megfizetésével! Az ajánlat aktiválásához végső elszámoláskor bekell mondani a "Fél óra QUADOZÁS AJÁNDÉKBA! Vigyázunk Rátok!" jelmondatot!

Kalandra fel, várunk benneteket!

X-Treme Quad Tours
web: www.quadtours.hu
www.quadprogramok.hu
2020 Már.
28.
Továbbra is azt mondjuk, ne szűnjön meg minden jó az életünkben!
Tisztelt Terepimádók!

Gyertek quadozni, ha különleges élményt szeretnétek!

A 2020 március 27-én megjelent 71/2020. (III. 27), kijárási korlátozást taglaló kormányrendelet. Az 5.paragrafus kivételként tekint quados programjainkra, mint aktív tevékenységre! Ezek szerint engedélyezett az "egyéni szabadidős sporttevékenység... külterületen...lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani!"

Fokozottan figyelünk biztonságotokra, betartjuk a szükséges higiéniai szabályokat, így élményprogramjaink nem jelentenek kockázatot quadosainknak!

Gyertek, kalandozzatok, foglaljatok időpontot!

Elérhetőségeink:

Tel.: munkaidőben/06 23 336261, 06 20 3899802
Időpont: foglalas@quadtours.hu
Részletek: info@quadtours.hu

További részletek: ITT !
2020 Már.
17.
X-Treme Quad Park... hogy lesz most? Működésről, nyitvatartásról...
Mindenkinek savanyú a citrom, de néhány alapinformációt mindenképp közölnünk kell a következő időszakot illetően!

Tisztelt Partnereink, Vendégeink!
Először is a legfontosabb hírünk, hogy mindannyian egészségesek vagyunk!
Bizonyára sokan aggódva olvassátok a napi híreket. Nos, az RMC Motoros Boltban, szervízünkben és X-Treme Quad Parkjainkban egyelőre csak hírből ismerjük a krízishelyzetet!

Nyilván kíváncsiak vagytok, hogyan alakulnak dolgaink a közeljövőben!

X-Treme Quad Park Törökbálint:
Ne szűnjön meg minden jó az életünkben!
Előzetes bejelentkezés alapján fogadunk egymástól elkülönített csoportokat, egyéni vendégeket.
Rendkívül körültekintően kezeljük a szükséges, higiéniai követelményeket, így élményprogramjaink nem jelentenek kockázatot quadosainknak! Programunk előtt és után is fertőtlenítjük a sisakokat, kesztyűket, ruhákat, valamint a quadok azon részeit, amelyet Vendégeinknek érinteniük kell. Elkülönítve fogadjuk a quadosokat, a fogadóhelységet óránként fertőtlenítővel felmossuk, a tárgyakat, amelyet esetlegesen érinthetnek, folyamatosan tisztítjuk. Programvezetőink maszkban fogadják és 2 méter távolságból igazítják el quadosainkat. Pénztárunkat üvegfallal választottuk el és pénztárosunk gumikesztyűben érhet mindenhez! A bankkártyaelfogadónkat és a pénztárgép tárolóját minden tranzakció után fertőtlenítjük!

A legfontosabb részünkre, hogy a felhőtlen szórakozás mellett Vendégeink a legnagyobb biztonságban érezzék magukat ebben a krízishelyzetben!

További részletek, elérhetőségek IDE kattintva láthatók!
 
2020 Már.
16.
​Egy program, ahol biztonságban vagy és biztosan felejthetetlen élményben lesz részed!
Akár egyénileg, akár csoportosan, de mindenképp több, mint egy méterre egymástól...
Felnőtteknek, gyerekeknek...
Fejvédő, kesztyű, fertőtlenítés... természetesen!
Vigyázunk rátok!

Információ: info kukac quadtours.hu ...
Időpontfoglalás: foglalas kukac quadtours.hu ...
2020 Jan.
08.
´Szállító´ elnevezésű csapatjátékunk meglepő feladatokkal bővült

"Szállító" elnevezésű, tematikus, quados csapatprogramunkat szokatlan vetélkedőfeladatokkal tüzdeltük.
Fertőzött tojásokat kellett elszállítani egy isten háta mögötti farmról... másfél köbméteres műanyagkonténereket, kartondobozokat kellett 
bonyolult terepviszonyok közt szállítani egy gyűjtőraktárba, vagy részt kellett venni egy "illegális személyszállításban déli határunkon".
A végén persze minden csapattag széles mosollyal, megfelelő stratégiát alkalmazva, sikerrel elvégezte feladatát és elégedetten nyugtázta: Nem olyan ördöngős dolog ez a szállítmányozás!
Fotók az új feladatokról a EZEN A LINKEN keresztül érhetők el.
2019 Okt.
21.
​Íróasztal mellől terepakadályok közé...
Az Agility kft., logisztikai cég kis csapata terepjárós-, és quados pályákon mérte össze tudását, bátorságát. Idősebbek és fiatalok, férfiak és hölgyek egyaránt derekasan helytálltak várgesztesi parkunkban rendezett csapatprogramukon.
Terepjárós vakvezetés, valamint egy offroad pálya teljesítése újdonságnak számított komplex programunkban.
A program részeként szervezett, erdei quadtúra előtt megígértük, senki nem lesz sáros az erdőkön-, bozótokon-, nádasokon keresztülhaladó útvonalon.... ígéretünket nem tartottuk be!
A programról készült fotók ERRE a linkre kattintva tekinthetők meg.
2019 Okt.
17.
Hamarosan megszálljuk a Dunaszentmiklós és Neszmély közti lokátorbázist
Legújabb komplex csapatprogramunk színhelye a Dunaszentmiklós melletti lokátorbázis.
Új feladatok, új kihívások várnak a Saab márkaszervíz Munkatársaira október végi programunkon a néhai, katonai területen.
A programban szerepel majd különleges pontok quadokkal történő felkutatása a bázison; néhai, harci járművek által használt területeken kialakított pályáink, akadályaink teljesítése; valamint egy izgalmas, quados túra járt- és járatlan utakon, elhagyatott területeken, bozótokban... 
2019 Okt.
02.
Új programhelyszín Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban
Gyönyörű környezet, változatos programhelyszínek, izgalmas quadtúrák várták az FX-Soft informatikai cég dolgozóit Inárcson, a Bagolyvár rendezvényközpontban és környékén.
A quados program végén rendezett Dino Kart Flúgos Futam hatalmas szurkolótábora felhőtlen hangulatot biztosított a lovaskarám melletti arénában.

A rendezvény fotói IDE kattintva láthatók!
 
2019 Sep.
10.
Coop Rally quados betétprogram
Az immáron 14 éves hagyományra visszatekintő Coop Rally fő atrakciója quados akadály- és vetélkedőpályáinkon rendezett versengés volt! Pályáinkat a Márka üdítőitalgyár telephelyén alakítottuk ki, építettük fel. Rövid gyakorlás után, mind a 100 résztvevő autó legénységéből egy főnek teljesítenie kellett a kitűzött feladatokat. A celebekkel, sajtósokkal körülvett mezőnynek sokszor komoly kihívást jelentett quadjaink terelgetése rönkökből kialakított akadálypályákon.

Miután a mezőny végzett a nem mindennapi feladatokkal és tovább indult, következett a gyári dolgozók vetélkedője! 

A rendezvényről készült fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg!
2019 Júl.
28.
Túra a Velencei Tó felett
Szombaton élesben is kipróbáltuk új, Velencei Tó feletti túraútvonalainkat! Járatlan bozótok, néhai, erdei ösvények, dűlőutak, amelyeket ismét járhatóvá tettünk... és egy páratlan kilátással rendelkező hegytető, ahova feljutunk quadjainkkal... és ahol a lábunk előtt fekszik a Velencei Tó!
 
2019 Júl.
16.
Legújabb, túraútvonalunk kissé keményre sikeredett!
Kicsit nehezebb, de segítséggel teljesíthető! A nehezebb részeken egymást támogatták a bevállalós quadosok! 
Új, Törökbálint környéki túraútvonalainkat teszteltük a hét végén!

Izgalmas feladat volt a csapatnak!

Részletek: info@quadtours.hu