7
Helyszínek
Törökbálinti bázis, téglagyári bánya quad park, programhelyszín, kiindulópont
2045 Törökbálint, Bajcsy-Zs.u.71.

Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Változatos program, túrázás, vetélkedők, quadozás egy hatalmas agyagbánya úttalan útjain..., különböző nehézségi fokú terepek, extrém szakaszok, nehezen járható útvonalak…elhagyatott csarnokok.... ezekkel az ajánlatokkal tesszük feledhetetlenné élményeiteket.
A régi téglagyári épületekben felépített akadályok közt-, majd egy  több szintes agyagbánya teraszain haladva jutunk ügyességi pályáinkhoz, ahol mindenki kpróbára teheti tudását! Ez vár rátok ajánlott programunkon.

Érd Parkváros kiindulópont
2030 Érd, Esztergályos utca 53.
Túra időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Változatos program, túrázás, vetélkedők, quadozás akár  több órán keresztül! Rengeteg látnivaló, különböző nehézségi fokú terepek extrém szakaszok, viziátkelések, dagonyák… ezekkel tesszük feledhetetlenné élményeiteket. Étterem, katonai rakétabázis romjai, kálvária, kőbánya, és még sok egyéb látnivaló, ami vár rátok ajánlott programunkon.

A kiindulóponthoz az Esztergályos u. 53. számú házzal szemben levő bekötőúton kell gyalogosan bemenni és a 150 m-re található magánterületen kialakított, betonozott parkolóhely lesz ajánlott útvonalunk kiindulópontja.

 
Villapark Várgesztes quad park, programhelyszín, kiindulópont
Villapark Várgesztes
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét és üdülését színesebbé teheti akár egy izgalmas quadozással, vagy akár egy extrém quadtúrával. 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek és természetesen az X-Treme Quad Tours quadpálya, valamint parkon kívüli túraútvonalaink biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.  

A Villapark Vértessomló felől érkezve, a falu után 3 kilométerrel, Várgesztes előtt, az út bal oldalán található.
Zsámbék, katonai bázis programhelyszín, kiindulópont
Zsámbéki Színház Bázis, Unnamed Road Zsámbék 2072
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: nagyobb csoportok

Változatos program, túrázás, vetélkedők, quadozás akár  több órán keresztül! Néhai katonai rakétabázis rejtett zugai, különböző nehézségi fokú terepek extrém szakaszok, … ezekkel tesszük feledhetetlenné élményeiteket. Gyakorlópálya, hangárak, bázis maradványai, erdei útvonalak, panoráma a Zsámbék feletti fennsíkról és még sok egyéb látnivaló, ami vár rátok ajánlott programunkon.

A kiindulóponthoz Zsámbék után, az Úny felé vezető útról kell jobbra fordulni a rakéta- és lokátorbázis irányába! A magánterületen kialakított bázisunk lesz ajánlott programjaink és útvonalunk kiindulópontja.
Sóskúti Lovasklub programhelyszín, kiindulópont
2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

Rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: csoportos rendezvény

Bizonyára sokan unalmasnak találják a megszokott csapatépítő tréningeket. Éppen ezért javasoljuk, hogy quadozással, játékos, vagy extrém versenyekkel tegyék felejthetetlenné rendezvényüket ajánlott helyszíneinken!
Változatos quados programok, vetélkedők szervezhetők egy kijelölt, vagy épített akadálypályán. Rengeteg látnivaló, különböző nehézségi fokú terepek, extrém szakaszok, viziátkelések, dagonyák a környező területeken… ezekkel tesszük felejthetetlenné élményeiket. Étterem, rendezvényközpont, konferenciaterem, szálláslehetőség vár rátok Sóskút melletti magánterületen szervezett programjainkon.

 

Kavics SPA Klub, Hotel, exkluzív programhelyszín, kiindulópont
2481 Velence, Nadapi út 38.
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

A festői Velencén, Budapesttől alig egy kőhajításnyira, a nádfedeles családi házak között, hangulatos környezetben található a Kavics Spa Klub & Hotel. A szálloda exkluzív ellátásával, a részletekre odafigyelő kiszolgálásával várja régi és új vendégeit.
Ebben a luxus környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely üdülését színesebbé teheti akár egy izgalmas quadozással, vagy akár egy extrém quadtúrával. Erdei túraútvonalaink, komoly kihívást jelentő, offroad szakaszokkal tüzdelt területek felejthetetlen élményt nyújtanak mind kezdő, mind pedig haladó quadosoknak egyaránt.
A szálloda területén több sportág is otthonra lelt. Országosan is kiemelkedő squash, tenisz-, futballpálya, uszoda is több programvariációt kínál a sportok szerelmeseinek.
Közvetlen környezetünkben a vízi sportok: az evezés, sárkányhajózás, kajak-kenu, lovaglás, földi sportok: futás, biciklizés, íjászat is megtalálhatóak.
Granarium Központ, hotel, exkluzív programhelyszín, kiindulópont
Nagysáp, Granárium Domb 3.
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Gyönyörű, vidéki környezetben fekvő Nagysáp mellett, Budapest és Esztergom közelében, falusi házak között, hangulatos környezetben található a Granárium rendezvényközpont és hotel. A szálloda exkluzív ellátásával, a részletekre odafigyelő kiszolgálásával várja régi és új vendégeit.
Ebben a luxus környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely választott programjátt színesebbé teheti akár egy izgalmas quados vetélkedővel, vagy akár egy extrém quadtúrával. Erdei túraútvonalaink, komoly kihívást jelentő, offroad szakaszokkal tüzdelt területeink felejthetetlen élményt nyújtanak mind kezdő, mind pedig haladó quadosoknak egyaránt.
A szálloda területén rendezvénytermek, bowlingpálya, jakuzzi, valamit egy rusztikus borospince áll a vendégek rendelkezésére.