Rólunk írták
Kedves Anikó,
 
Ezúton szeretném megköszönni a szuper szervezést és az élménydús túràt. Nagyon jól éreztük magunkat. 
Kérném, sziveskedjék elküldeni a 03.14-i képekhez egy hozzáférési linket.
 
Köszönettel, 
 
Nagyfejeo Gabriella
X-Treme Quad Tours

Ajánlom mindenkinek aki pár felejthetetlen pillanatot akar szerezni! Köszönjük szépen a nem mindennapi, apa-fia élményt!
 
 
Racz Zoltan

Kedves Anikó!

Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus élményt. Zoli és Atti fantasztikus túra vezetök, mindenre és mindenkire odafigyeltek, nagyon profik voltak. Nagyon jó volt a hangulat is. Édesapám és a párom is nagyon élvezték. A legjobb része a pályának a pocsolya átkelés volt. Nagyon élveztük. Alig várom a következö túrát. Még egyszer nagyon köszönjük.

Tisztelettel: 
Mizák Ildikó
Kedves Viktória!

Az egész csapatnak nagyon tetszett a program, a vezetőink nagyon profik, segítőkészek voltak, mindenkire odafigyeltek, remek hangulatot teremtettek. A pálya izgalmas volt, elegendő kihívást nyújtott kezdők számára, de az ügyesebbeknek sem kellett unatkozniuk!
Összességében elmondhatjuk, hogy minden részlettel nagyon meg voltunk elégedve, és a hangulat alapján pedig megállapíthatjuk, hogy van arra esély, hogy visszatérő vendégek leszünk... :-)
Köszönjük a kiváló programot:
Gönczi Henriett, Mi.V Mérnökiroda Kft.
Kedves Viktória!

Az egész csapatnak nagyon tetszett a program, a vezetőink nagyon profik, segítőkészek voltak, mindenkire odafigyeltek, remek hangulatot teremtettek. A pálya izgalmas volt, elegendő kihívást nyújtott kezdők számára, de az ügyesebbeknek sem kellett unatkozniuk!
Összességében elmondhatjuk, hogy minden részlettel nagyon meg voltunk elégedve, és a hangulat alapján pedig megállapíthatjuk, hogy van arra esély, hogy visszatérő vendégek leszünk... :-)
Köszönjük a kiváló programot:
Gönczi Henriett, Mi.V Mérnökiroda Kft.

A quados program minden résztvevőnek nagyon tetszett, A Quadtours team nagyon profin szervezte meg a komplex rendezvényt. Köszönjük szépen!
BorgWarner csapat
Az Otp Bank munkatársaival egy 15 fős csapatépítő quadtúrán vettünk részt Törökbálinton az X-Treme Quad-, Jeep- & Segway Tours - nál, ahol egy segítőkész, profi csapat támogatott minket a program során. Első körben egy tanuló pályán kellett végigmennünk, így mindenki biztonságosan vághatott neki ezt következően a vetélkedőknek, amelyek ötletesen voltak megszervezve. Két csapatra osztva mentünk át az ügyességi pályákon, amit nagyon élveztünk. Izgalmas kihívásokkal teli felafatokat kaptunk. A vetélkedők végén eredményhírdetés következett, az első 3 helyezett érmet is kapott. A program zárásaként részt vehettünk egy hosszú, kalandos túrán, amit egy finom bográcsétel elfogyasztása mellett kipihentünk.

Minden szükséges eszközt és maximálsi hozzáértést megkaptunk a csapattól!
OTP csapat
2019 szeptemberében vettünk részt a csapattal egy közel 40 fős csapatépítő tréningen, és mindennel maximálisan elégedettek voltunk.
Eleinte szkeptikus voltam, hogy a különböző habitusú és mentalitású emberek hogyan viszonyulnak a programhoz, de mindenki megtalálta a maga szórakozását.
Először egy bemelegítő / gyakorló kör segítségével sajátította el mindenki a quad használatát, majd különböző, épített versenypályákon mérhettük össze a megszerzett tudásunkat.
Az erdei túra pedig a visszajelzések alapján mély és pozitív nyomott hagyott a résztvevőkben!
Tamásék végig rugalmasan, a mi igényeinknek megfelelően alakították a programot, és a természeti erőkkel és lovakkal is hatásosan vették fel a harcot.
Mindenkinek ajánlom, aki akár egyéni, akár céges szórakozást keres, magam részéről még biztosan találkozom velük.
Wienerberger csapat
Kedves Quad Tours!
... 
Köszönünk szépen mindent, a program szuper volt vasárnap, nagyon jól éreztük magunkat. Azóta is azt emlegeti mindenki, milyen nagyszerű élmény volt ez számára, naná, hogy a felnőttek is🙂
Külön köszi a képeket és a mindvégig kedves, segítőkész hozzáállást részetekről.
Biztosan jövünk még :-)
Zita
Nagyon köszönjük!🎊🎉 szuper volt!🎊🎉
...
Köszönjük az élményt!!!!👌🏻😃
...
Óriási volt!Nagyon köszönjük nektek!!!!🤩
 
Rita, Petra, Judit és még 6 bulizós Csaj
Sziasztok!
Én vagyok a menyasszony tegnapról:))
majd ha lehet kérlek osszatok meg velem is a képeket:)
RETTENETESEN köszönöm a tegnapi quados programot, életem egyik legjobb élménye volt!!!
Szép napot
 
Rita, a Menyasszony...
Egy élmény volt mindenki számára. Az idegenvezető szép helyre vitt bennünket. Profi csapat.
Amália
Köszönjük, remekül éreztük magunkat!
 
A túravezetés is 10 pontos!
 
Üdvözlettel:
 
Kisfalvi Gábor; CEO; Shortcut Communications Kft.
Nekem nagyon tetszett és jófejek voltak az emberek is. Annyira tetszett, hogy 2x is mentem 😁 Csak ajánlani tudom 😎✌️
Daróczi Vilmos
Sziasztok! :)
 
Az én kis beszámolóm: Idén, azaz 2018-ban voltam nálatok először quad túrán Érden, amit nagyon vártam. Csak páran voltunk az egész túrán, de a túra vezető nagyon rendes volt, mindent elmondott amit tudni kellett, és rendesen felkészített mindenkit a túrára. A pálya jó volt, voltak benne változatos dolgok, helyek a sziklától kezdve a meredek fel és le meneteken keresztül. Sajnos a túrára én egy hibás Quadot kaptam, de a túra vezető a menet közben felajánlotta, hogy vissza megyünk a bázisra és azonnal kapok másikat...
A második túrám veletek karácsony és szilveszter között volt, az ígért 10 órás kezdést ti változtattátok időben és rendesen 11-re ami korrekt volt:) 
A túrán már többen vettünk részt egyszerre, megint megkaptuk a szükséges infókat és felszerelést a túra vezetőktől. A pálya nagyon jó volt, a sár miatt, én személy szerint ez sokkal jobban élveztem, más is volt az útvonal itt voltak szintén sziklák, de a legjobb a saras részek voltak, ahová direkt bevittek minket :) 
Nagyon szeretek hozzátok járni, az ígért 1 órás quad túra tényleg mindig annyi!
A hangulat jó, a quadokkal nem tapasztaltam nagyobb bajokat, karban vannak tartva rendesen. A túra vezetők kedvesek és segítőkészek bármiről is van szó. 
Üdv, egy lelkes Quadozó lány 
 
László Hajni
A tegnapi napon 2018.10.22-én vettem részt az Önök által szervezett quadtúrán Várgesztesen. A túra alkalmával készült felvételek miatt írom levelemet.
Érdeklődöm hogy sikerült e feltölteni a kepeket?
Megjegyzeskent írom hogy fantasztikus élmeny volt, imádtam minden pillanatát!
Köszönöm az élményt!
Nagy Marianna

Kedves Tamás!

Nagyon jól éreztük magunkat, tetszett mindenkinek a program, remélhetőleg lesz még alkalmunk találkozni legközelebb is. Köszönjük az elérhetőséget a fényképekhez.
Üdvözlettel: 
Olcsváry Mária, Fornax zrt.

Kedves Tamás,

Szeretném megköszönni a rendezvény nagyon profi megszervezését amiben részünk volt lassan két hete. A résztvevőkkel nagyon jól éreztük magunkat nagyon szép élményekkel gazdagodtunk. Szeretnélek megkérni,hogy ha van lehetőség akkor a fotókat amik készültek juttassátok el nekem,hogy tovabbitani tudjam!
Előre is köszönöm
Tünde, Schneider Electric

Kedves Tamás!

Köszönjük a lehetőséget igazi élmény volt!!!😃 Hálásak vagyunk a sorsnak is , hogy mázlistaként bejutottunk erre a remek kis túrára👍 Egyeztettem a Vikivel, sőt a lányom szülinapi buliját is itt ünnepeljük majd. Köszönöm válaszát és segítségét! 🙏 További jó pihenést ! Ui: Remek munkatársakkal dolgozik együtt, le a kalappal!! Tartsa meg őket!! Önnek és csapatának is jó egészséget kívánva , tisztelettel: 
Dr. Kádárné Szilvi

Kedves Tamás!

Szerdán voltam Önöknél három kisebb gyerekkel. A csapat felkészültsége, magabiztossága nagyon klassz volt. Különösen szeretném a túravezetőnket, Attilát méltatni. Biztonságra törekedett, ugyanakkor segítette a gyerekeket az egyéni élményben. Nagyon odafigyelt mindenkire. Köszönjük szépen! A környék magassági pontjaival és a tóval kiváló élményt biztosított. Üdv
Zsíros Andrea