Rólunk írták
Egy élmény volt mindenki számára. Az idegenvezető szép helyre vitt bennünket. Profi csapat.
Amália
Köszönjük, remekül éreztük magunkat!
 
A túravezetés is 10 pontos!
 
Üdvözlettel:
 
Kisfalvi Gábor; CEO; Shortcut Communications Kft.
Nekem nagyon tetszett és jófejek voltak az emberek is. Annyira tetszett, hogy 2x is mentem 😁 Csak ajánlani tudom 😎✌️
Daróczi Vilmos
Sziasztok! :)
 
Az én kis beszámolóm: Idén, azaz 2018-ban voltam nálatok először quad túrán Érden, amit nagyon vártam. Csak páran voltunk az egész túrán, de a túra vezető nagyon rendes volt, mindent elmondott amit tudni kellett, és rendesen felkészített mindenkit a túrára. A pálya jó volt, voltak benne változatos dolgok, helyek a sziklától kezdve a meredek fel és le meneteken keresztül. Sajnos a túrára én egy hibás Quadot kaptam, de a túra vezető a menet közben felajánlotta, hogy vissza megyünk a bázisra és azonnal kapok másikat...
A második túrám veletek karácsony és szilveszter között volt, az ígért 10 órás kezdést ti változtattátok időben és rendesen 11-re ami korrekt volt:) 
A túrán már többen vettünk részt egyszerre, megint megkaptuk a szükséges infókat és felszerelést a túra vezetőktől. A pálya nagyon jó volt, a sár miatt, én személy szerint ez sokkal jobban élveztem, más is volt az útvonal itt voltak szintén sziklák, de a legjobb a saras részek voltak, ahová direkt bevittek minket :) 
Nagyon szeretek hozzátok járni, az ígért 1 órás quad túra tényleg mindig annyi!
A hangulat jó, a quadokkal nem tapasztaltam nagyobb bajokat, karban vannak tartva rendesen. A túra vezetők kedvesek és segítőkészek bármiről is van szó. 
Üdv, egy lelkes Quadozó lány 
 
László Hajni
A tegnapi napon 2018.10.22-én vettem részt az Önök által szervezett quadtúrán Várgesztesen. A túra alkalmával készült felvételek miatt írom levelemet.
Érdeklődöm hogy sikerült e feltölteni a kepeket?
Megjegyzeskent írom hogy fantasztikus élmeny volt, imádtam minden pillanatát!
Köszönöm az élményt!
Nagy Marianna

Kedves Tamás!

Nagyon jól éreztük magunkat, tetszett mindenkinek a program, remélhetőleg lesz még alkalmunk találkozni legközelebb is. Köszönjük az elérhetőséget a fényképekhez.
Üdvözlettel: 
Olcsváry Mária, Fornax zrt.

Kedves Tamás,

Szeretném megköszönni a rendezvény nagyon profi megszervezését amiben részünk volt lassan két hete. A résztvevőkkel nagyon jól éreztük magunkat nagyon szép élményekkel gazdagodtunk. Szeretnélek megkérni,hogy ha van lehetőség akkor a fotókat amik készültek juttassátok el nekem,hogy tovabbitani tudjam!
Előre is köszönöm
Tünde, Schneider Electric

Kedves Tamás!

Köszönjük a lehetőséget igazi élmény volt!!!😃 Hálásak vagyunk a sorsnak is , hogy mázlistaként bejutottunk erre a remek kis túrára👍 Egyeztettem a Vikivel, sőt a lányom szülinapi buliját is itt ünnepeljük majd. Köszönöm válaszát és segítségét! 🙏 További jó pihenést ! Ui: Remek munkatársakkal dolgozik együtt, le a kalappal!! Tartsa meg őket!! Önnek és csapatának is jó egészséget kívánva , tisztelettel: 
Dr. Kádárné Szilvi

Kedves Tamás!

Szerdán voltam Önöknél három kisebb gyerekkel. A csapat felkészültsége, magabiztossága nagyon klassz volt. Különösen szeretném a túravezetőnket, Attilát méltatni. Biztonságra törekedett, ugyanakkor segítette a gyerekeket az egyéni élményben. Nagyon odafigyelt mindenkire. Köszönjük szépen! A környék magassági pontjaival és a tóval kiváló élményt biztosított. Üdv
Zsíros Andrea
Szuper csapat vagytok! Köszönjük, hogy ott voltatok a Driving Camp rendezvényhelyszínen és hozzájárultatok a nap sikeréhez!
Csilla, (MagiCom)
Good morning,
 
Thanks for the beautiful ride yesterday.
We enjoyed it and especially our kids.
 
Will you send the link so we can see Your photo’s?
 
Please send it To:
 
Marc Schroten

Kedves Tamás!

Szeretném elmondani, hogy rendben lezajlott a quadozás a gyerekekkel 29-én... Az egész programot profi módon levezényelték, akik ott voltak. Látszott a tapasztalat, hozzáértés stb.Nagyon jól szórakoztunk. Külön hálás vagyok, azért, ahogy a kisfiút, aki gyengébben lát, mennyire figyelembe vették.A gyerekek nagy valószínűséggel újrázni szeretnének majd. :-)))Köszönet mindenért. 
Csigóné Vass Mária
Kedves Anikó!

Nagyon szépen Köszönjük a szervezést, fantasztikusan jól éreztük magunkat. A Túravezető Úrnak is Óriási  KÖSZÖNET! 
Sokkal extrémebb volt mint más pálya, ahol már voltunk.
Biztos, hogy szeretnénk még hasonló túrán részt venni!
 
Kérlek adjátok át Túravezetőtöknek az üdvözletünket!
Béla és Zsuzsi

Kedves Anikó és Tamás!

Köszönjük szépen, szuperül éreztük magunkat! A túra vezetőnk nagyon jó fej volt és segítőkész! Nagyon jó napunk volt! További szép napot,
 
Kecskeméti Dóri
Szia!

Köszönjük a csodás keddi quadozást a téglagyár és a mellette lévő bánya
területén. Gyönyörű idő, Szuper hely , kell ennél több?

Kérlek küldd el a képeket.

Köszönöm

Üdvözlettel
Varjú András

Kedves Aniko!

Köszönjük a tegnapi napot! Zoli nagyon profin vezette a turat, mindenre odafigyelt.
A quadokban volt erő és a talaj is lélegzetelállitó. Visszatérő vendégek leszünk Önöknél!
Üdvözlettel,

 
Papp Olga

Kedves Anikó!

Köszönjük a fényképeket, és egyben a múltheti szervezést és a túrát is köszönjük, mindenki nagyon évezte! A helyszín nagyon szép volt, a piknikkel és a quadokkal minden rendben volt. Sokkal jobb élmény volt, mint amire számítottunk, ezért gondolkozunk, hogy legközelebb is a quadozást választjuk csapatépítő programnak :)

Üdv, Ádám
 
Ádám
LS,

Nochmals viele tank, es hat sehr gut gefahle und spass gegeben. Es ist fur
unsere 3 sohne Marc, Niels und Thijs sicher das meist tolle unsere urlaub
gewesen.

Marcel und Francica Janssen
Vargestzes Villapark
Marcel und Francica Janssen
Sziasztok !:)
Szuper volt
Rigó Imre
Sziasztok!

Utólag is köszönöm a nagyszerű quadozást. Hatalmas élmény volt mindenkinek és így, két hét elteltével is felemlegetjük. Külön köszönet a tökéletes szervezésért! Remélem még lesz szerencsénk egymáshoz!

-legénybúcsú-

Köszi és további sok sikert. üdv:
Leitold Dávid