Rólunk írták
Kedves Viktória!

Az egész csapatnak nagyon tetszett a program, a vezetőink nagyon profik, segítőkészek voltak, mindenkire odafigyeltek, remek hangulatot teremtettek. A pálya izgalmas volt, elegendő kihívást nyújtott kezdők számára, de az ügyesebbeknek sem kellett unatkozniuk!
Összességében elmondhatjuk, hogy minden részlettel nagyon meg voltunk elégedve, és a hangulat alapján pedig megállapíthatjuk, hogy van arra esély, hogy visszatérő vendégek leszünk... :-)
Köszönjük a kiváló programot:
Gönczi Henriett, Mi.V Mérnökiroda Kft.
Kedves Viktória!

Az egész csapatnak nagyon tetszett a program, a vezetőink nagyon profik, segítőkészek voltak, mindenkire odafigyeltek, remek hangulatot teremtettek. A pálya izgalmas volt, elegendő kihívást nyújtott kezdők számára, de az ügyesebbeknek sem kellett unatkozniuk!
Összességében elmondhatjuk, hogy minden részlettel nagyon meg voltunk elégedve, és a hangulat alapján pedig megállapíthatjuk, hogy van arra esély, hogy visszatérő vendégek leszünk... :-)
Köszönjük a kiváló programot:
Gönczi Henriett, Mi.V Mérnökiroda Kft.

A quados program minden résztvevőnek nagyon tetszett, A Quadtours team nagyon profin szervezte meg a komplex rendezvényt. Köszönjük szépen!
BorgWarner csapat
Az Otp Bank munkatársaival egy 15 fős csapatépítő quadtúrán vettünk részt Törökbálinton az X-Treme Quad-, Jeep- & Segway Tours - nál, ahol egy segítőkész, profi csapat támogatott minket a program során. Első körben egy tanuló pályán kellett végigmennünk, így mindenki biztonságosan vághatott neki ezt következően a vetélkedőknek, amelyek ötletesen voltak megszervezve. Két csapatra osztva mentünk át az ügyességi pályákon, amit nagyon élveztünk. Izgalmas kihívásokkal teli felafatokat kaptunk. A vetélkedők végén eredményhírdetés következett, az első 3 helyezett érmet is kapott. A program zárásaként részt vehettünk egy hosszú, kalandos túrán, amit egy finom bográcsétel elfogyasztása mellett kipihentünk.

Minden szükséges eszközt és maximálsi hozzáértést megkaptunk a csapattól!
OTP csapat
2019 szeptemberében vettünk részt a csapattal egy közel 40 fős csapatépítő tréningen, és mindennel maximálisan elégedettek voltunk.
Eleinte szkeptikus voltam, hogy a különböző habitusú és mentalitású emberek hogyan viszonyulnak a programhoz, de mindenki megtalálta a maga szórakozását.
Először egy bemelegítő / gyakorló kör segítségével sajátította el mindenki a quad használatát, majd különböző, épített versenypályákon mérhettük össze a megszerzett tudásunkat.
Az erdei túra pedig a visszajelzések alapján mély és pozitív nyomott hagyott a résztvevőkben!
Tamásék végig rugalmasan, a mi igényeinknek megfelelően alakították a programot, és a természeti erőkkel és lovakkal is hatásosan vették fel a harcot.
Mindenkinek ajánlom, aki akár egyéni, akár céges szórakozást keres, magam részéről még biztosan találkozom velük.
Wienerberger csapat
Kedves Quad Tours!
... 
Köszönünk szépen mindent, a program szuper volt vasárnap, nagyon jól éreztük magunkat. Azóta is azt emlegeti mindenki, milyen nagyszerű élmény volt ez számára, naná, hogy a felnőttek is🙂
Külön köszi a képeket és a mindvégig kedves, segítőkész hozzáállást részetekről.
Biztosan jövünk még :-)
Zita
Nagyon köszönjük!🎊🎉 szuper volt!🎊🎉
...
Köszönjük az élményt!!!!👌🏻😃
...
Óriási volt!Nagyon köszönjük nektek!!!!🤩
 
Rita, Petra, Judit és még 6 bulizós Csaj
Sziasztok!
Én vagyok a menyasszony tegnapról:))
majd ha lehet kérlek osszatok meg velem is a képeket:)
RETTENETESEN köszönöm a tegnapi quados programot, életem egyik legjobb élménye volt!!!
Szép napot
 
Rita, a Menyasszony...
Egy élmény volt mindenki számára. Az idegenvezető szép helyre vitt bennünket. Profi csapat.
Amália
Köszönjük, remekül éreztük magunkat!
 
A túravezetés is 10 pontos!
 
Üdvözlettel:
 
Kisfalvi Gábor; CEO; Shortcut Communications Kft.
Nekem nagyon tetszett és jófejek voltak az emberek is. Annyira tetszett, hogy 2x is mentem 😁 Csak ajánlani tudom 😎✌️
Daróczi Vilmos
Sziasztok! :)
 
Az én kis beszámolóm: Idén, azaz 2018-ban voltam nálatok először quad túrán Érden, amit nagyon vártam. Csak páran voltunk az egész túrán, de a túra vezető nagyon rendes volt, mindent elmondott amit tudni kellett, és rendesen felkészített mindenkit a túrára. A pálya jó volt, voltak benne változatos dolgok, helyek a sziklától kezdve a meredek fel és le meneteken keresztül. Sajnos a túrára én egy hibás Quadot kaptam, de a túra vezető a menet közben felajánlotta, hogy vissza megyünk a bázisra és azonnal kapok másikat...
A második túrám veletek karácsony és szilveszter között volt, az ígért 10 órás kezdést ti változtattátok időben és rendesen 11-re ami korrekt volt:) 
A túrán már többen vettünk részt egyszerre, megint megkaptuk a szükséges infókat és felszerelést a túra vezetőktől. A pálya nagyon jó volt, a sár miatt, én személy szerint ez sokkal jobban élveztem, más is volt az útvonal itt voltak szintén sziklák, de a legjobb a saras részek voltak, ahová direkt bevittek minket :) 
Nagyon szeretek hozzátok járni, az ígért 1 órás quad túra tényleg mindig annyi!
A hangulat jó, a quadokkal nem tapasztaltam nagyobb bajokat, karban vannak tartva rendesen. A túra vezetők kedvesek és segítőkészek bármiről is van szó. 
Üdv, egy lelkes Quadozó lány 
 
László Hajni
A tegnapi napon 2018.10.22-én vettem részt az Önök által szervezett quadtúrán Várgesztesen. A túra alkalmával készült felvételek miatt írom levelemet.
Érdeklődöm hogy sikerült e feltölteni a kepeket?
Megjegyzeskent írom hogy fantasztikus élmeny volt, imádtam minden pillanatát!
Köszönöm az élményt!
Nagy Marianna

Kedves Tamás!

Nagyon jól éreztük magunkat, tetszett mindenkinek a program, remélhetőleg lesz még alkalmunk találkozni legközelebb is. Köszönjük az elérhetőséget a fényképekhez.
Üdvözlettel: 
Olcsváry Mária, Fornax zrt.

Kedves Tamás,

Szeretném megköszönni a rendezvény nagyon profi megszervezését amiben részünk volt lassan két hete. A résztvevőkkel nagyon jól éreztük magunkat nagyon szép élményekkel gazdagodtunk. Szeretnélek megkérni,hogy ha van lehetőség akkor a fotókat amik készültek juttassátok el nekem,hogy tovabbitani tudjam!
Előre is köszönöm
Tünde, Schneider Electric

Kedves Tamás!

Köszönjük a lehetőséget igazi élmény volt!!!😃 Hálásak vagyunk a sorsnak is , hogy mázlistaként bejutottunk erre a remek kis túrára👍 Egyeztettem a Vikivel, sőt a lányom szülinapi buliját is itt ünnepeljük majd. Köszönöm válaszát és segítségét! 🙏 További jó pihenést ! Ui: Remek munkatársakkal dolgozik együtt, le a kalappal!! Tartsa meg őket!! Önnek és csapatának is jó egészséget kívánva , tisztelettel: 
Dr. Kádárné Szilvi

Kedves Tamás!

Szerdán voltam Önöknél három kisebb gyerekkel. A csapat felkészültsége, magabiztossága nagyon klassz volt. Különösen szeretném a túravezetőnket, Attilát méltatni. Biztonságra törekedett, ugyanakkor segítette a gyerekeket az egyéni élményben. Nagyon odafigyelt mindenkire. Köszönjük szépen! A környék magassági pontjaival és a tóval kiváló élményt biztosított. Üdv
Zsíros Andrea
Szuper csapat vagytok! Köszönjük, hogy ott voltatok a Driving Camp rendezvényhelyszínen és hozzájárultatok a nap sikeréhez!
Csilla, (MagiCom)
Good morning,
 
Thanks for the beautiful ride yesterday.
We enjoyed it and especially our kids.
 
Will you send the link so we can see Your photo’s?
 
Please send it To:
 
Marc Schroten

Kedves Tamás!

Szeretném elmondani, hogy rendben lezajlott a quadozás a gyerekekkel 29-én... Az egész programot profi módon levezényelték, akik ott voltak. Látszott a tapasztalat, hozzáértés stb.Nagyon jól szórakoztunk. Külön hálás vagyok, azért, ahogy a kisfiút, aki gyengébben lát, mennyire figyelembe vették.A gyerekek nagy valószínűséggel újrázni szeretnének majd. :-)))Köszönet mindenért. 
Csigóné Vass Mária