Rólunk írták
Április 13-án voltunk fiammal off-road túrán. Szuperül éreztük magunkat, jót terepeztünk és közben jókat beszélgettünk Zolival, aki kifejezetten jó fej. Remek élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük.
És külön köszönet Anikónak a rugalmas ügyintézésért és a barátságos hangulatért.
A programot és a helyszínt bátran ajánlom mindenkinek.
Üdvözlettel: 
Károly és Dániel Veszprémből
Április 13-án voltunk fiammal off-road túrán. Szuperül éreztük magunkat, jót terepeztünk és közben jókat beszélgettünk Zolival, aki kifejezetten jó fej. Remek élményekkel gazdagodtunk. Köszönjük.
És külön köszönet Anikónak a rugalmas ügyintézésért és a barátságos hangulatért.
A programot és a helyszínt bátran ajánlom mindenkinek.
Üdvözlettel: 
Károly és Dániel Veszprémből
Ma voltunk terepjárózni.Egy felejthetetlen élmény volt és az emberek is kedvesek voltak.Nehezen kezeltem az elején a kuplungot de BIHARI ZOLTÁN (a legkedvesebb és viccesebb túravezető) profin megtanított és még a hely is nagyon jó.Zoli nagyon profi, türelmes és segítőkész volt.Ajánlom mindenkinek!
Budavári Bene
Nagyon szuper élmény volt! Quad, segway és terepjaro hármast voltunk kipróbálni a férjemmel. A személyzet és a kiszolgálás is megfelelő volt. Profik, kedvesek és igazán családias légkört teremtettek! Ezúton is köszönjük mindannyiuknak! [😊] 
Karolina Szalay
Elképesztő élmény volt a törökbálinti és érdi dűlőkön át és keresztül részt venni ezen a dzsiptúrán! Külön személyes élmény volt, hogy ez az a katonai kiképző terület volt, ahol éleslövészet, éjszakai harcászat oktatást kaptam, gyakorlatoztam a cserjék között három évtizeddel ez előtt! Igazán ajánlom azoknak a túrát, akik akár valami testi fogyatékosság miatt nehezebben mozognak, ezért a quad nem pálya, azonban szeretnék megélni a "terepjárózás" izgalmait. Rendkívül figyelmes segítőnknek, Zolinak külön köszönöm a jó és hangulatos beszélgetés, tárlatvezetés élményét! 
Kárpáti Zoltán
Csapatépítő programon vettünk részt és nagyon jól éreztük magunkat! Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönjük a szervezést! Üdv, GLS CsomagPont csapat 
Pető Norbert
Imádjuk őket! Kicsivel, naggyal, tapasztalttal, kezdővel is lehet menni és mindenki jól fogja érezni magát! Köszönjük.
Sashalmi Attila
A bányakalandon voltunk a mai nap. Mindenki nagyon élvezte az 1 órás túrát. Jó nagy volt a pálya és szép volt a kilátás. Ha lesz időnk biztos visszanézünk másik utat is kipróbálni! 
Kalmár Balázs
Felkészült csapat, profi szervezés, jó csajok, 40db quad, isteni perec és kaja, valamint különböző nehézségű túraútvonalak...
Kellenyi Szabolcs
Első quad túránk volt, de nem az utolsó. Nagyon jó fej a csapat, a túra vezetőnk is nagyon kedves és segítőkész volt és izgalmas volt a túra útvonal. :) Biztos, hogy jövünk még ide.
Melinda Póka-Vágó
Pár napja voltam quadozni munkatàrsakkal. Nagyon segítőkészek a dolgozók és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis extrém sportra vágyik. 🙂
Tóth Csaba
Óriási élmény volt és hatalmas sikert aratott mindannyiunk körében. Csapatépítő programunk egyik legemlékezetesebb 2óràja volt Várgesztesen.Köszönjük az alapokat a gyakorlópályán, és szuper tereptúràt Zoliéknak!
Találkozunk még! 😀😃
Ladányi Éva
Kedves Tamás!
 
Az egész cég nevében szeretném megköszönni a csapatépítő quadozás lebonyolítását.
Nagyon különleges élményt kaptunk, minden kolléga jól érzete magát a programon.
 
PMI Logistics Solutions Kft.
Kedves Quad Tours!

Fantasztikus élményt sikerült begyűjtenünk.
Köszönet érte ♥️
​Róbert Szolovi
Tisztelt QuadTours munkatársak
A hétvégi csapatépítésen nagyon jol ereztuk magunkat.
A terepjarast elveztuk nagyon. A csoport kettéválasztást paran hianyoltuk, hogy aki szeretne megessen kicsit gyorsabban is.
Az akadályok viszont tetszettek. A kilatas is nagyon szep volt.
Az etel nagyon finom volt es elegendő is. A csapat hangulata tokeletes volt. Élveztuk a csocsozast es a nyugodt kornyezetet 
Köszönettel
 
BHE csapata
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyszerű csapat, mindenki kedves és segítőkész, kivétel nélkül. :) Túravezetőnk is, ha jól emlékszem Bihari Zolinak hívják, is nagyon jól megosztotta a tapasztalait a quadozással a kapcsolatban, mindent érthetően elmagyarázott nekünk, mivel mi a párommal(akinek a születésnapját és névnapját is ünnepeltük) először quadoztunk igazán, de hamar belejöttünk és nagyon tetszett! :) A végén, a piknik pedig nagyszerűen sikerült, mindenféle kaja és innivaló várt ránk az asztalon, nagyon kreatívan oldották meg! Biztos hogy az én születésnapomon is idejövünk quadozni! Köszönjük az élményt és azt a rugalmasságot is amit nyújtani tudtak ilyen hamar és ilyen rövid idő alatt! :)
Ványai Sophie
Profi szervezés, jófej csapat! 🙂 Nagyon jól éreztünk magunkat a legénybúcsús Quad túrán Törökbálinton. A Quad-os és a terepjárós versenyek is jól kitalált, ötletes feladatok voltak. A Törökbálinti pálya tágas, változatos terepén élvezetes volt a Quad-okkal menni 🙂 Minden tökéletes volt, köszönjük az élményt! 😊
Soós Gábor
Nagyon jól szórakoztunk, kitűnő útvonalak, kiváló állapotban lévő quadok. Zoli a túravezető nagyon nagy forma volt és segítségünkre sietett minden egyes alkalommal. Ajánlom másoknak is nagyon jó élmény.
​ Balta C
Nagyon nagy élmény!!! Benzinvérűeknek kötelező! Apokaliptikus helyek, izgalmas terep, remek szolgáltatás!
JF FJ
Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kikapcsolódni a szürke, monoton hétköznapokból és egy kis adrenalin-bombára van ehhez szüksége. Csupa pozitív, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Kár, hogy csak most találtunk rá erre a remek kikapcsolódási lehetőségre és helyszínre. A kalandozás során védőfelszerelést is biztosítanak, végig szakképzett instruktorok irányítanak. Meglepetésként fényképek és videó felvétel is készül, amit utána ajándékba megküldenek. Egy biztos, rendszeresen visszajárunk majd! ;-)
Kurcz Ferenc