5
Helyszínek
Törökbálinti bázis, téglagyári bánya quad park, programhelyszín, kiindulópont
2045 Törökbálint, Bajcsy-Zs.u.71.

Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Változatos program, túrázás, vetélkedők, quadozás egy hatalmas agyagbánya úttalan útjain..., különböző nehézségi fokú terepek, extrém szakaszok, nehezen járható útvonalak…elhagyatott csarnokok.... ezekkel az ajánlatokkal tesszük feledhetetlenné élményeiteket.
A régi téglagyári épületekben felépített akadályok közt-, majd egy  több szintes agyagbánya teraszain haladva jutunk ügyességi pályáinkhoz, ahol mindenki kpróbára teheti tudását! Ez vár rátok ajánlott programunkon.

Villapark Várgesztes quad park, programhelyszín, kiindulópont
Villapark Várgesztes
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Távol a nagyváros zajától, de mégis élettel teli környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely egyesíti egy vakációpark és egy családi ház minden előnyét és üdülését színesebbé teheti akár egy izgalmas quadozással, vagy akár egy extrém quadtúrával. 125 különálló ház közül választhat, melyet körül ölelnek a Vértes fenséges vonulatai. A parkban élményfürdő, kültéri medence, wellness szolgáltatások, sportpályák, játszóterek és természetesen az X-Treme Quad Tours quadpálya, valamint parkon kívüli túraútvonalaink biztosítják a feltétlen kikapcsolódást.  

A Villapark Vértessomló felől érkezve, a falu után 3 kilométerrel, Várgesztes előtt, az út bal oldalán található.
Sóskúti Lovasklub programhelyszín, kiindulópont
2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky út 61.

Rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: csoportos rendezvény

Bizonyára sokan unalmasnak találják a megszokott csapatépítő tréningeket. Éppen ezért javasoljuk, hogy quadozással, játékos, vagy extrém versenyekkel tegyék felejthetetlenné rendezvényüket ajánlott helyszíneinken!
Változatos quados programok, vetélkedők szervezhetők egy kijelölt, vagy épített akadálypályán. Rengeteg látnivaló, különböző nehézségi fokú terepek, extrém szakaszok, viziátkelések, dagonyák a környező területeken… ezekkel tesszük felejthetetlenné élményeiket. Étterem, rendezvényközpont, konferenciaterem, szálláslehetőség vár rátok Sóskút melletti magánterületen szervezett programjainkon.

 

Kavics SPA Klub, Hotel, exkluzív programhelyszín, kiindulópont
2481 Velence, Nadapi út 38.
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

A festői Velencén, Budapesttől alig egy kőhajításnyira, a nádfedeles családi házak között, hangulatos környezetben található a Kavics Spa Klub & Hotel. A szálloda exkluzív ellátásával, a részletekre odafigyelő kiszolgálásával várja régi és új vendégeit.
Ebben a luxus környezetben kínálunk egy olyan egyedi pihenésformát, mely üdülését színesebbé teheti akár egy izgalmas quadozással, vagy akár egy extrém quadtúrával. Erdei túraútvonalaink, komoly kihívást jelentő, offroad szakaszokkal tüzdelt területek felejthetetlen élményt nyújtanak mind kezdő, mind pedig haladó quadosoknak egyaránt.
A szálloda területén több sportág is otthonra lelt. Országosan is kiemelkedő squash, tenisz-, futballpálya, uszoda is több programvariációt kínál a sportok szerelmeseinek.
Közvetlen környezetünkben a vízi sportok: az evezés, sárkányhajózás, kajak-kenu, lovaglás, földi sportok: futás, biciklizés, íjászat is megtalálhatóak.
Dunaszentmiklós, katonai bázis programhelyszín kiindulópont
Dunaszentmiklós, kilátó
Túra, ill. rendezvény időpontja: előzetesen egyeztetett
Résztvevők: egyéni túrázók és csoportok

Gyönyörű, vidéki környezetben fekvő, a Hiltop borvidék mellett, Budapest és Esztergom közelében, hangulatos környezetben található programhelyszínünk. A Neszmélyi borvidék, Kősziklás Borászata kölelében fekvő, néhai, katonai bázis, erdei túraútvonalaink, komoly kihívást jelentő, offroad szakaszokkal tüzdelt területeink felejthetetlen élményt nyújtanak mind kezdő, mind pedig haladó quadosoknak egyaránt.
A helyszín közelében többféle szálláslehetőség, rendezvénytermek, bowlingpálya, jakuzzi, valamit egy rusztikus borospince áll a vendégek rendelkezésére.